A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint húsz év tapasztalat
Garanciális szervizháttér

LEO ABK 400

Feszültség 3x400 V
Teljesítmény 3000 W
Emelőmagasság 17,-7,5 m
Szállítási teljesítmény 100-1100 liter/perc
Jótállás 1 év
Elérhetőség: 4-5 munkanap
Szállítási díj: 3.490 Ft
Gyártó cikkszám: A1.17.142
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Leo
192.420 Ft (151.512 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Max emelőmagasság 17méter
Jótállás 1 év
Feszültség 400 Volt
Teljesítmény 3000 Watt
Emelőmagasság 17,-7,5 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 100-1100 liter/perc
Szívó csatlakozás 2 1/2 col
Nyomó csatlakozás 2 col
Max folyadék hőmérséklet 80 °C
Maximum környezeti hőmérséklet 40 °C
Max szemcseméret 19 mm
Beépítési hossz 450 mm
Szivattyú ház Rozsdamentes acél AISI 304
Tengely Rozsdamentes acél AISI 304
Tengelytömítés Szilícium-karbid/Grafit
Járókerék Rozsdamentes acél AISI 304
Kábelhossz 0 méter
Védelem IPX 4
Szigetelési hőosztály F
Súly 21.8kg
Részletes ismertető

Leo ABK centrifugálszivattyú katalógus (Katt ide!)

Leo ABK használati utasítás (Katt ide!)

Leírás

Leo ABK nyitott járókerekes INOX centrifugál szivattyú

A Leo ABK 400 egy nyitott járókerékkel rendelkező centrifugál szivattyú. Gyengén korrozív anyagok szállítására lett tervezve, mely 5 és 9 PH érték között van, továbbá olyan folyadékokra mely tartalmaz valamennyi szennyeződést. A Leo ABK 400 maximum 19 mm szemcseméretig képes szennyeződéseket továbbítani. Alkalmas háztartási feladatok ellátására, vagy könnyű ipari alkalmazásra, mezőgazdasági feladatokra, folyók, tavak, víztározók vizének szivattyúzására, ipari vagy háztartási szennyezett víz továbbítására, élelmiszer feldolgozó üzemekben, vagy farmokon különböző irrigálási céllal.

Hol készül a szivattyú?

A gyártó a Leo Group Pump Ltd. egy kínai vállalat, mely a világ 140 országába exportálja termékeit. A cég évek óta jelen van a világpiacon és a globális piac legnagyobb szivattyú gyártói között szerepel. A gyártó igyekszik mindent megtenni azért, hogy rácáfoljon arra a hiedelemre, hogy Kínából csak silány minőségű termékek kerülnek piacra. A Leo 270000 m2 nagyságú gyártócsarnokkal rendelkezik. Termékeiket 20 éve folyamatosan fejlesztik. Mára neve egyet jelent a megbízhatósággal, mivel jó ár-érték arányú termékeket gyárt és forgalmaz.

Az ABK szivattyú felépítése és használati korlátai

A szivattyútest AISI 304 rozsdamentes acélból készült, mely igen ellenálló. A tengely és a járókerék szintén ebből az anyagból készült, mely szavatolja a hosszú élettartamot. Folyadék hőmérséklet terén -15 és +80 °C fok között biztonságosan használható. A motor léghűtéses, melyről a tengely hátsó végére rögzített hűtőventilátor gondoskodik.

A motor réz tekercselésű, háromfázisú, 400 V-os, 3 kW teljesítményű.
Háromfázisú motorok védelmének kiépítése a felhasználó feladata. Teljes körű védelmet biztosító készülékeinket megtekintheti az alábbi linken:
Motorvédelmek (link)

A centrifugál szivattyú viszonylag nagy mennyiség továbbítására képes, 100-1100 liter/perc teljesítményig. Ezzel szemben viszonylag kis nyomást tud, tehát olyan helyzetekre ajánlott, amikor nagy mennyiségre van szükségünk, viszonylag kis nyomással.

A szívócsonk 2 ½ colos, belső menetes, a nyomócsonk 2 colos, ugyanúgy belső menettel. F szigetelési osztályú, és IPX4-es védelemmel rendelkezik. A szivattyú maximálisan +40 °C fokos környezeti hőmérséklet mellett használható biztonságosan. E fölött működtetése nem ajánlott.

A Leo ABK széria megbízható és jó ár-érték arányú szivattyúkat takar. Olyan alapanyagokból készülnek, melyek hosszú távon igen strapabírónak bizonyulnak. A gyártó bízik termékében és a vásárlók termék elégedettségi indexe is magas. Válassza Ön is a Leo termékét!

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!