Pedrollo DG PED 5

Elérhetőség: 2-3 hét
Szállítási díj: 1.990 Ft
Gyártó cikkszám: PDGPED5
Nem értékelt
Gyártó: Pedrollo

Olcsóbban látta valahol?

Mondja meg hol, és tőlünk még olcsóbban megkaphatja!

Tovább
Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint 10 év tapasztalat
Garanciális szervízháttér

Youtube videók

Paraméterek

Max emelőmagasság 55méter
Garancia 2 év
Feszültség 220 Volt
Teljesítmény 1100 Watt
Emelőmagasság 55-10 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 5-120 liter/perc
Nyomó csatlakozás 1 col
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Kábelhossz 0 méter
Védelem IPX4
Súly 15kg
Részletes ismertető

Pedrollo DG PED katalógus (Katt ide!)

Leírás

A Pedrollo DG PED 5 egy automatikus nyomásfokozó rendszer, inverterrel, magas hatékonyságú önfelszívó szivattyúval, tágulási tartállyal, nyomás és áramlás érzékelővel és visszacsapó szeleppel, mely meggátolja a víz visszajuttatását annak forrásához.

A DG PED tiszta vízzel való működésre lett tervezve, lakossági, háztartási célokra. A vonzó külső fejlett technológiai megoldásokat rejt. Egyszerűen kezelhető, egyszerűsített interfésszel rendelkezik.
A készülék rendkívül halk köszönhetően a hangszigetelő technopolimer burkolatnak, szinte csak a víz csobogását lehet hallani a csövekben.

Magas hatásfokú szivattyút tartalmaz, a kifinomult elektronika által vezérelt frekvencia váltó állandó nyomást tart, az által, hogy a szivattyú teljesítményét a víz szükség igénye szerint állítja. A készülék alkalmazkodik minden féle nyomású rendszerhez továbbá korlátozza az indulási és működési áramerősséget (lágyan indul), költségkímélés céljából.

A motor egy fázisú, 1100 W-os, csatlakozásai 1 colosok, melyek vertikálisan körbe forgathatók bármilyen pozícióra. Maximális teljesítménye 1 bar nyomáson 120 liter/perc (7.2 m3/h), 5.5 bar nyomáson 5 liter/perc (0.3 m3/h), melyen maximálisan 40 C fokos, kémiailag nem agresszív, tiszta folyadék továbbítására képes.  A motor vízhűtéses, a szivattyúzott folyadék szavatolja a motor megfelelő hőmérsékleten való tartását.
A készülék IPX4-eas védelemmel van ellátva, szigetelési osztály F. A rendszer maximális nyomása 10 bar, de 1 és 5 bar között állítható, gyárilag 3 barra van beállítva.

A DG PED 3-nak rengeteg előnye van a hagyományos nyomásfokozó rendszerekhez képest, köszönhetően kompakt kialakításának, hatékonyságának, fejlett irányítási rendszerének és kijelző rendszerének köszönhetően. Kis helyen elfér, forgatható csőcsatlakozásának köszönhetően bármilyen körülményekhez képes alkalmazkodni.

A termék továbbá felszerelhető egy speciális kiegészítővel, mely lehetővé teszi egy másik DG PED készülék csatlakoztatását is, az egyik készülék vezérli a másikat. Amikor a pár egyik tagja nem képes a vízigényt kielégíteni, akkor beindítja a másik szivattyút.

Magas Pedrollo minőségnek megfelelően lett tervezve, megalkotva, mely a beüzemelést követően sok évig megbízhatóan képes víz kiszolgálási feladatát ellátni.

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Pedrollo DG PED 3

2-3 hét
Feszültség 230 V
Teljesítmény 750 W
Maximum emelőmagasság 55 m
Maximum szállítási teljesítmény 80 liter/perc
Garancia 2 év

Mindong ICP100F

105.283 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 680 W
Emelőmagasság 36-10 m
Szállítási teljesítmény 13-86 liter/perc
Garancia 1 év

Grundfos SCALA2 3-45

152.400 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 550 W
Emelőmagasság 45-13 m
Szállítási teljesítmény 7-70 l/perc
Garancia 2 év