A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Leo MAC550

138.430 Ft (109.000 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron :-)
Szállítási díj: Ingyenes házhoz szállítás
Gyártó cikkszám: 3914304
Nem értékelt
Gyártó: Leo


Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint 10 év tapasztalat
Garanciális szervízháttér

Youtube videók

Paraméterek

Max emelőmagasság 40méter
Jótállás 2 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 550 Watt
Emelőmagasság 40-15 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 16-66 liter/perc
Szívó csatlakozás G 1 col
Nyomó csatlakozás G 1 col
Max szívómélység 6 méter
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Kábelhossz 0 méter
Védelem IPX4
Szállítási teljesítmény a legjobb hatásfokon 30 méteren 40 liter/perc
Súly 11kg
Részletes ismertető

Leo Mac550 katalógus (Katt ide!)

Leo Mac550 használati útmutató (Katt ide!)

Leírás

A Leo Mac550 egy intelligens nyomásfokozó rendszer, amely automatikusan képes változtatni teljesítményét a felmerülő igényeknek megfelelően. A szivattyú állandó nyomást biztosít minden csapnak az épületben. A készülék vízellátásra és nyomásfokozásra használatos, mindenféle lakossági alkalmazásra, kerti locsolásra, mezőgazdasági használatra és házi víz ellátásra.

A szivattyú állandó mágneses motor technológiával készült. Beépített védelmi funkciókkal van ellátva, nyomásvédelemmel, megszorulás elleni védelemmel, szivárgásvédelemmel. A szivattyúba továbbá szárazon futás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, alacsony feszültség és túláram elleni védelem is beépítésre került. Amennyiben nem érzékel átfolyást, szintén leállítja magát, ezzel védve a hidraulikát a szárazon futástól. A szivattyú úgy lett megtervezve, hogy kezelése ne igényeljen külön szakértelmet, a megalkotásánál az egyszerű, könnyű kezelhetőség és megbízhatóság voltak a fő szempontok. A Leo Mac550-nel energiát takarítunk meg, köszönhetően a beépített frekvenciaváltónak. Ez a rendszer hidrofor tartály nélkül is tökéletesen képes tartani az igényeknek megfelelő nyomást. Mind ehhez elég, hogy a szivattyú vezérlő egységén beállítsuk az elérni és tartani kívánt nyomást, innentől kezdve a szivattyú vezérlése állandó nyomást fog tartani azon az értéken, amit megadtunk. Ha több csapot nyitunk ki, a szivattyú magasabb fokozatra kapcsol. Az állandó mágneses frekvenciaváltós motor automatikusan állítja fordulatszámát (RPM), ezzel minimálisra csökkentve az áramfogyasztást, ezzel hosszú távon spórolunk a villanyszámlánkon.

A készülék igen halk, <47 dB zajszinttel üzemel, köszönhetően vízhűtéses motorjának. Az okosvízmű kezelése egyszerű, az üzemi nyomás és az esetleges hibakódok, mind kijelzésre kerülnek a készülék vezérlőjén. A Leo Mac550 egy kompakt, minden-egyben megoldás, mely tartalmazza a szivattyút, a frekvenciaváltót, a visszacsapó szelepet, érzékelőt, nyomástartály egyben. Ez a modern és korszerű megoldás párosul az egyszerűséggel.

A szivattyú maximálisan 10 bar nyomást képes elviselni, ajánlott csak 6.5 -8,5 PH érték közötti folyadékokhoz. Védettségi osztály IPX4, szigetelési osztály F.  A szivattyú biztonságosan maximum +50 C fok környezeti hőmérséklet mellett használható. Fontos figyelembe venni, hogy a Mac550 maximum 6 méterig képes vizet felszívni. Ettől mélyebben lévő vízszintnél a szivattyú nem fogja tudni felemelni a vizet, elejti azt. A ki és bemeneti csonk 1 colos. A motor maximális fordulatszáma 5200 RPM.

A Leo-nak mára a világ egyik legnépszerűbb gyártói közé tornázta fel magát az évek során. Európa szerte található raktáruk, hogy minél gyorsabban képesek legyen szállítani. Kiépült szervízhálózattal rendelkezik, és mindig lehet hozzá kapni alkatrészt. A kínai gyártó azon dolgozik, hogy neve egyet jelentsen a minőséggel, és megtörje azt az illúziót, hogy Kínából csak olcsó és silány minőség kerülhet a piacra. A Leo Mac550 éppen ezért egy igazán jó választás. Válassza Ön is a Leo-t, csatlakozzon elégedett vásárlói köréhez.

 

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Pedrollo Hydrofresh JSWm 2AX-100CL

136.160 Ft
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1100 W
Emelőmagasság 55-28 m
Szállítási teljesítmény 5-70 liter/perc
Pedrollo gari 2 év

Pedrollo JSWm 2A-DPC-10 24CL

133.452 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1100 W
Emelőmagasság 55-28 m
Szállítási teljesítmény 5-70 liter/perc
Jótállás 2 év

Pedrollo JCRm 2C-DPC-10 24CL

132.700 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 750 W
Emelőmagasság 47-20 m
Szállítási teljesítmény 5-70 liter/perc
Jótállás 2 év