Termékek Menü

Szakszerűen elvégzett szivattyú javítás

Szivattyúval nagyon sok helyen találkozhatunk. Vannak lakossági, házkörüli és ipari méretű berendezések is, amelyeknek a működésük más és más. A szivattyú megfelelő karbantartásával számtalan meghibásodás kiküszöbölhető és természetesen megelőzhető. Az időszakos vizsgálatoknak köszönhetően még idejében fel lehet fedezni a különböző károkat, és így kisebb javítással meg lehet oldani a problémát. A szakszerűen elvégzett szivattyú javítás legyen mindig hozzáértő szakember feladata, hiszen akkor lehetünk abban biztosak, hogy a szivattyú berendezésünk jó kezekben van

A megfelelő módon megszerelt szivattyú még évek múlva is hatékonyan tud dolgozni. A szakszerű karbantartást érdemes 2-6 hónap között elvégezni, de persze ez minden szivattyú típusnál és felhasználásnál más és más periódusokat jelent. A meghibásodások nagy részét a szivattyún áthaladó nem megfelelő folyadék mennyisége és állaga szokta okozni.

Fontos odafigyelni arra, hogy csak olyan folyadék haladjon át rajta, amelyet a szivattyú még fel tud dolgozni. Ellenkező esetben javításra kerül sor. Akár új alkatrészek pótlásával is fel lehet újítani egy meghibásodott készüléket.

Legtöbb javítási munkát a helyszínen el lehet végezni, de persze vannak kivételek is, amikor a műhelyi körülmények elengedhetetlenné vállnak a javító számára. Ilyenkor leginkább a szivattyúk tekercselését szokták elvégezni, amelyet amúgy a helyszínen nem is lehetne kivitelezni. Egy régi szivattyú esetében részleges és teljes felújításokat is el lehet végezni, így meghosszabbítható a berendezés élettartama. 

Címkék: szivattyú 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog Szivattyú
Összehasonlítás
Kérdése van? Sürgős segítséget szeretne?

Szakértőink visszahívják Önt, hogy szempontjait, problémáját megismerhessük, és a legjobb megoldást nyújthassuk!
Vagy adja meg adatait a visszahívásunkhoz, vagy hívja most kollégánkat az ingyen-hívóval!