Barion Pixel

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom
Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint húsz év tapasztalat
Garanciális szervizháttér

Lowara Scuba 5SC5/09T G L20 DE

Feszültség 3x400V
Teljesítmény 900 W
Emelőmagasság 48,9-16,4 m
Szállítási teljesítmény 40-120 liter/perc
Jótállás 2 év
Elérhetőség: Száll idő kb 3 hét
Szállítási díj: 7.620 Ft
Gyártó cikkszám: 107700660
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Lowara
284.349 Ft (223.897 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Jótállás 2 év
Feszültség 400 Volt
Teljesítmény 900 Watt
Emelőmagasság 48,9-16,4 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 40-120 liter/perc
Nyomó csatlakozás 1 1/4 col belső menet
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Max szemcseméret 2 mm
Szivattyú ház rozsdamentes acél
Tengely rozsdamentes acél
Tengelytömítés silicon carbide
Járókerék technopolymer
Kábelhossz 20 méter
Súly 16kg
Szállított mennyiség 20 méteren (2bar) 115 liter/perc
Szállított mennyiség 30 méteren (3bar) 95 liter/perc
Szállított mennyiség 40 méteren (4bar) 70 liter/perc
Szállított mennyiség 50 méteren (5bar) 35 liter/perc
Részletes ismertető

Lowara Scuba magyar katalógus (Katt ide!)

Lowara Scuba angol nyelvű katalógus szállítási adatokkal (Katt ide!)

Leírás

A megújult Lowara Scuba széria szivattyúi egy több fokozatú ásottkút szivattyú, mely képes lakossági, mezőgazdasági és ipari vízellátó feladatok elvégzésére, széles körben. Alkalmas tartályokból, 6 col feletti kutakból és vízfolyásokból vizet nyerni, locsolásra, locsoló rendszerekhez, nyomásfokozásra, esővíz begyűjtésére, autómosó rendszerhez, szűrő rendszerekhez, légtisztító vagy párásító eszközökhöz, vagy akár víz újrahasznosító rendszerekhez, tavak, folyók vizének kinyeréséhez.

A Lowara cég neve mára egyet jelent a megbízhatósággal és energiahatékonysággal. A Lowara gyártója, az amerika Xylem Inc. A cég szivattyúit több mint 150 országba értékesíti, jelenleg 17000 alkalmazottat foglalkoztat. A New York bázisú cég 2018 éves bevétele 5.2 milliárd usa dollár volt. A folyamatosan növekvő cég mely szivattyúit modern technológiával gyártja, mára világ szinten elismert és jó hírnevet szerezett magának.

Az új Scuba csendes üzemelést biztosít, erősen korrózió álló és többféle teljesítményben kapható, hogy minden igényt ki tudjon elégíteni. A szivattyú felépítését tekintve, a szívó pont a szivattyú legalján található, a motor alatt, melyet a beáramló víz így módon hűt. A járókerekek radiális centrifugál típusúak, technopolymerből készültek. A diffúzor, a külső burkolat, a motor burkolat, a szívószűrő, a tengely hosszabbítás és a fej mind rozsdamentes acélból készült, hogy az erős kopásállóságot szavatoljon a szivattyúnak. A motort egy dupla mechanikus tengelytömítés és egy olajkamra védi, mely hosszútávú problémamentes üzemelést jelent.

A szivattyú 900 wattos három fázisú motorral és 5 járókerékkel rendelkezik. A szivattyú kialakítása lehetővé teszi az akár vízszintes üzemelést is.

A cserélhető tápvezeték könnyű telepítést és karbantartást tesz lehetővé. A szivattyú tiszta vízhez lett tervezve, maximum homoktartalom 25g/m3 lehet, azonban a járókerék erősen ellenáll a homok okozta kopásnak. A víz maximális klór tartalma 20 C fokon 200 PPM lehet. A 3SC és 5SC széria maximálisan 2mm átmérőjű szemcseméretig képes bármit felszívni. A szállítandó közeg maximum 40 °C lehet, mivel e fölött az már nem képes a szivattyút megfelelően hűteni, így az túlmelegedhet, melytől akár le is éghet. A szivattyú 20 méteres HO7RNF tápkábellel rendelkezik. Védettség IP55. Ajánlott maximális bemerülési mélység 20 méter. A szivattyún 1 ¼ colos nyomócsonk található.

Ha megbízható szivattyút keres hosszú távra, ajánljuk figyelmébe Lowara szivattyú kínálatunkat. Ha a választáshoz segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bátran. Készséggel segítünk.

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!