Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Blog

2017-04-07 06:28:24

Hogyan telepítsünk kerti szivattyút otthonunkban?

Otthonukban a különböző szivattyúkat számtalan munkára befoghatjuk, és legyen szó vízellátásról, szennyvízkezelésről vagy a fűtésrendszerek irányításáról, egy minőségi és sok ezer üzemórát bíró eszközzel rengeteget nyerhetünk.

2017-03-26 11:42:10

Amit a szennyvízszivattyúkról tudni kell

Az embernek néha be kell egy kicsit piszkítania a kezét - talán ezért is döntöttünk úgy, hogy most a szennyvízszivattyúkat vesszük elő, és szólunk róluk pár szót. Épp csak annyit, hogy érthető legyen szerepük, valamint, hogy tisztázhassuk, melyik feladathoz milyen típusú eszköz való.

2017-03-07 15:44:25

A szivattyú kiválasztásáról

Amikor szivattyú vásárlása előtt állunk, egy pillanatra érdemes megállni és átgondolni azokat a szempontokat, melyek alapján a lehető legjobb döntést hozhatjuk meg.

2017-02-11 14:16:06

​Szivattyúk a magyar atomenergiában

Kép forrása: atomeromu.hu

Magyarország egyetlen atomerőműve Pakson található, az 1969 és 1987 között épült erőmű az ország áramtermelésének körülbelül a felét adja. Paks működéséről, az ott található technikai, gépészeti, fizikai folyamatokról könyveket lehetne írni, minket most azonban csak a Paksi Atomerőműben szolgálatot teljesítő szivattyúk érdekelnek. Merthogy vannak, nem is elhanyagolható méretű szerkezetekkel áramoltatják a vizet, tartson velünk virtuális paksi szivattyú szafarinkon.

2017-02-02 15:28:45

Zenit: szennyvízszivattyúzás felsőfokon

 

Az olasz Zenit szivattyúi az 1950-es évek végétől törekednek a legkiválóbb minőségi előírásoknak megfelelni. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a speciálisan szennyvíz-áramoltatásra fókuszáló szivattyúgyárnál elérték azt, amit a kezdetekkor célul tűztek ki maguknak, és ott vannak a szakma csúcsát jelentő szűk körben.

2017-01-14 18:55:25

A csavarszivattyú működése


A csavarszivattyú a térfogat-kiszorításos szivattyú talán legismertebb fajtája, aminek mind a felépítése, mind pedig a működésének elve igen egyszerű: Ez nem is csoda, hiszen a feltalálása az ókorra tehető, amikor csupán a legelemibb fizikai ismeretek birtokában, és a rendelkezésre álló legalapvetőbb anyagokból kellett többek között a modern mezőgazdaság alapját jelentő öntözést megoldani.

2017-01-06 14:03:59

A Pedrollo szivattyú gyártó mindig fontosnak tartja és tartotta az energia hatékonyságot a környezet védelmét és a környezeti fenntarthatóságot . 

2017.január 1-én hatályba lépett IE3 szabályozás,

2016-11-13 12:16:09

Az axiálszivattyúk felépítése és működése


A hétköznapi és a speciális esetek során többfajta szivattyút is használhatunk, azonban minden egyes probléma megoldásához létezik olyan típus, amelynél keresve sem találhatnánk jobbat. Ezt nem pusztán a minőség vagy az ár határozza meg, hanem az alkalmazási terület, amelyhez szivattyút keresünk.

2016-08-03 11:42:32

Napelemes szivattyúval a fenntartható és olcsó jövőért.

A technika fejlődésének köszönhetően ma már egyre több területen találkozhatunk olyan megoldásokkal, amelyek nemcsak a környezetbarát technikák elterjedését és használatát teszik lehetővé, hanem a pénztárcánkat is jócskán kímélik. A napelemes szivattyúrendszerek hétköznapi elterjedésével nemcsak sok áramot takaríthat meg a használója, de a mélyről jövő, egészséges ivóvíznek köszönhetően a vegyszerezett, bizonytalan eredetű csapvíznek is búcsút inthetünk. Vegye kezébe az irányítást, és ne fizessen feleslegesen a közművekért!

2016-07-09 22:37:08

Ne hagyja veszni az értékes esővizet!

Az idei tavasz és nyár mondhatni szokatlan mennyiségű csapadékot hozott magával. A napi szinten előforduló, rendkívül intenzív esőzések természetes vizeink vízszintjét is jelentősen megemelték, de minden bizonnyal az esővízgyűjtők is rég megteltek már. Az értékes vizet vétek lenne elpazarolni, a kerti szivattyú ugyanakkor az elárasztott pincék esetében is rendkívül jól jöhet.

Összehasonlítás
Kérdése van? Sürgős segítséget szeretne?

Szakértőink visszahívják Önt, hogy szempontjait, problémáját megismerhessük, és a legjobb megoldást nyújthassuk!
Vagy adja meg adatait a visszahívásunkhoz, vagy hívja most kollégánkat az ingyen-hívóval!