A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom
Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint húsz év tapasztalat
Garanciális szervizháttér

Leo/Acquaer XSP 18-12/1,3ID

Feszültség 230 V
Teljesítmény 1300 W
Emelőmagasság 11-2 m
Szállítási teljesítmény 50-300 liter/perc
Jótállás 1 év
Elérhetőség: Áruházi raktáron :-)
Szállítási díj: 4.445 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Leo
102.997 Ft (81.100 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Max emelőmagasság 11méter
Jótállás 1 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 1300 Watt
Emelőmagasság 11-2 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 50-300 liter/perc
Nyomó csatlakozás 2 col
Max bemerülési mélység 5 méter
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Szivattyú ház Vasöntvény
Tengely Rozsdamentes acél
Tengelytömítés Dupla, olajkamrás mechanikus tömítés
Járókerék Vasöntvény
Kábelhossz 6 méter
Védelem IP68
Súly 23kg
Részletes ismertető

Leo/Aquaer XSP-D termékismertető (Katt ide!)

Leo/Aquaer XSP-D robbantott ábra (Katt ide!)

Leírás

A Leo/Acquaer XSP-D szivattyú széria olyan merülő szennyvízszivattyúkat takar, melyek darabolókéssel vannak felszerelve. Ezek a darálós szennyvízszivattyúk minőségi alapanyagokból készültek, jó ár-érték arányú szivattyúk. Építkezéseken, iparban lévő tiszta víz, szennyezett víz, kommunális, háztartási szennyvíz továbbítására, gyárak szennyezett vizének elvezetésére alkalmas, akár nagyobb részecskékkel is, hiszen a szivattyú darálómechanizmussal felszerelt. Használható még különböző emésztőknél, víztisztító telepeknél, háztartási és kommunális szennyvízhez.

A vágókéssel felszerelt szivattyú magas fordulatszámon üzemel, így könnyedén összevágja, feldarabolja a nagyobb részecskéket, akár a szilárdabb darabokat is, így megakadályozva a járókerék megszorulásását.

A Leo/Acquaer XSP-D úszókapcsolóval szerelt. Az úszókapcsoló megvédi a szivattyút a szárazon futástól, így ez az XSP-D elsődleges védelme. Az úszókapcsoló automatizálja a szivattyú működését. Van benne egy golyó, mely, hogyha a szivattyú víz alá kerül, és az úszókapcsoló elkezd lebegni a víz tetején, átgurul és zárja az áramkört. Ilyenkor a szivattyú elindul. Majd, amikor a vízszint már lecsökkent és az úszókapcsoló már nem lebeg, a golyó átgurulva off állapotba, nyitja az áramkört, és a szivattyú leáll.

A Leo egy kínai székhelyű szivattyú gyártó cég, mely az évek során folyamatosan fejlődik. Mára nem csak Kína, hanem egész Ázsia első számú szivattyú gyártójává nőtte ki magát. Neve egyet jelent a megbízhatósággal. A Leo széles palettával rendelkezik, hogy minden fennálló szivattyúzási problémára megoldást tudjon ajánlani. Magyarországon népszerű a kerti szivattyújuk, de sokan választják házi vízműveiket is. A Leo több, mint 4 gyártócsarnokkal rendelkezik Kína területén, több, mint 4000 embert alkalmaz, és ázsiai szivattyú gyártóként egyedül büszkélkedhet azzal a teljesítménnyel, hogy a világ több, mint 140 országába exportál termékeket, legyen szó szivattyúról vagy vezérlésről. A Leo cég mindent megtesz azért, hogy lerombolja azt az illúziót, hogy Kínából csak rossz minőségű termékek kerülhetnek piacra.

A Leo/Acquaer XSP-D ideális választás szennyvizünk továbbítására. Kiváló minőségű alapanyagokból készült, belső hőkioldóval rendelkezik, mely védi a motort a túlmelegedéstől. A tengely rozsdamentes acélból készült, hogy időtálló legyen. A motor egy fázisú, 230 Voltos, réz tekercselésű, B osztályú szigeteléssel és IP68-as védelemmel.

Telepítésnél használjon valamilyen függesztő kötelet, és ennél fogva engedje le a készüléket a szivattyúzandó közegbe. A kábelnél fogott szivattyúból az kiszakadhat, és ez garanciavesztéssel jár minden esetben. A maximális bemerítési mélység 5 méter lehet.

Karbantartási igénye a következő: Amennyiben azt tapasztalja, hogy a szivattyúnak csökkent a teljesítménye (pl. a meglévő akna tartalmát hosszabb idő alatt távolítja el illetve változatlan mennyiségű szállítandó közeg mellett úgy tűnik hosszabb ideig kell működnie) forduljon szervizhez és kérjen karbantartást, bevizsgálást! A szerviz ilyenkor jellemzően a tengelytömítést, vágókést, O gyűrűket és egyéb kopóalkatrészeket ellenőrizi és szükség esetén cseréli.

Javaslatunk az, hogy a  szivattyút ne tartsa a folyadékban, ha azt több hónapig nem használja. Ilyenkor emelje azt ki, tisztítsa meg és tisztított állapotban tárolja.

Biztonságosan +40 °C fokos hőmérsékletű közeg szivattyúzására használható. A megfelelő PH érték 4-10. Ezen túl nem ajánlott a szivattyú alkalmazása. A szállítandó folyadék kinematikus viszkozitása 7x10-7 ~ 23x10-6 m2/s lehet. A maximális folyadéksűrűség pedig 1200 kg/m3.

A 90 fokos tömlőcsatlakozás tartozék.

Név jelmagyarázat:

Leo/Acquaer XSP 14 – 7 / 1.1 I D

XSP: Merülő szennyvíz szivattyú széria megnevezés

14: Maximum áramlás (m3/h)

7: Maximális emelőmagasság (m)

1.1: Teljesítmény (kW)

I: Szivattyú test anyaga: Vasöntvény

D: Darálókéses kivitel

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!