A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Pedrollo 4BLOCKm 2/10

159.100 Ft (125.276 Ft + ÁFA)


Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint 10 év tapasztalat
Garanciális szervízháttér

Paraméterek

Jótállás 3 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 550 Watt
Emelőmagasság 65-20 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 10-60 liter/perc
Nyomó csatlakozás 5/4 coll BM
Max bemerülési mélység 60 méter
Max folyadék hőmérséklet 35 °C
Szivattyú átmérő 100 mm
Beépítési hossz 720 mm
Szivattyú ház Rozsdamentes acél AISI 304
Tengely Rozsdamentes acél EN 10088-3-1.4104
Tengelytömítés STA-17 Szilícium-karbid Grafit NBR, ST1-16 SIC Szilícium-karbid Szilícium-karbid NBR
Járókerék Lexan 141-R
Kábelhossz 20 méter
Védelem IP X8
Szállítási teljesítmény a legjobb hatásfokon 37 liter/perc 5 bar-on
Súly 12,5kg
Szállított mennyiség 20 méteren (2bar) 60 liter/perc
Szállított mennyiség 30 méteren (3bar) 54 liter/perc
Szállított mennyiség 40 méteren (4bar) 45 liter/perc
Szállított mennyiség 50 méteren (5bar) 35 liter/perc
Szállított mennyiség 60 méteren (6bar) 20 liter/perc
Részletes ismertető

Pedrollo 4BLOCKm 2/10 csőkút búvárszivattyú termékismertető

Leírás

Figyelem! 

A Pedrollo 4Blockm 2/10 szivattyú megszűnt. Utódja 4Blockm 2/9. Amennyiben ezt a szivattyút rendeli meg a Pedrollo 4Blockm 2/9 szivattyút küldjük.

 

 

A Pedrollo 4Blockm szivattyúk 2017.március.12-től 3 év azaz 36 hónap kiterjesztett gyári garanciával és országos szervíz hálózattal kaphatóak webáruházunkban.

 

Az öntözőrendszer-telepítők kedvenc szivattyúja

Pedrollo 4Blockm 2/10 búvárszivattyú

3 éves ingyenes „háztól-házig” garancia...

30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garancia („elállás”).

Tud ennél jobb ajánlatot? Ha igen, írja meg nekünk!

A Pedrollo szivattyúgyár legfrissebb fejlesztésű 4-colos csőbúvár szivattyúját 110-150 mm átmérőjű, 20-30 méter mélységű csőkutakhoz tanácsoljuk. Remek otthoni vízművekhez vagy öntöző rendszerekhez, ami egyszerűen telepíthető, élettartamában kiemelkedő, hatékonyságában utolérhetetlen.

Legnépszerűbb szivattyúmodell - öntözéstechnikai szakértők szívesen tanácsolják, és már több ezer elégedett megrendelő locsolja Pedrollo szivattyúval a kertjét (vagy gondoskodik otthona vízigényéről).

Olvasson tovább és rájön majd, hogy a 4Blockm miért ekkora sztár a szivattyúk között. És a megtérüléséről még nem is írtunk!

Tényleg példátlan élettartam

Ezt a Pedrollo szivattyút fölöttébb egyszerűen beüzemelheti, majd pedig hosszú éveken át megbízhatóan szolgálni fogja Önt.

A búvárszivattyúhoz 2 év jótállást adunk, de a szivattyú 8-10 év erős alkalmazás után is javítható.

20-30 m mély csőkutakhoz

Kiválóan alkalmas szivattyú, ha 20-30 méter mélységű vagy üzemi vízszintű csőkútból hozná fel a vizet. Ebből a mélységből kerti öntözésre és házi vízellátásra is elég a szerkezet teljesítménye.

Példaként 20 méter mélyből 3 bar felszíni nyomással percenként 34 literes (2 köbméter/óra) szállítási teljesítménnyel számolhat.

Több ezer elégedett megrendelő

A Pedrollo 4block 2/10 osztályának piacvezető szivattyútípusa, már több ezer elégedett megrendelőt szolgáltunk ki. Ez garantálja, hogy Ön is elégedett lesz.

Az öntözéstechnikai szakemberek választása

Az öntözőrendszer-telepítők zöme erre a szivattyúra esküszik, és ha tehetik, Pedrollo 4Blockm szivattyú mellett döntenek.

Tudják, hogy az egyszerű installációval időt spórolnak. Tudják, hogy a szivattyú megbízhatósága lenyűgöző, így nem kell garanciális szerelések miatt visszamenni a megrendelőhöz.

Miért egyszerű telepíteni?

Nos, a szivattyú beépített kondenzátorral van ellátva, ezért csak egy 20 méteres három eres kábellel van szerelve. Ezt egyszerűen be kell kötni a nyomáskapcsolóba vagy szivattyúvezérlőbe, és a szivattyú működésre kész.

Életre tervezve

Nem az öntözés és a szivattyú menedzselgetéséből áll az életünk, a 4Blockm 2/10 pedig ezt figyelembe veszi.

Motorja S1-es, azaz töretlen működésre tervezték. Ez azért nélkülözhetetlen, mert bekapcsolva felejthető, és nem lesz semmi baja, (Bár víz nélkül azért ő sem bírja).

Példaként előfordulhat, hogy Ön aktiválja a szivattyút, majd elmegy az ismerőseivel meginni egy sört. Végül több sör is lecsúszik a komoly beszélgetések alatt, Ön későn ér haza, és csak másnap jut eszébe leállítani az öntözőrendszert - de Ön másnap teljes lelki harmóniával állíthatja le a szivattyút. A motor nem égett le, az olcsó víz miatt pedig a pénztárcája tartalmát sem égette fel (ellentétben a szomszéddal, aki drága vezetékes vízzel öntöz).

Olyan ellenálló, hogy még a magas homoktartalom próbáját is kiállja

Innovatív formájával és megerősített alkatrészeivel ez a szivattyú akár 150g/m3 homoktartalmú víz kitermelésére is alkalmas, ráadásul hosszú távon.

Ma a normál szivattyú 40-50g/m3 homoktűréssel rendelkezik, magyarul szinte kristálytiszta víz kell az alkalmazásukhoz.

A Pedrollo 4Blockm 2/10 búvárszivattyút magas színvonalú anyagokból állították elő (pl. krómdioxid bevonatú hidraulikus csapágy, dupla tengelytömítés), ezért az élettartama kiemelkedő, homoktűrése kiváló.

Ezzel a szivattyúval Ön nem csupán egy szivattyút kap meg, hanem évtizedes nyugalmat is.

Többszintű leégésvédelem

A búvárszivattyúk üzemzavarnak legnagyobb részét az idézi elő, hogy a tengelytömítés elkopik, emiatt a motor beázik és leég.

A Pedrollo 4Blockm 2/10 esetében ezt 2 csúszógyűrűs tengelytömítéssel és egy közbeiktatott olajkamrával előzik meg.

A motor hidraulika felőli oldalán (ahol a víz szeretne bejutni), egy nagy keménységű és kiemelten kopásálló szilíciumkarbonát/szilíciumkarbonát tengelytömítés akadályozza meg a víz bejutását.

(A szivattyúk jelentős részében ezt egy jóval gyengébb kerámia/grafit anyagú tengelytömítés hivatott megakadályozni, ami homokmentes vízben természetesen sokáig meg is állja a helyét. De a homok gyakorlatilag kiradírozza a tömítést a helyéről...)

Útmutatások a beüzemeléshez

A Pedrollo 4Blockm 2/10 búvárszivattyú színvonalát mutatja, hogy akár a víz szintje alá 60 méterrel is letelepítheti. Sok szivattyúmotor nem tűri el a 20 méteres vízmagasságot sem.

Telepítéskor alkalmas teherbírású biztosítókötelet használjon. Lehetőleg a kút szűrője feletti részbe telepítse a szivattyút, és semmiképpen ne engedje a kút aljára, az úgynevezett iszapzsákba.

A szivattyúhoz ajánlatos visszacsapó szelep beépítése, amihez rézbetétes vagy fémtányéros szelepet ajánlunk (ezeket webshopunkban megvásárolhatja, ezt a szivattyút is megvásárolhatja ezekkel a kiegészítőkkel). A műanyagbetétes visszacsapó szelepek tapasztalatunk szerint hamar tönkremennek, és a meghibásodott szelep rossz hatással van a kútra, a csőrendszerre és a vezérlésre szintúgy.

Alkalmazzon köpenycsövet, ha nem csőkútban, hanem ásott kútban vagy ciszternában alkalmazza a szivattyút.

15 ft/m3 vízdíj

Ez a Pedrollo szivattyú többféleképpen is pénzt spórol Önnek. A pénztárcakímélés már ott elkezdődik, hogy a Pedrollo motorja kiváló hatásfokkal rendelkezik, így a szivattyú áramfogyasztása lényegében jelentéktelen.

A vízspórolásra csak most térünk rá. Ezzel a szivattyúval a vízdíjat kiverheti a fejéből.

Számoljunk!

A jelenlegi villamos energia díja körülbelül 40 Ft/KWh. Ezzel az értékkel számolva ez a Pedrollo szivattyú 20 méteres mélységből kb. 15 forintért termeli a víz köbméterét.

Vesse egybe ezt a köbméterárat azzal a horribilis árral, ami a vízszámláján olvasható. Gyaníthatóan köbméterenként 700-800 forintos összeget lát (nálunk pillanatnyilag 735 Ft/m3 a vízdíj, és ez még pénztárca kímélőnek számít - Magyarország bizonyos településein a vízdíj meghaladja az 1200 Ft/m3-t is).

A Pedrollo 4Blockm 2/10 szivattyúval rögtön elkezdheti a spórolást. Nem holnap, nem a jövő héttől, hanem haladéktalanul (ahogy a szivattyút kiszállítjuk és beüzemelik).

Minél gyorsabban telepíti ezt a szivattyút, annál gyorsabban lesz leírhatatlanul olcsó a víz köbmétere.

Megtérülési számítás

Mi ezt a szivattyút befektetésnek tartjuk (mert az is). Számoljuk hát ki, hogy milyen gyorsan válik kifizetődővé.

Legyen egy köbméter víz ára 800.-Ft. A szivattyú díját elosztjuk 800-zal, és azt látjuk, hogy 121 köbméter víz kitermelése visszahozza a szivattyú díját. 121 köbméter után „csaknem” ingyenesen termel Önnek vizet a szivattyú (azért csaknem, mert 15 forint / köbméter a víz költsége, de ez azért figyelmen kívül hagyható összeg).

Hogy mennyire gyorsan kifizetődő a búvárszivattyú, az csak a vízfelhasználásától függ. De egy biztos: meg fog térülni előbb vagy utóbb (inkább előbb).

Vegye meg ezt a csúcsminőségű Pedrollo búvárszivattyút, hogy végre ne a vízművet gazdagítsa! A jelenlegi vízdíjat hasznosabb dolgokra is költhetné: a hobbijára, nyaralásra, gyermekeire, szórakozásra, kocsira, bármire.

Egy visszautasíthatatlan ajánlat

Vegye meg most a Pedrollo 4Blockm 2/10 búvárszivattyút, és nemcsak a szivattyút szerzi meg, hanem...

1.    A piacon egyedülálló 30 napos teljes körű pénz-visszafizetési biztosíték (magyarul több mint megdupláztuk az elállási jogot)

2.    2 éves jótállási szervizt

3.    Díjtalan „háztól-házig” jótállást (ingyen be és visszaszállítjuk a szivattyút garanciális esetben a jótállási időn belűl!)

Ilyen jó ajánlatot csakis azért tehetünk, mert a szivattyubolt.hu Magyarország legnagyobb Pedrollo szivattyú e-kereskedője. És nekünk ténylegesen számít az Ön megelégedettsége - és ezek a szivattyúk olyan pompás színvonalúak, hogy ezzel a garanciával mi sem kockáztatunk.

Máris takarékoskodhat a vízszámlán, és minimum 2 év gondtalanságot kap.

Kattintson a Kosárba gombra és szerezze meg a Pedrollo 4Blockm 2/10 búvárszivattyút!

(Ha nem biztos abban, hogy Önnek erre a szivattyúra ezzel a teljesítménnyel és ezzel a kiszereléssel van szüksége, akkor ügyfélszolgálatos kollégánk örömmel segít - írjon nekünk, vagy munkaidőben keressen ingyen hívó szolgáltatásunkkal.)

A szivattyubolt.hu-t fenntartó Mexbau Kft egy 100%-ban magyar tulajdonú köztartozásmentes családi vállalkozás. Itthon adózunk és költjük adózott pénzünket.

Higyje el, jó választás és elégedett lesz vele.

Rendelje meg most, ajándékkal és ingyenes házhozszállítással!

Pedrollo 4blockm 2/10 búvárszivattyú = minőség megbízhatóság!

Még több Pedrollo 4BLOCKm szivattyú!

Még több Pedrollo búvárszivattyú!

Még több búvárszivattyú!

Még több Pedrollo szivattyú!

A Pedrollo 4BLOCKm 2/10 műszaki tulajdonságai:

Fórum

5.00
11 értékelés
(9)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2022. 05. 16.
|
2021. 03. 26.
|
2020. 05. 11.
Kitűnő termék. 11m-es 200mm-es kútból szívattyúzom vele a vizet. Tökéletesen teszi a dolgát. Sajnos a kút vízhozama nem megfelelő, így az öntözésnél ki is merül a használata.
|
2020. 04. 29.
Hibátlan termék egy nagyon korrekt eladótól. Vaditatásra használjuk, 10 m körül van a nyugvó vízszint, de ez a szivattyú gond nélkül végzi a dolgát!
|
2020. 04. 28.
15 m mély kútban használom, kert öntözésre. Bízom benne, hogy tovább fogja bírni, mint az elődje (Alfa Centauri). Egy Easy Small és egy 16 -es puffertartály van még a rendszerben. 27946852
|
2020. 03. 01.
Az előzőt 10 éve tettük le és most adta meg magát. Végig problémamentesen szolgált. Ezért rendeltem újra ugyanezt a terméket.
|
2020. 02. 03.
Tisztelt Szivattyú bolt. Nem gondoltam volna, hogy együtt járnak sörözni az OKÉSHOP-pal. Csak Önök 2/10 az OKÉSHOP 2/13 https://www....shop.hu/termek/pedrollo-4blockm-2-13-elektromos-csoszivattyu
A jókat mindig utánozzák?

Tisztelt Attila, Köszönjük! Az említett példa sajnos nem utánzás hanem lopás, de ez hazánkban megszokott. Mi dolgozunk más csak copy-zik. Úgy érzem ezt értékelik is a felhasználók.
|
2019. 06. 22.
A bolt professzionális !!48 órán belül nálam volt a szivattyú s közben telefonos általuk kezdeményezett egyeztetés is történt!
Abszolút laikusként cseréltem ki a régi szivattyúval mely csak 3 évet bírt !( mérővel igazolt 120 m3 évi fogyasztás)-annak szakszervize a javítást nem vállalta ill. nem is javasolta igaz annak ára csak fele volt.(G...)
21 m-es kút 3 m-es vízzel kitűnően dolgozik 3/4 re leszükítve( igy is talán tul erős?) szabadon tölti a puffer tartályt abból történik nyomással másik szivattyúval a felhasználás.
Eddig minden 6 csillag
|
2018. 05. 10.
Mennyire megbìzható?:Egy-kèt adatot mondanèk felhasznàlókènt,meggyőző lesz.12-ève hasznàlom a Pedroló 750w.-os csőszivattyújàt,meghibàsodàs,gondozàs nèlkül.22mèter mèlysègben,ca.100g/köbmèter homokos vizből emel (autómatikàval-kapcsolva napi 2köbmètert,140-es csőben)több ezer köb vìz meghibàsodàs nèlkül!Most egy kondenzàtor rakoncàtlankodik benne,ennyi üzem utàn.Termèszetes,hogy csakis ilyen tìpust vàlasztottam utódjàul,ami mai tervezèsben,(homoktűrès,fogyasztàs)Mèltó utodja lehet az előző pedrolónak.A boltot megkeresve 2,5 nap múlva a kezembe kaptam futàrszólgàlattal a 2/10_es pedrolót.MÀR A KÚTBAN VAN,nagy bizalommal tőlem teszi a dólgàt
|
2017. 07. 22.
Ugyanilyen szivattyút használtam, kiválóan működött, de 6 év után elromlott. Nem győztem kivárni a szerviz átfutási idejét, ezért vettem egy másikat. A kút mélysége kb. 60 méter, a vízszint kb. 16 méter. A víz kissé homokos, ez okozhatta a meghibásodást (mostanra készült el a javítás, már nem cserélem vissza, jó lesz tartaléknak). Kerti csaphoz és több körös, részben csepegtető, részben permetező öntözőrendszerhez használom, meg vagyok vele elégedve.
|
Igazolt vásárlás
2015. 09. 22.
Nagyon jól működik a szivattyú, 26 méter mélyről szépen dolgozik, meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom.

Hasonló termékek

WILO ACTUN SPU4 207

156.900 Ft
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 750 W
Emelőmagasság 45-20 m
Szállítási teljesítmény 6,6-50 liter/perc
Jótállás 2 év

WILO ACTUN SPU4 214

149.990 Ft
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 750 W
Emelőmagasság 90-40 m
Szállítási teljesítmény 6,6-50 liter/perc
Jótállás 2 év

Pedrollo 4BLOCKm 2/13

168.400 Ft
Megszűnt típus
Feszültség 230 V
Teljesítmény 750 W
Emelőmagasság 88-26 m
Szállítási teljesítmény 10-60 liter/perc
Pedrollo gari 3 év