Barion Pixel

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom
Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint húsz év tapasztalat
Garanciális szervizháttér

Pedrollo Hydrofresh JSWm 2CX-24CL (ÁFA érték visszatérítéssel)

Feszültség 230 V
Teljesítmény 750 W
Emelőmagasság 47-20 m
Szállítási teljesítmény 5-70 liter/perc
Jótállás 2 év
Elérhetőség: Áruházi raktáron :-)
Szállítási díj: 4.445 Ft
Gyártó cikkszám: K0065
Átlagos értékelés: (13)
Gyártó: Pedrollo
103.900 Ft (81.811 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Jótállás 2 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 750 Watt
Emelőmagasság 47-20 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 5-70 liter/perc
Szívó csatlakozás 1 coll
Nyomó csatlakozás 1 coll
Max szívómélység 9 méter
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Szivattyú ház Öntvény, menetes csatlakozókkal ellátva ISO 228/1
Tengely Rozsdamentes acél EN 10088-3-1.4104
Tengelytömítés AR-14 Kerámia Grafit NBR
Járókerék Noryl FE1520PW
Kábelhossz 1.4 méter
Védelem IP X4
Egyéb 24 literes tartállyal szerelve
Részletes ismertető Pedrollo Hydrofresh JSWm 2CX-24CL termékismertető

Leírás

Ezen termék megrendelése esetén, az ÁFA értékét visszaadjuk oly módon, hogy azt belerakjuk az Ön onlinePénztárcájába! RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

Pedrollo Hydrofresh JSWm 2CX 24CL házi vízmű jellemzői

Első sorban 4-7 méter szívómélységű kutakhoz, víztárolókhoz ajánljuk. Szállítási teljesítménye és nyomása alapján többnyire elegendő a legtöbb öntözési és házi vízellátási feladatra. Leginkább lakó épületek valamint nyaralók vízellátására használják. A hidrofor tartályban tárolt víznek köszönhetően a szivattyú nem indul el minden egyes vízvételkor, így a szivattyú hosszabb élettartamú és az áramfogyasztás is kedvezőbben alakul.

Pedrollo Hydrofresh JSWm 2CX 24CL házi vízmű tervezésénél nagy hangsúlyt fektetett a gyártó arra, hogy a Hydrofresh típusú házi vizellátó legyen

nagyon megbízható alacsony költséggel üzemeltethető biztonságos egyszerűen telepíthető

A szivattyú kialakításának köszönhetően nagy mennyiségű levegőt vagy gázt tartalmazó folyadék szállítására is alkalmas, így az úgynevezett gázos kutaknál is kiváló hatásfokkal tud dolgozni. A normál centrifugál szivattyúval ellátott házi vízellátó üzemeltetése nagyon nehézkes vagy egyenesen lehetetlen gázos kutaknál. Természetesen normál kutaknál is energiatakarékosan nagy hatásfokkal lehet alkalmazni. Így kivallóan felhasználható háztartási és ipari célokra egyaránt, mint kertek, fóliák öntözésére, automataöntöző rendszerek ellátására valamint nyomásfokozásra is. Nyomásfokozóként való alkalmazásakor figyelembe kell venni, hogy a Pedrollo Hydrofresh JSWm 2CX 24CL házi vízmű maximális megengedett üzemi nyomása nem haladhatja meg a 6,5 bar-t. A szivattyúzott folyadék hőmérséklete -10 és +40 celsius fok között megengedett, a környezeti hőmérséklet pedig nem haladhatja meg a +40 celsius fok-ot.

Hazánkban már 1992-óta jelen lévő Pedrollo szivattyú márka egyik legnagyobb darabszámban eladott JSW2 sorozatának új tagja, valamint  a hydrofresh JSWm 2CX 24CL, az egyik legkedveltebb típusa. Alkatrészellátása biztos alapokon nyugszik mivel a Pedrollo szivattyú gyár hazai leányvállalata importálja és néhány nagykereskedőn keresztül teríti országunkban a szivattyúkat. Az egész országot lefedő megbízható szerviz hálózattal rendelkezik, melybe cégünk is beletartozik mivel Pedrollo szivattyú nagy- és kiskereskedő, valamint garanciális szervizpont is vagyunk. Így hozzánk bátran fordulhat, ha beüzemelési vagy üzemeltetési gondja támad, mi segítünk megoldani azt. Jó szívvel ajánljuk, ha egy nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkező megbízható minőségi szivattyút keres kivalló hatásfokkal.

A Hydrofresh JSWm 2CX 24 CL házi vízmű méretezése

A Pedrollo Hydrofresh JSWm 2CX 24CL házi vízmű kiválasztásánál vegye figyelembe a manometrikus szívó mélységet valamint távolságot melyek csökkentik a szivattyú teljesítményét és hatásfokát.

Szállítási teljesítmények:

-2 méterről: 66 liter/perc (21 méteren)

-3 méterről: 61 liter/perc (22 méteren)

-4 méterről: 56 liter/perc (24 méteren)

-5 méterről: 52 liter/perc (26 méteren)

-6 méterről: 45 liter/perc (28 méteren)

-7 méterről: 35 liter/perc (32 méteren)

-8 méterről: 28 liter/perc (42,5 méteren)

Felejtse el a vízdíjat!

A jelenlegi villamos energia ár kb 40 ft/KWh mellet ez a házi vízmű mondjuk 5 méteres mélységből mindössze, kb 10.-ft/m3 áron termel vizet.

Önnek mekkora áron számláz a vízmű szolgáltatója egy köbméter vizet?

Nálunk jelenleg 735.-ft/m3, ami olcsónak számít, mert vannak települések az országban, ahol ez meghaladja az 1.200.-ft/m3-t is.

Nos, tíz forint vagy több száz, esetleg ezer?

Ne gazdagítsa a vízművet! Inkább költse nyaralásra, szórakozásra vízdíját!

Sokan kiadásnak tekintik egy házi vízmű beszerzését, pedig az egyik legjobb befektetés. Sok esetben már 1 éven belül megtérül. Tud ennél jobb befektetést?

A Pedrollo Hydrofresh JSWm 2CX 24CL házi vízmű szerkezeti felépítése

A villanymotor kiváló hatásfokkal rendelkező, a tekercselésbe beépített termikus védelemmel ellátott két polusú egyfázisú 230V-50Hz saját gyártású Pedrollo villanymotor.

F szigetelési osztályba tartozik

IP 44-védelemmel

A szivattyúház 1 coll-os ISO228/1 belső menetes csatlakozókkal ellátott, magas széntartalommal rendelkező öntvény. A magas széntartalomnak köszönhetően jobban ellenáll a koroziónak, így nehezebben rozsdásodik.

A szivattyú pajzs AISI 304 rozsdamentes acélból készül.

járókerék technopolimer.

motortengely EN 10088-3-1.4104 rozsdamentes acél.

A tengelytömítés modern csúszógyűrűs tengelytömítés melynek típusa AR-14. Átmérője 14mm, a felhasznált anyagokat tekintve az álló gyűrű NBR-be foglalt kerámia, a forgó gyűrű grafit az elaszter NBR valamint rozsdamentes acélrugóval van ellátva. Élettartama jelentősen meghaladja a hagyományos szimeringes tengelytömítésekét.

Csapágyazása 2 db 6203 ZZ csapággyal van ellátva.

A kondenzátor 20uF 450VL típusú.

A szivattyú áramfelvétele 230V-on 5,0 amper, 240V-on 4,6 amper.

Valamint a hidrofor tartály gumimembránnal felszerelt 20 literes fekvő kivitelű 500mm flexibilis bekötő cső 3 ágú rézidom Pedrollo FSG1 típusú nyomáskapcsoló (állítható, az előre beállított érték 1,4-2,8 bar) nyomásmérő óra 

A házi vízmű telepítése és üzemeltetése

A Pedrollo Hydrofresh JSWm 2CX 24CL házi vízmű, fröccsenés ellen védett, azonban az időjárás viszontagságaitól védett lehetőleg jól szellőző páramentes helyre kell telepíteni.

Amennyiben aknába telepíti, gondoskodjon annak szellőzéséről. Télen amennyiben fagyveszélyes helyen használja, gondoskodjon a szivattyú víztelenítéséről a leeresztő csavar kitekerésével. Több hónapos leállás esetén javasolt 1-2 deciliter étolaj betöltése a szivattyú házba ezzel elkerülhető a járókerék letapadása, és tavasszal gondmentesen újra indul. Hosszú állásidő után, ha a szivattyú indításkor csak búg, egy fogó segítségével forgassuk át a motort a hűtőventillátornál.

Folyamatos használat esetén a házi vízmű karbantartást nem igényel.

Pedrollo Hydrofresh JSWm 2CX-24cl szivattyú = minőség megbízhatóság!

Még több házi vízmű!

Még több Pedrollo házi vízmű!

Még több Pedrollo Hydrofresh!
Még több Pedrollo szivattyú!

Fórum

5.00
13 értékelés
(13)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2022. 09. 17.
Tisztelt Szivattyú Bolt, és az ott dolgozó Kedves Kollégák!
Köszönöm a korrekt ügyintézést, és a gyors szállítást. A termékkel 100%-an meg vagyok elégedve. Egyszerű telepítés, csendes üzemelés, és megfelelő nyomás 40 m hosszú 3/4-es locsolótömlővel 8 m mélyről.
Ajánlom Önöket , és még egyszer Köszönöm!
2022. 08. 20.
Minden rendben volt, csak ajánlani tudom az üzletet
2022. 05. 04.
Azt tudja amit állít magáról. Egy hátrányt tudok csak megemlíteni, nevezetesen a szivattyú feltöltő csavarja pont a
nyomáskapcsoló alá került, ezért csak speciális tölcsérrel tudtam feltölteni. Ezt az összeszerelésnél el lehetett volna kerülni.
2021. 10. 15.
Kitűnő minőségű ház vízellátásra használom.
2021. 04. 05.
Gyors,korrekt ügyintézés és szállítás ! Javaslom mindenkinek ! Köszönettel :Tibor
2021. 03. 11.
A hidroforral és Önökkel is teljes mértékben elégedett vagyok. A terméket 2 napon belül házhoz szállították.Csütörtökön rendeltem és pénteken megkaptam.
2020. 09. 04.
Szállítás nagyon gyors, 1 nap volt. Ez ritka, külön köszönet érte. A jótállási jegy és kezelési útmutató mellékelve volt, beüzemelés egyszerű. 19 éves hasonló helyére került, jól működik. Meg vagyok elégedve mindennel. Köszönöm!
2020. 05. 25.
Hétfőn rendeltem, kedden már megkaptam a terméket. Beépítés után tökéletesen működik. Nem először vásároltam Önöktől és nem is utoljára.
2020. 05. 14.
A megrendelés, szállítás extrém gyors volt(a feltüntetett 24óra alatti szállítás is valós, sőt!). A vízmű bekötés után szuperül működik! Bátran ajánlom a boltot bárkinek, aki ebben a témában szeretne vásárolni! A jövőben is-,ha szükséges lesz- a Szivattyubolt. hu-t fogom választaválasztani! Köszönöm munkájukat!
2019. 10. 09.
Nagyon elégedett vagyok a bolttal es a termékkel is. A szállítás már a rendelés napján megtörtént.
A szivattyut főleg locsolásra használjuk egy 5m mély kútnál.
10496
2019. 07. 11.
Igazolt vásárlás
A szivattyú teljesítménye nagyon jó. Hangja müködés közben se nagy. Mi 32es KPE csővel és 1" lábszeleppel használjuk. Öntözö rendszert kiszolgálja tökéletesen.
2018. 07. 18.
Jó ár-érték arány, erős szivattyú, telepítése egyszerű, gyors kiszállítás.
2016. 04. 06.
Egyszerűen telepíthető, kezelhető szivattyú. Hasonló típusú elődje 20 évig bírta.