A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

FORAS JA 140 T

86.868 Ft (68.400 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Érdeklődjön!
Szállítási díj: 1.990 Ft
Nem értékelt
Gyártó: Foras


Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint 10 év tapasztalat
Garanciális szervízháttér

Paraméterek

Max emelőmagasság 55méter
Jótállás 1 év
Feszültség 400 Volt
Teljesítmény 1100 Watt
Emelőmagasság 55.7-28.1 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 10-70 liter/perc
Szívó csatlakozás 1 col
Nyomó csatlakozás 1 col
Max folyadék hőmérséklet 50 °C
Szivattyú ház Vasöntvény
Tengely AISI 416 Rozsdamentes acél
Tengelytömítés kerámia-grafit
Járókerék Noryl
Kábelhossz 0 méter
Védelem IP44
Súly 17kg
Részletes ismertető

Foras JA termékismertető (Katt ide!)

Leírás

A Foras JA széria szivattyúi önfelszívó, jet szivattyúk lakossági, háztartási használatra lettek tervezve, kisebb kertek, fólia sátrak, üvegházak locsolására, irrigálására, tartályokból, kutakból való használatra. Ez utóbbinál figyelembe kell venni, hogy a maximális manometrikus szívómélység 9 méter. Ezen túl a szivattyú már nem képes a vizet felszívni, ugyanis leszakad a vízoszlop. Ha ennél mélyebbről kell felhozni a vizet, úgy búvárszivattyúra van szükségünk. A Foras JA önfelszívó, jet jellege miatt a szivattyú képes kis mennyiségű gázt kidolgozni magából, így, ha kissé gázos a víz, A Foras JA úgy is képes a hatékony üzemelésre. Fontos, hogy olyan kémiailag semleges folyadékokat szivattyúzzunk vele, amelyek a szivattyú anyagaira nincs korrodáló hatással.

A szivattyút védeni kell az időjárástól, esőtől, továbbá télen téliesítenünk kell, vagyis le kell engedni a vizet belőle és fagymentes helyre kell azt eltennünk. Amennyiben ezt nem tesszük meg, úgy a fagy képes a szivattyúban kárt tenni, mely komoly javítási költséget jelenthet nekünk.

 A Foras JA szivattyúháza vasöntvény, akárcsak a motor első dekni. A járókerék Noryl műanyag, illetve a /1-es szériában bronz. A tengelytömítés kerámia-grafit. A motor tengely AISI 416 rozsdamentes acél, mely igazán strapabíró. A szállított folyadék mennyisége 0-50 °C lehet, maximum működési nyomás 8 bar. Kapható egy és három fázisú motorral, egy fázisnál beépített hővédelemmel. Szigetelési osztály F, védelmi fokozat IP44.

Használat előtt a szivattyút fel kell tölteni vízzel. Erre legalkalmasabb a nyomócsonk melletti feltöltőcsavar helye. A szivattyú szívóoldalára olyan csövet kell telepíteni, amit az nem képes összeszívni. Legalkalmasabb erre a célra a KPE cső. Érdemes a szívócső végére lábszelepet felszerelni, így amikor feltöltjük a szivattyút vízzel, az nem folyik vissza a kútba, következő használatkor pedig nem kell újra feltölteni azt.

A Foras JA széria gyártója kiváló minőséget és megbízhatóságot szavatol. Amennyiben a megfelelő teljesítményű szivattyú választáshoz segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, készséggel segítünk.

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

FORAS JA 140 M

86.868 Ft
Érdeklődjön!
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1100 W
Emelőmagasság 55,7-28,1 m
Szállítási teljesítmény 10-70 liter/perc
Jótállás 1 év

FORAS JA 120/1 T

90.373 Ft
Érdeklődjön!
Feszültség 3x400 V
Teljesítmény 880 W
Emelőmagasság 48,1-23 m
Szállítási teljesítmény 10-70 liter/perc
Jótállás 1 év

FORAS JA 120/1 M

90.373 Ft
Érdeklődjön!
Feszültség 230 V
Teljesítmény 880 W
Emelőmagasság 48,1-23 m
Szállítási teljesítmény 10-70 liter/perc
Jótállás 1 év