Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

A képek alatti pozíció termékoldalon

Olcsóbban látta valahol?

Mondja meg hol, és tőlünk még olcsóbban megkaphatja!

Tovább

Kérdése van? Hívja fel

 

kollégáinkat az ingyenhívóval!

Pedrollo 4BLOCKm 2/10

Ár:
104.770 Ft (82.496 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron :-)
Szállítási díj: Ingyenes házhoz szállítás
Gyártó cikkszám: 49M41210LA1
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Gyártó: Pedrollo

Termékoldal kosár gomb alatti képek

Paraméterek

Garancia 3 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 550 Watt
Emelőmagasság 65-20 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 10-60 liter/perc
Nyomó csatlakozás 5/4 coll BM
Max bemerülési mélység 60 méter
Max folyadék hőmérséklet 35 °C
Szivattyú átmérő 100 mm
Beépítési hossz 720 mm
Szivattyú ház Rozsdamentes acél AISI 304
Tengely Rozsdamentes acél EN 10088-3-1.4104
Tengelytömítés STA-17 Szilícium-karbid Grafit NBR, ST1-16 SIC Szilícium-karbid Szilícium-karbid NBR
Járókerék Lexan 141-R
Kábelhossz 20 méter
Védelem IP X8
Szállítási teljesítmény a legjobb hatásfokon 37 liter/perc 5 bar-on
Súly 12,5kg
Szállított mennyiség 20 méteren (2bar) 60 liter/perc
Szállított mennyiség 30 méteren (3bar) 54 liter/perc
Szállított mennyiség 40 méteren (4bar) 45 liter/perc
Szállított mennyiség 50 méteren (5bar) 35 liter/perc
Szállított mennyiség 60 méteren (6bar) 20 liter/perc
Részletes ismertető

Pedrollo 4BLOCKm 2/10 csőkút búvárszivattyú termékismertető

Leírás

Figyelem! 

A Pedrollo 4Blockm szivattyúk 2017.március.12-től 3 év azaz 36 hónap kiterjesztett gyári garanciával és országos szervíz hálózattal kaphatóak webáruházunkban.

A Pedrollo 4Blockm 2/10 szivattyúhoz most egy 5.500.-Ft értékű LED-es munkalámpát és egy 3000.- Ft értékű visszacsapó szelepet adunk ajándékba. Az ajándék más kedvezménnyel nem összevonható.

Akciónk a készlet erejéig érvényes, csak online rendelés esetén.

Az öntözőrendszer-telepítők kedvenc szivattyúja

Pedrollo 4Blockm 2/10 búvárszivattyú

3 éves ingyenes „háztól-házig” garancia...

30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garancia („elállás”), és...

ajándék visszacsapó szelep (3000 Ft értékben).

Tud ennél jobb ajánlatot? Ha igen, írja meg nekünk!

A Pedrollo szivattyúgyár legfrissebb fejlesztésű 4-colos csőbúvár szivattyúját 110-150 mm átmérőjű, 20-30 méter mélységű csőkutakhoz tanácsoljuk. Remek otthoni vízművekhez vagy öntöző rendszerekhez, ami egyszerűen telepíthető, élettartamában kiemelkedő, hatékonyságában utolérhetetlen.

Legnépszerűbb szivattyúmodell - öntözéstechnikai szakértők szívesen tanácsolják, és már több ezer elégedett megrendelő locsolja Pedrollo szivattyúval a kertjét (vagy gondoskodik otthona vízigényéről).

Olvasson tovább és rájön majd, hogy a 4Blockm miért ekkora sztár a szivattyúk között. És a megtérüléséről még nem is írtunk!

Tényleg példátlan élettartam

Ezt a Pedrollo szivattyút fölöttébb egyszerűen beüzemelheti, majd pedig hosszú éveken át megbízhatóan szolgálni fogja Önt.

A búvárszivattyúhoz 2 év jótállást adunk, de a szivattyú 8-10 év erős alkalmazás után is javítható.

20-30 m mély csőkutakhoz

Kiválóan alkalmas szivattyú, ha 20-30 méter mélységű vagy üzemi vízszintű csőkútból hozná fel a vizet. Ebből a mélységből kerti öntözésre és házi vízellátásra is elég a szerkezet teljesítménye.

Példaként 20 méter mélyből 3 bar felszíni nyomással percenként 34 literes (2 köbméter/óra) szállítási teljesítménnyel számolhat.

Több ezer elégedett megrendelő

A Pedrollo 4block 2/10 osztályának piacvezető szivattyútípusa, már több ezer elégedett megrendelőt szolgáltunk ki. Ez garantálja, hogy Ön is elégedett lesz.

Az öntözéstechnikai szakemberek választása

Az öntözőrendszer-telepítők zöme erre a szivattyúra esküszik, és ha tehetik, Pedrollo 4Blockm szivattyú mellett döntenek.

Tudják, hogy az egyszerű installációval időt spórolnak. Tudják, hogy a szivattyú megbízhatósága lenyűgöző, így nem kell garanciális szerelések miatt visszamenni a megrendelőhöz.

Miért egyszerű telepíteni?

Nos, a szivattyú beépített kondenzátorral van ellátva, ezért csak egy 20 méteres három eres kábellel van szerelve. Ezt egyszerűen be kell kötni a nyomáskapcsolóba vagy szivattyúvezérlőbe, és a szivattyú működésre kész.

Életre tervezve

Nem az öntözés és a szivattyú menedzselgetéséből áll az életünk, a 4Blockm 2/10 pedig ezt figyelembe veszi.

Motorja S1-es, azaz töretlen működésre tervezték. Ez azért nélkülözhetetlen, mert bekapcsolva felejthető, és nem lesz semmi baja, (Bár víz nélkül azért ő sem bírja).

Példaként előfordulhat, hogy Ön aktiválja a szivattyút, majd elmegy az ismerőseivel meginni egy sört. Végül több sör is lecsúszik a komoly beszélgetések alatt, Ön későn ér haza, és csak másnap jut eszébe leállítani az öntözőrendszert - de Ön másnap teljes lelki harmóniával állíthatja le a szivattyút. A motor nem égett le, az olcsó víz miatt pedig a pénztárcája tartalmát sem égette fel (ellentétben a szomszéddal, aki drága vezetékes vízzel öntöz).

Olyan ellenálló, hogy még a magas homoktartalom próbáját is kiállja

Innovatív formájával és megerősített alkatrészeivel ez a szivattyú akár 150g/m3 homoktartalmú víz kitermelésére is alkalmas, ráadásul hosszú távon.

Ma a normál szivattyú 40-50g/m3 homoktűréssel rendelkezik, magyarul szinte kristálytiszta víz kell az alkalmazásukhoz.

A Pedrollo 4Blockm 2/10 búvárszivattyút magas színvonalú anyagokból állították elő (pl. krómdioxid bevonatú hidraulikus csapágy, dupla tengelytömítés), ezért az élettartama kiemelkedő, homoktűrése kiváló.

Ezzel a szivattyúval Ön nem csupán egy szivattyút kap meg, hanem évtizedes nyugalmat is.

Többszintű leégésvédelem

A búvárszivattyúk üzemzavarnak legnagyobb részét az idézi elő, hogy a tengelytömítés elkopik, emiatt a motor beázik és leég.

A Pedrollo 4Blockm 2/10 esetében ezt 2 csúszógyűrűs tengelytömítéssel és egy közbeiktatott olajkamrával előzik meg.

A motor hidraulika felőli oldalán (ahol a víz szeretne bejutni), egy nagy keménységű és kiemelten kopásálló szilíciumkarbonát/szilíciumkarbonát tengelytömítés akadályozza meg a víz bejutását.

(A szivattyúk jelentős részében ezt egy jóval gyengébb kerámia/grafit anyagú tengelytömítés hivatott megakadályozni, ami homokmentes vízben természetesen sokáig meg is állja a helyét. De a homok gyakorlatilag kiradírozza a tömítést a helyéről...)

Útmutatások a beüzemeléshez

A Pedrollo 4Blockm 2/10 búvárszivattyú színvonalát mutatja, hogy akár a víz szintje alá 60 méterrel is letelepítheti. Sok szivattyúmotor nem tűri el a 20 méteres vízmagasságot sem.

Telepítéskor alkalmas teherbírású biztosítókötelet használjon. Lehetőleg a kút szűrője feletti részbe telepítse a szivattyút, és semmiképpen ne engedje a kút aljára, az úgynevezett iszapzsákba.

A szivattyúhoz ajánlatos visszacsapó szelep beépítése, amihez rézbetétes vagy fémtányéros szelepet ajánlunk (ezeket webshopunkban megvásárolhatja, ezt a szivattyút is megvásárolhatja ezekkel a kiegészítőkkel). A műanyagbetétes visszacsapó szelepek tapasztalatunk szerint hamar tönkremennek, és a meghibásodott szelep rossz hatással van a kútra, a csőrendszerre és a vezérlésre szintúgy.

Alkalmazzon köpenycsövet, ha nem csőkútban, hanem ásott kútban vagy ciszternában alkalmazza a szivattyút.

15 ft/m3 vízdíj

Ez a Pedrollo szivattyú többféleképpen is pénzt spórol Önnek. A pénztárcakímélés már ott elkezdődik, hogy a Pedrollo motorja kiváló hatásfokkal rendelkezik, így a szivattyú áramfogyasztása lényegében jelentéktelen.

A vízspórolásra csak most térünk rá. Ezzel a szivattyúval a vízdíjat kiverheti a fejéből.

Számoljunk!

A jelenlegi villamos energia díja körülbelül 40 Ft/KWh. Ezzel az értékkel számolva ez a Pedrollo szivattyú 20 méteres mélységből kb. 15 forintért termeli a víz köbméterét.

Vesse egybe ezt a köbméterárat azzal a horribilis árral, ami a vízszámláján olvasható. Gyaníthatóan köbméterenként 700-800 forintos összeget lát (nálunk pillanatnyilag 735 Ft/m3 a vízdíj, és ez még pénztárca kímélőnek számít - Magyarország bizonyos településein a vízdíj meghaladja az 1200 Ft/m3-t is).

A Pedrollo 4Blockm 2/10 szivattyúval rögtön elkezdheti a spórolást. Nem holnap, nem a jövő héttől, hanem haladéktalanul (ahogy a szivattyút kiszállítjuk és beüzemelik).

Minél gyorsabban telepíti ezt a szivattyút, annál gyorsabban lesz leírhatatlanul olcsó a víz köbmétere.

Megtérülési számítás

Mi ezt a szivattyút befektetésnek tartjuk (mert az is). Számoljuk hát ki, hogy milyen gyorsan válik kifizetődővé.

Legyen egy köbméter víz ára 800.-Ft. A szivattyú díját elosztjuk 800-zal, és azt látjuk, hogy 121 köbméter víz kitermelése visszahozza a szivattyú díját. 121 köbméter után „csaknem” ingyenesen termel Önnek vizet a szivattyú (azért csaknem, mert 15 forint / köbméter a víz költsége, de ez azért figyelmen kívül hagyható összeg).

Hogy mennyire gyorsan kifizetődő a búvárszivattyú, az csak a vízfelhasználásától függ. De egy biztos: meg fog térülni előbb vagy utóbb (inkább előbb).

Vegye meg ezt a csúcsminőségű Pedrollo búvárszivattyút, hogy végre ne a vízművet gazdagítsa! A jelenlegi vízdíjat hasznosabb dolgokra is költhetné: a hobbijára, nyaralásra, gyermekeire, szórakozásra, kocsira, bármire.

Egy visszautasíthatatlan ajánlat

Vegye meg most a Pedrollo 4Blockm 2/10 búvárszivattyút, és nemcsak a szivattyút szerzi meg, hanem...

1.    A piacon egyedülálló 30 napos teljes körű pénz-visszafizetési biztosíték (magyarul több mint megdupláztuk az elállási jogot)

2.    2 éves jótállási szervizt

3.    Díjtalan „háztól-házig” jótállást (ingyen be és visszaszállítjuk a szivattyút garanciális esetben a jótállási időn belűl!)

Ilyen jó ajánlatot csakis azért tehetünk, mert a szivattyubolt.hu Magyarország legnagyobb Pedrollo szivattyú e-kereskedője. És nekünk ténylegesen számít az Ön megelégedettsége - és ezek a szivattyúk olyan pompás színvonalúak, hogy ezzel a garanciával mi sem kockáztatunk.

Máris takarékoskodhat a vízszámlán, és minimum 2 év gondtalanságot kap.

Kattintson a Kosárba gombra és szerezze meg a Pedrollo 4Blockm 2/10 búvárszivattyút!

(Ha nem biztos abban, hogy Önnek erre a szivattyúra ezzel a teljesítménnyel és ezzel a kiszereléssel van szüksége, akkor ügyfélszolgálatos kollégánk örömmel segít - írjon nekünk, vagy munkaidőben keressen ingyen hívó szolgáltatásunkkal.)

A szivattyubolt.hu-t fenntartó Mexbau Kft egy 100%-ban magyar tulajdonú köztartozásmentes családi vállalkozás. Itthon adózunk és költjük adózott pénzünket.

Higyje el, jó választás és elégedett lesz vele.

Rendelje meg most, ajándékkal és ingyenes házhozszállítással!

Pedrollo 4blockm 2/10 búvárszivattyú = minőség megbízhatóság!

Még több Pedrollo 4BLOCKm szivattyú!

Még több Pedrollo búvárszivattyú!

Még több búvárszivattyú!

Még több Pedrollo szivattyú!

A Pedrollo 4BLOCKm 2/10 műszaki tulajdonságai:

Fórum

| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 10.

Mennyire megbìzható?:Egy-kèt adatot mondanèk felhasznàlókènt,meggyőző lesz.12-ève hasznàlom a Pedroló 750w.-os csőszivattyújàt,meghibàsodàs,gondozàs nèlkül.22mèter mèlysègben,ca.100g/köbmèter homokos vizből emel (autómatikàval-kapcsolva napi 2köbmètert,140-es csőben)több ezer köb vìz meghibàsodàs nèlkül!Most egy kondenzàtor rakoncàtlankodik benne,ennyi üzem utàn.Termèszetes,hogy csakis ilyen tìpust vàlasztottam utódjàul,ami mai tervezèsben,(homoktűrès,fogyasztàs)Mèltó utodja lehet az előző pedrolónak.A boltot megkeresve 2,5 nap múlva a kezembe kaptam futàrszólgàlattal a 2/10_es pedrolót.MÀR A KÚTBAN VAN,nagy bizalommal tőlem teszi a dólgàt
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 22.

Ugyanilyen szivattyút használtam, kiválóan működött, de 6 év után elromlott. Nem győztem kivárni a szerviz átfutási idejét, ezért vettem egy másikat. A kút mélysége kb. 60 méter, a vízszint kb. 16 méter. A víz kissé homokos, ez okozhatta a meghibásodást (mostanra készült el a javítás, már nem cserélem vissza, jó lesz tartaléknak). Kerti csaphoz és több körös, részben csepegtető, részben permetező öntözőrendszerhez használom, meg vagyok vele elégedve.
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 22.

Nagyon jól működik a szivattyú, 26 méter mélyről szépen dolgozik, meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

104.521 Ft
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 370 W
Emelőmagasság 43,8-14 m
Szállítási teljesítmény 5-30 liter/perc
Garancia 2 év
105.283 Ft
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 3x400 V
Teljesítmény 550 W
Emelőmagasság 63-18,5 m
Szállítási teljesítmény 10-55 liter/perc
Garancia 2 év
102.616 Ft
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 370 W
Emelőmagasság 50,5-16,6 m
Szállítási teljesítmény 10-40 liter/perc
Garancia 2 év
Összehasonlítás
Kérdése van? Sürgős segítséget szeretne?

Szakértőink visszahívják Önt, hogy szempontjait, problémáját megismerhessük, és a legjobb megoldást nyújthassuk!
Vagy adja meg adatait a visszahívásunkhoz, vagy hívja most kollégánkat az ingyen-hívóval!

Google vélemények
 
Sándor Papik
2 hete
Nagyon elégedetett vagyok a vásárolt termékekkel és a vásárlás körülményeivel is. Két napon belül le is szállították a kiválasztott temékeket. Nagyon örülök, hogy egy jó üzleti Partnerre találtam.
Edit Draviczkyné Szabó
5 napja
"Az árut vasárnap délután rendeltük és kedden már kézhez is kaptuk. Azt hiszem ez mindent elmond! Köszönjük. "
mihály somaji
4 hete
Maximálisan ELÉGEDETT voltam. A keresett terméket könnyen megtaláltam a boltban, a megrendelés zökkenőmentes zajlott, a kiszállítás gyors, pontos volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom
Ottó Sipos
egy hónapja
Hozzáértő, szakmailag felkészült, vásárlóbarát bolt, amivel ilyen szinten ritkán lehet találkozni. Nem a termék ára, hanem ez miatt vásároltam itt.
Gábor Dénes
egy hónapja
Tisztelt Partnerünk!
Egyelőre csak egyszerű vásárlásunk volt, melynél gyorsak voltak, semmilyen probléma nem merült fel.
Karoly Juhasz
egy hónapja
"Mindenkinek ajánlom a szivattyúbolt. hu-t Gyors szállítás, kiváló minőségű termék. "
István Papp
egy hete
Készséges ügyfélszolgálat, udvarias és segítőkész kiszolgálás...kell ennél több?
Annamária Horváth
8 hónapja
Nagyon segítőkész volt a Szivattyubolt.hu munkatársa. Egyáltalán nem értek a szivattyúkhoz, csak annyit tudtam, hogy nem akarok egy olcsó "egy szezonos" szivattyút venni. Kb. 30-40e Ft közötti modellt kerestem, és kiválasztottam 3 nagyon hasonlónak tűnő Pedrollo modellt (erről jókat olvastam a fórumokon). Amikor felhívtam az ügyfélszolgálatot és elmondtam, hogy jelenleg milyen szivattyúnk van (ami elromlott), annak alapján segítettek kiválasztani a megfelelő készüléket. 1 nap alatt ideért. 1 napja használom, nagyon jól működik. Csendes és erős. Arra nem figyeltem, hogy tápkábel nincs a szivattyúhoz, így azt át kellett szerelni a régi modellről. Szerencsére a szakember, aki beszerelte, megoldotta. Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással és a termékkel is. A 3 év garancia is biztató - ez amúgy döntési szempont volt. Csak ajánlani tudom a szivattyubolt.hu-t.
Károly Tóth
2 hónapja
"Ajánlom a céget mindenkinek, aki hozzáértő, segítőkész helyről szeretne vásárolni. Tóth Károly"
Kontor János
3 hete
"Minden rendben volt a vásárlással, a megrendelt termék gyorsan pontosan megérkezett."
 
László Posztós
7 hónapja
"Minden rendben volt. Időben megkaptam a megrendelt árút, annak útjáról folyamatosan tájékoztatást kaptam. Csomagolás rendben. A nyomáskapcsoló jól működik. Az interneten található beállításról szóló videót zene helyett hangos magyarázattal kísérném.
László Németh
2 hónapja
"A webáruház gyorsan, hiánytalanul elküldte a megrendelt tételeket. Összességében elégedett vagyok."
Sandor Lelkes
9 hónapja
"RITKA AZ OLYAN ÁRUHÁZ AHOL VÁSÁRLÁS ELŐTT MEGFELELŐ TÁJÉKOZTATÁST KAPNA A WEBES FELÚLETEN A VÁSÁRLÓ,HOGY MILYEN KÉSZÜLÉKET VEGYEN ÉS FELESLEGESEN NE ADJON KI TÖBBET MINT AMENNYIT KELL."
Zsolt Kárpáti
10 hónapja
Átlátható weboldal nagy választékkal. Az ügyfélszolgálat nem csak segítőkész de még szakmailag is lehet velük egyeztetni, segítséget kérni. A pletykák szerint létezik olcsóbb weboldal ami szivattyúkkal foglalkozik. Pár ezer forintos …Tovább
János Zoltánné Fodor
9 hónapja
"Nagyon egyszerű volt a honlapon a keresés és a további árú rendelés. A kiszállítás gyorsasága is kellemes meglepetést okozott, ezért ajánlom mindenki figyelmébe aki szivattyút szeretne vásárolni. Egyszerű kényelmes és korrekt a weboldal általi rendelés
Király Csaba
egy hónapja
"Tisztességes, korrekt üzlet, mindenkinek bátran ajánlom!"
Tibor Tuba
3 hete
Jól átlátható,felhasználóbarát webáruház,szupi logisztika!"
István Varga
4 hónapja
"Kiváló webáruház :) Gyors, áttekinthető és könnyen zökkenőmentesen ment a rendelés!"
Zsom Béka
7 hónapja
Egyszerű vásárlás, jól használható weboldal. Gyors kiszállítás a raktáron lévő termékből.
Megbízható korrekt bolt. (Bankkártyás előre fizetéssel vásároltam)
Gabi Nagyné
8 hónapja
10 csillagot kapna, ha lehetne. Mit mondhatnék? A weboldal világos, telefonon elérhetőek és segítőkészek, email-ben a kommunikáció tisztelettudó, a termékük jó áron van.
 
Imre Csúz
5 hónapja
"Megírtam az előző rublikában, de leírom mégegyszer; Az önök vállalkozása gyors, korrekt, megbízható!"
Tom Kamaras
6 hónapja
"Csak ajánlani tudom mindenkinek az Önök cégét! Gyors, precíz és segítőkész csapat veszi körűl."
István Bazsika
8 hónapja
"Mindenkinek csak ajánlani tudom. Gyors , pontos volt a kiszolgálás . minden web áruháznak így kéne működni... Gratulálok sok vásárlót , sok sikert a vállalkozásához.."
Orsolya és Olivér Dr. Orovecz
9 hónapja
"Csak ajánlani tudom! Szivattyúvezérlést vettem aminek kivitele és előkészítettsége teljesen korrekt és mindenben megfelel a szabványoknak. A kiszállítás extra gyors volt mindenféle probléma nélkül. "
Balint Jozsef
2 hónapja
"Probléma nem volt, ok" rendben küldték jól működik
Krisztián Tamáskovits
8 hónapja
"Nagyon jó csapat, segítőkész, felkészült, kedves, türelmes, betartják amit ígérnek, visszahívnak, gyorsan, hatékonyan végzik a munkájukat. Szívesen ajánlom bárkinek, nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatásukkal."
Lajos Takács
egy hónapja
"Minden rendben volt, és a szállítás is gyorsan lezajlott"
Bajna Hungaro-fett09Kft
2 hete
Korrekt, gyors partner, másnapi szállítással, kedves kommunikációval.
a. b.
2 hete
"Gyors, pontos, jól kezelhető webáruház."
János Árpád Kovács
10 hónapja
"Jó szívvel ajánlom a szivattyúbolt.hu webáruházat azoknak, akik szivattyút, vagy alkatrészeket akarnak vásárolni. Az árak megfelelők, óriási a választék, a szállítás valamint az ügyintézés gyors és korrekt."
Válasz a tulajdonostólegy éve
Köszönjük szépen az ajánlást kedves Árpád!
 
László Kupás
egy éve
Minden civódónak és már elhatározott leendő vásárlónak ajánlom!A weboldal könnyen kezelhető és minden információ ami kelhet ,megtalálható!Ilyen flottul nem ment sehol máshol a rendelés és kiszállítás!Dicséret mindenkinek és köszönöm!(Megrendelés leütésétől számított 24 órán belül a kezemben volt a termék)
Válasz a tulajdonostólegy éve
Kedves László!
Nagyon szépen köszönjük a dicsérő szavakat, jólesik olvasni őket.
Minden jót!
Jenő Szilasy
egy hónapja
"Ajánlom az oldalt bárkinek gyors és korrekt. "
Zsolt Feke
3 hónapja
"Teljes mértékig elégedett vagyok az Önök munkájával!"
Péter Gyula Varga
egy éve
"Nagyon segitokesz es szakmailag jol felkeszult a telefonos ugyfelszolgalat. En egy hidrofor rendszer kiepitesehez rendeltem termekeket. A feladat osszetett volt, de minden reszletet kimerito volt a tajekoztatas es a szukseges alkatreszek meglete. Igy utolag is koszonom a segitseget!"
Válasz a tulajdonostólegy éve
Mi köszönjük, hogy segíthettünk Önnek kedves Péter!
Köszönjük azt is, hogy másokkal is megosztotta véleményét!
Laszlo Koos
5 hónapja
A vásárlás, a kiszállítás gördülékenyen ment. Az ár versenyképes. Ajánlom másoknak is a webáruházat.
Etele Tóth
10 hónapja
"Rugalmas, vevőközpontú, precíz kis csapat! Személyre szabott, gyors kiszolgálás, kedvező árak. Ajánlom: ha szivattyú, akkor keresse a szivattyubolt.hu-t!"