Termékek Menü

A Pedrollo csoport múltja és jelene

2014. 05. 23. 15:31:38

A Pedrollo csoport múltja és jelene 

A napjainkban már igen kiterjedt nemzetközi piaccal rendelkező Pedrollo vállalat ötlete 1974-ben született meg, amikor a cég alapítója, Pedrollo Silvano Dubaiba látogatott. Mai szemmel nézve meglehetősen nehéz elképzelni, azonban a világ ezen pontján alig negyven évvel ezelőtt a tiszta ivóvíz drágább és értékesebb energiaforrás volt, mint a kőolaj. Innen indult útjára a Pedrollo csoport, melynek egyik kiemelkedő célja az azóta eltelt négy évtized során sem változott: a vállalatcsoport társadalmi célja, hogy segítsen, együttműködjön a vízhiány problémájának megoldásában, világszerte.

A Pedrollo csoport múltja és jelene 

A napjainkban már igen kiterjedt nemzetközi piaccal rendelkező Pedrollo vállalat ötlete 1974-ben született meg, amikor a cég alapítója, Pedrollo Silvano Dubaiba látogatott. Mai szemmel nézve meglehetősen nehéz elképzelni, azonban a világ ezen pontján alig negyven évvel ezelőtt a tiszta ivóvíz drágább és értékesebb energiaforrás volt, mint a kőolaj. Innen indult útjára a Pedrollo csoport, melynek egyik kiemelkedő célja az azóta eltelt négy évtized során sem változott: a vállalatcsoport társadalmi célja, hogy segítsen, együttműködjön a vízhiány problémájának megoldásában, világszerte. Ma már a világ több mint 160 országában vannak jelen a Pedrollo termékek, azonban a cég filozófiája mit sem változott. Ez a fajta társadalmi felelősségvállalás az, ami nem csak a céget, de a vízhiánnyal küzdő országokat is napról napra előrébb viszi. Ennek érdekében pedig a Pedrollo S.p.A. az egyike azon néhány nemzetközi színtéren működő vállalatnak, melyek a nyereség egészét a termelésbe és fejlesztésbe forgatják. 

Az elektromos szivattyúk gyártásában manapság élen járó cégcsoport évente több mint két millió szivattyút gyárt, így működése alig negyven éve alatt világszerte sok sok millió szivattyút adott már el. A vállalat történetét és munkásságát minden területen át- meg átszövi a vállalat alapítójának, Silvano Pedrollónak nem mindennapi tevékenysége. 

A 70. életévét taposó Silvano Pedrollo 2013-ban megkapta a neves olasz „Munka lovagja” állami kitüntetést, azonban nem csak hazájában, de gyakorlatilag világszerte ismert emberbaráti tevékenységéről, ami egyben a vállalat működésének mozgatórugója, értékeinek hordozója is. A Pedrollo csoport tevékenységével hozzájárult számos ország fejlődéséhez Bangladesh-től Brazíliáig, azzal a céllal, hogy tiszta ivóvizet biztosítson a rászorulók számára. A vállalat irodával rendelkezik többek között Olaszországban, Kolumbiában, Spanyolországban, Franciaországban, Magyarországon, Mexikóban, Romániában és Dubaiban. Az állandó innovációnak köszönhetően a cég gyakorlatilag minden létező kategóriában gyárt szivattyúkat, termékeik között megtalálható a búvár- és merülőszivattyúk, valamint a felszíni szivattyúk széles választéka, illetve olyan kiegészítők, mint az elektronikus nyomásszabályozó vagy a háztartási használatra tervezett vezérlődoboz. 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog Pedrollo szivattyúk
Összehasonlítás
Kérdése van? Sürgős segítséget szeretne?

Szakértőink visszahívják Önt, hogy szempontjait, problémáját megismerhessük, és a legjobb megoldást nyújthassuk!
Vagy adja meg adatait a visszahívásunkhoz, vagy hívja most kollégánkat az ingyen-hívóval!