Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

A képek alatti pozíció termékoldalon

Olcsóbban látta valahol?

Mondja meg hol, és tőlünk még olcsóbban megkaphatja!

Tovább

Kérdése van? Hívja fel

 

kollégáinkat az ingyenhívóval!

DG Flow Steadypres ST M/M 8.5 E

Ár:
101.473 Ft (79.900 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Száll idő 2-3 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes házhoz szállítás
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Pedrollo

Termékoldal kosár gomb alatti képek

További képek

Paraméterek

Garancia 1 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 1100 Watt
Terhelhetőség 1100 Watt
Max folyadékáteresztő képesség 200
Csatlakozások 1 coll
question_markMax. megengedett nyomás a házban 10 bar
Max folyadék hőmérséklet 60 °C
Védelem IP 65
Súly 2,9kg
Részletes ismertető A DG Flow Steadypres ST M/M 8.5 E részletes ismertetője

Leírás

A szivattyubolt.hu webáruházban kapható a Pedrollo cégcsoport szivattyú vezérlések fejlesztésére és gyártására alapított leányvállalatának a Digi Flow-nak új frekveciaváltóval szerelt vezérlése a SteadyPres ST M/M 8,5 E. Amely 1,1KW teljesítményig használható

Szivattyúval eddig is sokat tudott spórolni a vízszámlán, de mostantól a villanyszámláját is le tudja faragni.
 

Nézzük hogyan!
A legtöbb szivattyú ritkán dolgozik ideális munkaponton - főleg házi vízellátásnál, nyomásfokozásnál vagy öntözésnél – ami legtöbb esetben energiapazarlással jár. Frekvenciaváltó alkalmazásával viszont az energia felhasználás jelentősen csökkenthető.

Vízszivattyúknál a szállított folyadék mennyiség arányos az áramlási/forgási sebességgel, az áramfelvétel a forgási sebesség változás köbével változik.
20%-os forgási sebesség csökkentéssel már 50%-os áramfelvétel csökkenés érhető el. Az 50%-os forgási sebesség csökkentéssel már hihetetlenül nagy, 80%-os áramfelvétel csökkenés vagyis megtakarítás jár.
Az átlagos energia-megtakarítás akár a 70%-ot is elérheti egy nyomás kapcsolóval vezérelt rendszerhez képest.
 

További előnyök a SteadyPres ST M/M 8,5 E használatával 
Nem csak a villanyszámlán spórolunk, hanem a szivattyú élettartama is megnő a frekvenciaváltó használatával. A SteadyPres ST M/M 8,5 E lágyan indítja valamint állítja meg a szivattyút, nem pörgeti azt állandó 100%-on, így a mechanikus és a hidraulikus és elektromos alkatrészeket valamint a kiegészítő berendezéseket is kíméli. Használatával nem tapasztalható a kosütés ami a csővezetékek szivárgásához, repedéséhez vezethet, jellemzően búvár szivattyúk esetében vagy hosszú csővezeték szakaszoknál. Az inverterbe beépített elektronikus védelem lehetővé teszi a szivattyú hatékony és teljeskörű védelmét úgy mint:

-szárazonfutás elleni védelem
-túlmelegedés elleni védelem
-túláramtól való védelem 
-védelem a szivattyú hosszú idejű inaktivitási problémáitól is pl. a csúszógyűrű feltapadása ellen UNLOCK SYSTEM (beprogramozható, hogy a készülék bizonyos időközönként 1-999perc 5 másodpercre elindítja a szivattyút a beállított minimum frekvencián) vagy az ANTI-FREEZE funkciók is.

Használatával rugalmasabb és hatékonyabb teljesítményű rendszer építhető ki.

A SteadyPres ST M/M 8,5 E maximális megengedett üzemi nyomása 10 bar.
A rendszer nyomás 0,1 bar-os lépésekben állítható 1 és 9 bar között.
Bemeneti frekvencia 50/60 Hz
Kimeneti frekvencia 50 Hz bementi esetében 25-50 Hz (beállítható akar 5Hz-el magasabb érték is mint a szivattyú adattábláján szereplő. Ebben az esetben a felhasználó felelőssége, hogy milyen következményei vannak a magasabb frekvencia beállításának a szivattyúra, motorra és az elektromos rendszerre nézve.)
A maximális áramlási mennyiség 200 liter/perc.
Alacsony nyomásveszteség jellemzi ami 3-4%, pl. 100 liter/perc víz szállításnál 0,3 bar, 160 liter/perc víz szállításnál 0,6 bar.
Rendkívül erős tecnopolimer anyagú házba építették amely IP 65-ős védelmű, valamint ivóvíz szállítására is engedélyezett.
Elektronikus nyomás szenzorral van szerelve ami könnyen hozzáférhető meghibásodás esetén.
Az elektromos hálózathoz és a szivattyúhoz egy egyszerű, de biztonságos cserélhető csatlakozót alkalmaztak.
Elhelyezésre került egy könnyen hozzáférhető ki/be kapcsoló valamint egy olvadó biztosíték.
A beépített kondenzátorokat nagy hővezető képességgel rendelkező műgyantába ágyazták amelyeket speciális hűtőbordával láttak el, amit az áramló folyadék hűt, így sikerült megoldani a kondenzátorok tökéletes szigetelését valamint hűtését is. Karbantartás esetén pedig ezt az egységet is egyszerűen, egyben lehet cserélni.
Elektronikus áramlás szenzorral szerelték fel, valamint szabadalmaztatott visszacsapó szeleppel, amely biztosítja a szivattyú leállítását 2 liter/perc-nél kisebb átfolyásnál valamint szavatolja a tökéletes zárást.

A frekvenciaváltó nagyon egyszerűen beüzemelhető, mindössze a kívánt nyomás értéket és a szivattyú adattábláján szereplő névleges áramerősséget kell megadnia. A nyomásérték 0,1 bar-os az áramerősség 0,1 amper-es lépésekkel állítható.
A tökéletes működéshez egy viszonylag kis térfogatú tágulási tartály beépítése is szükséges, melynek a méretezéséhez és előtöltési nyomásértékének meghatározásához tudnunk kell a szivattyú szállítási kapacitását és a beállítandó nyomásértéket. Ez a méret pedig a 10%-a az adott szivattyú maximális szállítási kapacitásnak. 
Nézzük meg egy példán keresztül.
A beállítandó nyomás pl. 3 bar, a szivattyú pedig 70 liter/perc maximális szállítási teljesítménnyel rendelkezik. Ebben az esetben a 70 liter/percnek a 10%-a 7 liter, vagyis egy 7 literes tágulása tartályra volna szükségünk. Azonban csak 5 vagy 8 literes kapható a kereskedelemben így a 8 literest kell beépíteni a megfelelő működéshez. A tágulási tartály előtöltési nyomása pedig a beállított nyomásérték 70%-a kell hogy legyen, jelen példánkban a 3 bar 70%-a azaz 2,1 bar.
A SteadyPres ST M/M 8,5 E-t a szivattyúhoz a lehető legközelebb kell telepíteni. Amennyiben nem tudjuk a szivattyú közvetlen közelébe felszerelni, az elektromos hullámok optimalizálása végett három beállítás közül választhatunk:
- 5 méter kábelhosszúságig
- 5-20 méter kábelhosszúságig 
- valamint 20 méter kábelhosszúság felett
Gyárilag a HI jelzésű 5 méter kábelhosszúságig beállítás él.

SteadyPres ST M/M 8,5 E + opcionális bővítő panel
A bővítéshez szükséges panel segítségével, amely a készülék hátoldalán található egyszerre akár két vagy három egység is tud kommunikálni. Így több szivattyús rendszerekben pl. nyomásfokozás esetén is kiválóan használhatóak.
Bármelyik készülék beállítható vezér (Master) vagy alárendelt (Slave) egységnek.
Az így felállított rendszer felváltva indítja a szivattyúkat annak érdekében, hogy üzemidejük azonos legyen, és így egyforma terhelést kapjanak a szivattyúk. Az egység bármelyik szivattyú meghibásodása esetén automatikusan kizárja azt a rendszerből.
Az opcionális bővítő panel segítségével szintjelző szonda, úszókapcsoló vagy távoli indítás/leállítás is be köthető, valamint parancs vagy riasztási jel kimenet is megvalósítható.

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

96.000 Ft
Száll idő 2-3 munkanap
Feszültség 230 V
Terhelhetőség 1,5 kW
Max. folyadék áteresztés 150 liter/perc
Garancia 1 év
   
116.586 Ft
Száll idő 2-3 munkanap
Feszültség (Be/Ki) 230V/3x230V
Terhelhetőség 1,1 kW
Névleges áram 7 A
Nyomástartomány 1-9 Bar
Frekvencia 25/60 Hz
124.206 Ft
Száll idő 2-3 munkanap
Feszültség (Be/Ki) 230V/3x230V
Terhelhetőség 2,2 kW
Névleges áram 12 A
Nyomástartomány 1-9 Bar
Frekvencia 25/60 Hz
Összehasonlítás
Kérdése van? Sürgős segítséget szeretne?

Szakértőink visszahívják Önt, hogy szempontjait, problémáját megismerhessük, és a legjobb megoldást nyújthassuk!
Vagy adja meg adatait a visszahívásunkhoz, vagy hívja most kollégánkat az ingyen-hívóval!

Google vélemények
 
Sándor Papik
2 hete
Nagyon elégedetett vagyok a vásárolt termékekkel és a vásárlás körülményeivel is. Két napon belül le is szállították a kiválasztott temékeket. Nagyon örülök, hogy egy jó üzleti Partnerre találtam.
Edit Draviczkyné Szabó
5 napja
"Az árut vasárnap délután rendeltük és kedden már kézhez is kaptuk. Azt hiszem ez mindent elmond! Köszönjük. "
mihály somaji
4 hete
Maximálisan ELÉGEDETT voltam. A keresett terméket könnyen megtaláltam a boltban, a megrendelés zökkenőmentes zajlott, a kiszállítás gyors, pontos volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom
Ottó Sipos
egy hónapja
Hozzáértő, szakmailag felkészült, vásárlóbarát bolt, amivel ilyen szinten ritkán lehet találkozni. Nem a termék ára, hanem ez miatt vásároltam itt.
Gábor Dénes
egy hónapja
Tisztelt Partnerünk!
Egyelőre csak egyszerű vásárlásunk volt, melynél gyorsak voltak, semmilyen probléma nem merült fel.
Karoly Juhasz
egy hónapja
"Mindenkinek ajánlom a szivattyúbolt. hu-t Gyors szállítás, kiváló minőségű termék. "
István Papp
egy hete
Készséges ügyfélszolgálat, udvarias és segítőkész kiszolgálás...kell ennél több?
Annamária Horváth
8 hónapja
Nagyon segítőkész volt a Szivattyubolt.hu munkatársa. Egyáltalán nem értek a szivattyúkhoz, csak annyit tudtam, hogy nem akarok egy olcsó "egy szezonos" szivattyút venni. Kb. 30-40e Ft közötti modellt kerestem, és kiválasztottam 3 nagyon hasonlónak tűnő Pedrollo modellt (erről jókat olvastam a fórumokon). Amikor felhívtam az ügyfélszolgálatot és elmondtam, hogy jelenleg milyen szivattyúnk van (ami elromlott), annak alapján segítettek kiválasztani a megfelelő készüléket. 1 nap alatt ideért. 1 napja használom, nagyon jól működik. Csendes és erős. Arra nem figyeltem, hogy tápkábel nincs a szivattyúhoz, így azt át kellett szerelni a régi modellről. Szerencsére a szakember, aki beszerelte, megoldotta. Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással és a termékkel is. A 3 év garancia is biztató - ez amúgy döntési szempont volt. Csak ajánlani tudom a szivattyubolt.hu-t.
Károly Tóth
2 hónapja
"Ajánlom a céget mindenkinek, aki hozzáértő, segítőkész helyről szeretne vásárolni. Tóth Károly"
Kontor János
3 hete
"Minden rendben volt a vásárlással, a megrendelt termék gyorsan pontosan megérkezett."
 
László Posztós
7 hónapja
"Minden rendben volt. Időben megkaptam a megrendelt árút, annak útjáról folyamatosan tájékoztatást kaptam. Csomagolás rendben. A nyomáskapcsoló jól működik. Az interneten található beállításról szóló videót zene helyett hangos magyarázattal kísérném.
László Németh
2 hónapja
"A webáruház gyorsan, hiánytalanul elküldte a megrendelt tételeket. Összességében elégedett vagyok."
Sandor Lelkes
9 hónapja
"RITKA AZ OLYAN ÁRUHÁZ AHOL VÁSÁRLÁS ELŐTT MEGFELELŐ TÁJÉKOZTATÁST KAPNA A WEBES FELÚLETEN A VÁSÁRLÓ,HOGY MILYEN KÉSZÜLÉKET VEGYEN ÉS FELESLEGESEN NE ADJON KI TÖBBET MINT AMENNYIT KELL."
Zsolt Kárpáti
10 hónapja
Átlátható weboldal nagy választékkal. Az ügyfélszolgálat nem csak segítőkész de még szakmailag is lehet velük egyeztetni, segítséget kérni. A pletykák szerint létezik olcsóbb weboldal ami szivattyúkkal foglalkozik. Pár ezer forintos …Tovább
János Zoltánné Fodor
9 hónapja
"Nagyon egyszerű volt a honlapon a keresés és a további árú rendelés. A kiszállítás gyorsasága is kellemes meglepetést okozott, ezért ajánlom mindenki figyelmébe aki szivattyút szeretne vásárolni. Egyszerű kényelmes és korrekt a weboldal általi rendelés
Király Csaba
egy hónapja
"Tisztességes, korrekt üzlet, mindenkinek bátran ajánlom!"
Tibor Tuba
3 hete
Jól átlátható,felhasználóbarát webáruház,szupi logisztika!"
István Varga
4 hónapja
"Kiváló webáruház :) Gyors, áttekinthető és könnyen zökkenőmentesen ment a rendelés!"
Zsom Béka
7 hónapja
Egyszerű vásárlás, jól használható weboldal. Gyors kiszállítás a raktáron lévő termékből.
Megbízható korrekt bolt. (Bankkártyás előre fizetéssel vásároltam)
Gabi Nagyné
8 hónapja
10 csillagot kapna, ha lehetne. Mit mondhatnék? A weboldal világos, telefonon elérhetőek és segítőkészek, email-ben a kommunikáció tisztelettudó, a termékük jó áron van.
 
Imre Csúz
5 hónapja
"Megírtam az előző rublikában, de leírom mégegyszer; Az önök vállalkozása gyors, korrekt, megbízható!"
Tom Kamaras
6 hónapja
"Csak ajánlani tudom mindenkinek az Önök cégét! Gyors, precíz és segítőkész csapat veszi körűl."
István Bazsika
8 hónapja
"Mindenkinek csak ajánlani tudom. Gyors , pontos volt a kiszolgálás . minden web áruháznak így kéne működni... Gratulálok sok vásárlót , sok sikert a vállalkozásához.."
Orsolya és Olivér Dr. Orovecz
9 hónapja
"Csak ajánlani tudom! Szivattyúvezérlést vettem aminek kivitele és előkészítettsége teljesen korrekt és mindenben megfelel a szabványoknak. A kiszállítás extra gyors volt mindenféle probléma nélkül. "
Balint Jozsef
2 hónapja
"Probléma nem volt, ok" rendben küldték jól működik
Krisztián Tamáskovits
8 hónapja
"Nagyon jó csapat, segítőkész, felkészült, kedves, türelmes, betartják amit ígérnek, visszahívnak, gyorsan, hatékonyan végzik a munkájukat. Szívesen ajánlom bárkinek, nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatásukkal."
Lajos Takács
egy hónapja
"Minden rendben volt, és a szállítás is gyorsan lezajlott"
Bajna Hungaro-fett09Kft
2 hete
Korrekt, gyors partner, másnapi szállítással, kedves kommunikációval.
a. b.
2 hete
"Gyors, pontos, jól kezelhető webáruház."
János Árpád Kovács
10 hónapja
"Jó szívvel ajánlom a szivattyúbolt.hu webáruházat azoknak, akik szivattyút, vagy alkatrészeket akarnak vásárolni. Az árak megfelelők, óriási a választék, a szállítás valamint az ügyintézés gyors és korrekt."
Válasz a tulajdonostólegy éve
Köszönjük szépen az ajánlást kedves Árpád!
 
László Kupás
egy éve
Minden civódónak és már elhatározott leendő vásárlónak ajánlom!A weboldal könnyen kezelhető és minden információ ami kelhet ,megtalálható!Ilyen flottul nem ment sehol máshol a rendelés és kiszállítás!Dicséret mindenkinek és köszönöm!(Megrendelés leütésétől számított 24 órán belül a kezemben volt a termék)
Válasz a tulajdonostólegy éve
Kedves László!
Nagyon szépen köszönjük a dicsérő szavakat, jólesik olvasni őket.
Minden jót!
Jenő Szilasy
egy hónapja
"Ajánlom az oldalt bárkinek gyors és korrekt. "
Zsolt Feke
3 hónapja
"Teljes mértékig elégedett vagyok az Önök munkájával!"
Péter Gyula Varga
egy éve
"Nagyon segitokesz es szakmailag jol felkeszult a telefonos ugyfelszolgalat. En egy hidrofor rendszer kiepitesehez rendeltem termekeket. A feladat osszetett volt, de minden reszletet kimerito volt a tajekoztatas es a szukseges alkatreszek meglete. Igy utolag is koszonom a segitseget!"
Válasz a tulajdonostólegy éve
Mi köszönjük, hogy segíthettünk Önnek kedves Péter!
Köszönjük azt is, hogy másokkal is megosztotta véleményét!
Laszlo Koos
5 hónapja
A vásárlás, a kiszállítás gördülékenyen ment. Az ár versenyképes. Ajánlom másoknak is a webáruházat.
Etele Tóth
10 hónapja
"Rugalmas, vevőközpontú, precíz kis csapat! Személyre szabott, gyors kiszolgálás, kedvező árak. Ajánlom: ha szivattyú, akkor keresse a szivattyubolt.hu-t!"