A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Pedrollo Easypress II

25.900 Ft (20.394 Ft + ÁFA)
Pedrollo Easypress II
Pedrollo Easypress II
Kép 1/2 - Pedrollo Easypress II
Kép 2/2 - Pedrollo Easypress II
Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint 10 év tapasztalat
Garanciális szervízháttér

Youtube videók

Paraméterek

Jótállás 2 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 1500 Watt
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 200 liter/perc
Szívó csatlakozás 1
Nyomó csatlakozás 1
Max folyadék hőmérséklet 65 °C
Beépítési hossz 174 mm
Kábelhossz 0 méter
Védelem IP65
Részletes ismertető

Pedrollo Easypress II termékismertető

Leírás

Pedrollo easypress II nyomás-átfolyás érzékelő a használati módnak megfelelően vezérli a hozzá kapcsolt szivattyút . Figyelem a készülék nem szivattyú, hanem szivattyúvezérlés!

A Pedrollo easypress II elektromos szivattyúra szerelve egy egységként kiváltja a vízellátó rendszerekben alkalmazott nyomáskapcsolót és tartályt, miközben a következő előnyökkel rendelkezik, mint minimális helyszükséglet, semmiféle beállítást és karbantartást nem igényel, valamint védi a szivattyút szárazon futás ellen.

A Pedrollo easypress II megfelelő elektromos szivattyúra szerelve alkalmas kis házi vízművek, öntözőrendszerek stb. ellátására.

A Pedrollo easypress II a szivattyút nyomás hatására be és az áramlás megszűnésének érzékelésével kikapcsolja.

A következőképpen történik mindez. Ha vízelvétel történik a rendszerben, vagyis mondjuk kinyitnak egy csapot, akkor mivel a szivattyú áll ezért a rendszer nyomása leesik. Amennyiben a nyomás eléri a gyárilag beállított 1,5 bar-t a Pedrollo easypress II bekapcsolja a szivattyút és mindaddig üzemelteti amíg vízelvétel történik. Ha elzárjuk a csapot, akkor a szivattyú addig működik amíg tud vizet szállítani a rendszerbe. Mikor már nem tud többet szállítani az áramlás megszűnik, amit érzékel egy mikrokapcsoló és leállítja a szivattyút. Újabb vízelvétel esetén ismét kezdődik minden elölről. Ha üzem közben elfogy a víz, akkor is megszűnik az áramlás, ezt érzékelve a mikrokapcsoló szintén leállítja a szivattyút , ezzel megvédve a szárazon futástól . Vízhiányt követő leálláskor a Pedrollo easypress II növekvő időközönként 16, 30 és utána 60 percenként megpróbálja újraindítani a szivattyút. Ha újra nyomást vagy átfolyást érzékel, visszaáll normál üzem módra.

A Pedrollo easypress II-ben alkalmazott speciális (szabadalmaztatott) szelep biztosítja a szivattyú folyamatos üzemmódját egészen a minimális 1-2 liter/perc vízelvételig, valamint lehetővé teszi a Pedrollo easypress II bármilyen helyzetben történő telepítését. Fontos hogy a legmagasabb vízvételi hely és a Pedrollo easypress II közötti szintkülönbség nem haladhatja meg a 15 métert. Amennyiben meghaladja, akkor a fenti csap kinyitásakor a készülékben nem tud a nyomás 1,5 bar alá csökkenni (mivel 15 méternél nagyobb vízoszlop nyomása hat rá) és az nem fogja tudni a szivattyút bekapcsolni.

A Pedrollo easypress II erős technopolimer burkolattal van ellátva, 10 bar normál üzemi nyomásra tervezték, de ellenáll akár 40 bar-os nyomásugrásnak is.

Egyszerűen kezelhető mert a készüléken csak egy nyomógomb és 2 db led található, amelyek különböző színnel jelzik a szivattyú üzemi állapotát mint áram alatt, szivattyú üzemel és hibajelzés.

A Pedrollo easypress II hosszútávon biztosítja az elektromos szivattyúk megbízható és biztonságos üzemelését.

FIGYELEM!!! A készüléken nem lehetséges kikapcsolási nyomást állítani. A kikapcsolási nyomás érték mindig az adott szivattyú teljesítményétől függ. Ha az adott szivattyú amivel a terméket összeépítik a felszínen 8 bar-ra képes akkor a kikapcsolási érték 8 bar lesz ha csak 3 bar-t tud a szivattyú "nyomni" akkor 3 bar-nál fog a készülék kikapcsolni. Amennyiben a kikapcsolási érték túl magas a szivattyú teljesítménye miatt, akkor egy nyomáscsökkentő beépítésével lecsökkenthetjük a rendszer nyomás terhelését.

Pedrollo easypress II = minőség, megbízhatóság!

Fórum

4.74
27 értékelés
(18)
(4)
(1)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2021. 06. 14.
Pontosan azt kaptma amit vártam, az oldalon található leírásból. Tökéletesen működik.
|
Igazolt vásárlás
2021. 05. 20.
A termék kiváló! Az ügyintézés korrekt a szállítás gyors
|
Igazolt vásárlás
2021. 05. 20.
A termék kiváló! Az ügyintézés korrekt a szállítás gyors
|
Igazolt vásárlás
2021. 05. 13.
A megrendeléstől a kiszállításig Perfect!
1 nap alatt megkaptuk a termékeket.
Egy évvel ezelőtt személyesen is vásároltunk a mintaboltban ott is gyors és profi kiszolgálást kaptunk.
Ajánlom mindenki részére aki profi terméket profi szolgáltatással szeretne vásárolni!
|
Igazolt vásárlás
2021. 05. 11.
Maximálisan elégedettek vagyunk. A kiszállítás is extra gyors volt. :)
|
Igazolt vásárlás
2021. 05. 07.
Ennél jobb nem is lehetne! Tökéletes öntözőszívattyúhoz! Köszönöm!

|
Igazolt vásárlás
2021. 05. 03.
A rendelés után kb másfélnapra megérkezett vidékre is.A bolt korekt és pontos.Egy 1.1kw pedroloszivattyuhoz használom furt kuthoz.A beszerelése elég egyszerü mivel minden benne van a termékleirásban.Barátom ajánlotta aki már legalább 8 éve használja gondnélkül.
|
Igazolt vásárlás
2021. 05. 02.
Felettébb gyorsan megkaptam a terméket.
|
Igazolt vásárlás
2021. 04. 20.
Rendben megérkezett. Ásott kúthoz rendeltük a kútások tanácsára. A víztartály az ideális megoldás, de átmenetileg ez is megfelelő.
|
Igazolt vásárlás
2021. 04. 12.
Gyors pontos kiszállítás! Ajánlom!
|
Igazolt vásárlás
2021. 04. 06.
A termék kiváló! Az ügyintézés korrekt a szállítás gyors!
|
Igazolt vásárlás
2021. 01. 23.
A termék kiváló! Az ügyintézés korrekt a szállítás gyors!
|
Igazolt vásárlás
2020. 11. 09.
Korrekt tájékoztatás, gyors kiszállítás. A készülék egyenletes víznyomást biztosít, csendes, kiválóan működk.
|
Igazolt vásárlás
2020. 10. 11.
A korábban javasolt terméket rendeltem meg, gyors szállítás,kommunikáció. Most ez csak tavasszal kerül beépítésre, hiszen úgyis téliesíteni kellett volna ,így addig nem szerelik be. Nagyon ajánlom az üzletet.
|
Igazolt vásárlás
2020. 08. 13.
Profi termék, csak a gyártói, bekötési leírás nem egyértelmű.
|
Igazolt vásárlás
2020. 07. 29.
Nagyon elégedett vagyok! Rugalmas rendelés, gyors és precíz ügyintézés. Minden rendelt termék kiválóan működik!
A vásárolt termékek egy Pedrollo jswm 2cx, a szivattyú biztonságára és vezérlésére választottam az easy press terméket. Hasznosak voltak számomra a feltöltött videók, így könnyű volt számomra a választás.

Sok sikert kívánok a csapatnak!

Köszönjük szépen, kedves Zoltán!
|
Igazolt vásárlás
2020. 07. 28.
Meg vagyok elégedve a termékkel.

Egy 30 méteres kútnál van segítségemre.

Valamiért ugyanez termék, 4 év után elromlott.
Amit én csak az utolsó 1 évben használtam.
Odafigyeléssel remélem, hosszú időn át segítségemre lesz, a lakás víz elátásánál.
|
Igazolt vásárlás
2020. 05. 06.
Zsolt nagyon kedves és segítőkész volt. Idejét nem sajnálva hosszas levelezés után jutottunk el ehhez az áramlás kapcsolóhoz és rendeléshez. Az áru rekord idő alatt megérkezett.
|
Igazolt vásárlás
2020. 05. 06.
Zsolt nagyon kedves és segítőkész volt. Idejét nem sajnálva hosszas levelezés után jutottunk el ehhez az áramlás kapcsolóhoz és rendeléshez. Az áru rekord idő alatt megérkezett.
Rendelésszám 27946970
|
Igazolt vásárlás
2020. 04. 17.
A kiválasztott berendezés gyorsan megérkezett, a vásárlás és a választás egyszerű volt. A beépítés egyszerű.
|
Igazolt vásárlás
2020. 04. 16.
Nagyon jó kis szerkezet,több ilyet építettem már be automata öntöző rendszerhez önfelszívó,és búvárszivattyúhoz egyaránt
|
Igazolt vásárlás
2019. 08. 27.
A termékkel kapcsolatban lenne kérdésem. Lehet-e egyidejűleg használni hidrofor tartállyal a klasszikus nyomáskapcsoló helyett?

Válasz:
Kedves Balázs!

Ebben az esetben az indítási nyomásunk 1,5 bar lesz, a kikapcsolási nyomás pedig a szivattyú maximális nyomása. Arra érdemes odafigyelni, hogy 2 barnál ne legyen nagyobb a be- és kikapcsolási érték közötti különbség, különben hamar tönkremegy a gumimembrán a tartályban. pl. 1,5 START 3,5 STOP még működik.

Merülő szivattyúknál szokott a zárónyomás gondot okozni. Ezek általában 5-6 vagy magasabb értékre is képesek a felszínen.
|
Igazolt vásárlás
2019. 07. 12.
Csak egy kérdésem van. A hálózati feszültség mindkét ágát megszakítja-e amikor lekapcsol. Ha nem akkor nem mindegy hogy hogyan kötöm be, tehát nem használható a dugvilla a bekötésére, mert azt fordítva is be lehet dugni. Köszönöm a válaszukat.

Válasz:
Kedves Madarász Jenő!

Mérésünk alapján a sorkapcson az 1-es és 6-os bont, a 2-es és az 5-ös állandó, vagyis nem tudja úgy bekötni dugvillával, hogy mindegy legyen, hogyan csatlakoztatja és biztosan a fázist szakítsa meg.

Tisztelettel,
a szivattyubolt.hu csapata
|
Igazolt vásárlás
2017. 06. 20.
A termék funkciójának megfelelően működik
|
Igazolt vásárlás
2017. 05. 08.
Ez már a második ugyanolyan típusú készülékünk, az előzőt egy szerelő integrálta ezt már mi magunk. Az üzembehelyezés után enyhe vízfolyást tapasztaltunk a hátsó házburkolatnál, a csavarokat újrahúztuk és akkor már csak enyhe könnyezés volt tapasztalható, majd utána már semmi. Lehet, hogy a csavarok, lehet a tömítés nem volt a helyén, nem tudom. Amúgy tökéletesen működött már akkor is és azóta is. A szivárgást azóta nem ellenőriztük mert egy aknában van lent és relatív ritkán használjuk (idén még nem is kellett locsolnunk), de majd ránézünk! Amúgy egy jó dolognak tartom, remélem sokáig jól fog üzemelni!
|
Igazolt vásárlás
2016. 05. 09.
Nekem nyomástartállyal egyutt szerelve is tokéletesen mukodik, egy mélyuti szivattyú (SHAKTI) és egy 8L es nyomástartály segítségével szépen táplálja a kerti ontozorendszerem. Viszont amit nem értek, miért hagyja, hogy a szivattyú 6 Bar nyomásig felnyomja a rendszert és csak azután ki ido elteltével kapcsolja ki a szivattyut...Nekem a piros végu modellem van...
(Megjegyzés: a Pedrollo EasyPress II mint a legtöbb ilyen módon működő szivattyú vezérlő az áramlás megszünésekor kapcsol ki, vagyis amikor a szivattyú már nem tud több vizet szállítani a renszerbe megszűnik az áramlás, ekkor egy szelep visszaül a helyére amit egy relé érzékel és lekapcsolja a szivattyút. Ha az adott renszerben egy szivattyú mondjuk 3 bar-t tud létrehozni akkor ott kapcsol le a készülék, viszont ha 10 bar-t tud létrehozni akkor 10 bar-on fog leállítani. Köszönjük az értékelést! Üdv, a szivattyubolt.hu csapata!)
|
Igazolt vásárlás
2016. 03. 12.
Jó választás, ha nem akarunk tartályos házi vízművet. Megbízhatóan kiszolgál, meg kell szokni a működéséből fakadó apró kényelmetlenséget, hogy a csap nyitása után először elfogy a nyomás, majd a kút és a vízvételi pont szintkülönbségének függvényében 1-2 másodperc múlva újra megemelkedik és normálisan folyik.

Ez nálunk kb. 45 méter és 2 másodperc, nagyon rövid idő alatt megszokható, nem befolyásolja a háztartási gépek üzemét (mosó, mosogató gép, stb.).

Soha nem volt tartályos házi vízművem, ilyen szintkülönbségnél lehet az is így működik.

Hasonló termékek

Pedrollo Easypress II 2,2BAR

25.900 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Terhelhetőség 1500 W
Max. folyadék áteresztés 200 liter/perc
Pedrollo gari 2 év
Indítási nyomás 2,2 bar

Wilo-HiControl 1

27.900 Ft
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 230 V
Terhelhetőség 10 A
Védelmi osztály IP 65
Jótállás 2 év
   

DAB Smart Press 1,5HP Újraindítással

22.860 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Terhelhetőség 1100 W
Max. folyadék áteresztés 80 liter/perc
Jótállás 1 év