Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

A képek alatti pozíció termékoldalon

Olcsóbban látta valahol?

Mondja meg hol, és tőlünk még olcsóbban megkaphatja!

Tovább

Kérdése van? Hívja fel

 

kollégáinkat az ingyenhívóval!

Pedrollo JSWm 2AX

Ár:
51.181 Ft
42.000 Ft (33.071 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama:
2019. 09. 04. - 2019. 12. 01.
Elérhetőség: Raktáron :-)
Szállítási díj: 1.990 Ft
Gyártó cikkszám: 46JSNP7A15A1
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (14)
Gyártó: Pedrollo

Termékoldal kosár gomb alatti képek

További képek

Youtube videók

Paraméterek

Garancia 2 év
Feszültség 230 Volt
Fordulatszám 2900rpm
Teljesítmény 1100 Watt
Emelőmagasság 55-28 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 5-70 liter/perc
Szívó csatlakozás 1 coll BM
Nyomó csatlakozás 1 coll BM
Max szívómélység 9 méter
question_markMax. megengedett nyomás a házban 6 bar
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Beépítési hossz 388 mm
Szivattyú ház Öntvény, menetes csatlakozókkal ellátva ISO 228/1
Tengely Rozsdamentes acél EN 10088-3-1.4104
Tengelytömítés AR-14 Kerámia Grafit NBR
Járókerék Noryl FE1520PW
Kábelhossz 0 méter
Védelem IP X4
Súly 14,2kg
Részletes ismertető Pedrollo JSWm 2AX szivattyú termékismertető (Katt ide!)

Leírás

A Pedrollo JSWm 2AX szivattyúhoz most egy 3.500.-Ft értékű mobil külső akkumulátort adunk ajándékba mellyel bárhol feltöltheti telefonját, tabletjét vagy fényképezőgépét is. Az ajándék más kedvezménnyel nem összevonható.

   

Akciónk Szeptember 30-ig vagy a készlet erejéig érvényes, csak online rendelés esetén.

Pedrollo JSWm 2AX szivattyú jellemzői

Figyelem! 

A Pedrollo JSWm szivattyú 2017.március.12-től 3 év azaz 36 hónap kiterjesztett gyári garanciával és országos szervíz hálózattal kapható webáruházunkban.

Első sorban 6-8 méter szívómélységű kutakhoz , víztározókhoz ajánljuk. Szállítási teljesítménye és nyomása alapján többnyire bőven elegendő esetlegesen még túl nagy teljesítményű is a legtöbb öntözési és házi vízellátási feladatra.

A szivattyú kialakításának köszönhetően nagy mennyiségű levegőt vagy gázt tartalmazó folyadék szállítására is alkalmas , így az úgynevezett gázos kutaknál is kiváló hatásfok kal tud dolgozni. A normál centrifugál szivattyúknak az üzemeltetése nagyon nehézkes vagy egyenesen lehetetlen gázos kutaknál. Természetesen normál kutaknál is energiatakarékosan nagy hatásfokkal lehet alkalmazni. Így kivallóan felhasználható háztartási és ipari célokra egyaránt , mint kertek, fóliák öntözésére, automataöntöző rendszerek ellátására, valamint házi vízművekben való alkalmazásra és nyomásfokozásra is. Nyomásfokozó szivattyúként való alkalmazásakor figyelembe kell venni, hogy a Pedrollo JSWm 2AX szivattyú maximális megengedett üzemi nyomása nem haladhatja meg a 6,5 bar-t. A szivattyúzott folyadék hőmérséklete -10 és +40 celsius fok között megengedett, a környezeti hőmérséklet pedig nem haladhatja meg a +40 celsius fok-ot.

Hazánkban már 1992-óta jelen lévő Pedrollo szivattyú márka egyik legnagyobb darabszámban eladott JSW2 sorozatának a tagja és a JSWm 2AX, talán a legkedveltebb típusa. Alkatrészellátása biztos alapokon nyugszik mivel a Pedrollo szivattyú gyár hazai leányvállalata importálja és néhány nagykereskedőn keresztül teríti országunkban a szivattyúkat. Az egész országot lefedő megbízható szerviz hálózat tal rendelkezik, melybe cégünk is beletartozik mivel Pedrollo szivattyú nagy és kiskereskedő valamint garanciális szervizpont is vagyunk. Így hozzánk bátran fordulhat, ha beüzemelési vagy üzemeltetési gondja támad, mi segítünk megoldani azt. Jó szívvel ajánljuk, ha egy nagyon jó ár-érték aránny al rendelkező megbízható minőségi szivattyú t keres kivalló hatásfokkal.

A JSWm 2AX szivattyú méretezése

A Pedrollo JSWm 2AX szivattyú kiválasztásánál vegye figyelembe a manometrikus szívó mélységet valamint távolságot melyek csökkentik a szivattyú teljesítményét és hatásfokát.

A következő felsorolásban látni fogja, hogy az eredeti 70 liter/perc szállítási teljesítmény miként alakul a szívó mélység növekedésével. Így ezt mindenképpen érdemes figyelembe venni a szivattyú méretezésekor.

Szívó mélységhez tartozó szállítási teljesítmények:

-2 méterről: 66 liter/perc 2,9 bar nyomáson

-3 méterről: 61 liter/perc 3 bar nyomáson

-4 méterről: 56 liter/perc 3,1 bar nyomáson

-5 méterről: 52 liter/perc 3,3 bar nyomáson

-6 méterről: 45 liter/perc 3,6 bar nyomáson

-7 méterről: 35 liter/perc 4 bar nyomáson

-8 méterről: 28 liter/perc 4,2 bar nyomáson

A megadott érték felett is tud a szivattyú nyomást előállítani, de akkor már a feltüntetett vízmennyiségnél kevesebbet tud szállítani. Pl. -7 méterről nem csak 4 bar-ra képes, hanem akár 4,5 bar nyomást is létre tud hozni, de ekkor már csak kb. 5 liter/perc szállítással.

Felejtse el a vízdíjat!

A jelenlegi villamos energia ár kb 40 ft/KWh mellet ez a házi vízmű mondjuk 5 méteres mélységből mindössze, kb 15.-ft/m3 áron termel vizet.

Önnek mekkora áron számláz a vízmű szolgáltatója egy köbméter vizet?

Nálunk jelenleg 735.-ft/m3, ami olcsónak számít, mert vannak települések az országban, ahol ez meghaladja az 1.200.-ft/m3-t is.

Nos, tízenöt forint vagy több száz, esetleg ezer?

Ne gazdagítsa a vízművet! Inkább költse nyaralásra, szórakozásra vízdíját!

Sokan kiadásnak tekintik egy házi vízmű beszerzését, pedig az egyik legjobb befektetés. Sok esetben már 1 éven belül megtérül. Tud ennél jobb befektetést?

A Pedrollo JSWm 2AX szivattyú szerkezeti felépítése

A villanymotor kiváló hatásfok kal rendelkező, a tekercselésbe beépített termikus védelem mel ellátott két polusú egyfázisú 230V-50Hz saját gyártású Pedrollo villanymotor.

F szigetelési osztályba tartozik

IP 44-védelemmel

A szivattyúház 1 coll-os ISO228/1 belső menetes csatlakozókkal ellátott, magas széntartalommal rendelkező öntvény. A magas széntartalomnak köszönhetően jobban ellenáll a korozoiónak, így nehezebben rozsdásodik.

A szivattyú pajzs AISI 304 rozsdamentes acélból készül.

A Technopolimer.

A motortengely EN 10088-3-1.4104 rozsdamentes acél.

A tengelytömítés modern csúszógyűrűs tengelytömítés melynek típusa AR-14. Átmérője 14mm, a felhasznált anyagokat tekintve az álló gyűrű NBR-be foglalt kerámia, a forgó gyűrű grafit az elaszter NBR valamint rozsdamentes acélrugóval van ellátva. Élettartama jelentősen meghaladja a hagyományos szimeringes tengelytömítésekét.

Csapágyazása 2 db 6203 ZZ csapággyal van ellátva.

A kondenzátor 25uF 450VL típusú.

A szivattyú áramfelvétele 230V-on 6,6 amper, 240V-on 6,0 amper.

A szivattyú telepítése és üzemeltetése

A Pedrollo JSWm 2AX szivattyú, fröccsenés ellen védett, azonban az időjárás viszontagságaitól védett lehetőleg jól szellőző páramentes helyre kell telepíteni.

Amennyiben aknába telepíti, gondoskodjon annak szellőzéséről. Télen amennyiben fagyveszélyes helyen használja, gondoskodjon a szivattyú víztelenítéséről a leeresztő csavar kitekerésével. Több hónapos leállás esetén javasolt 1-2 deciliter étolaj betöltése a szivattyú házba ezzel elkerülhető a járókerék letapadása, és tavasszal gondmentesen újra indul. Hosszú állásidő után, ha a szivattyú indításkor csak búg, egy fogó segítségével forgassuk át a motort a hűtőventillátornál.

Folyamatos használat esetén a szivattyú karbantartást nem igényel.

Pedrollo jswm 2AX szivattyú = minőség megbízhatóság!

Még több Pedrollo kerti szivattyú és önfelszívó szivattyú!

Még több Pedrollo JSWm szivattyú!

Még több Pedrollo szivattyú!

Még több kerti és önfelszívó szivattyú!

Pedrollo JSWm 2AX tulajdonságai :

Fórum

4.93
14 értékelés
5
(13)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 09. 17.
Sajnos a vízszállítás mennyisége elmarad a gyári adattól. 6,6 m szívómélységből csak 22 liter vizet hozott fel.
Egyéb iránt a szivattyú nagyon profi kialakítású.
Órákon keresztül zavartalanul adta az elég gázos vizet is.
Ha a vízhozam tudja a gyári 35-40 liter/percet kitűnő minősítést kapott volna a szivattyú.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 11.
Ez az első nem merülő szivattyúm, eddig ilyeneket használtam, mert ezeket halkabbnak véltem. Sajnos 1-2 év után mindig tönkrementek - igaz nem a magasabb árkategóriából választottam is nem is biztos, hogy jó helyről vettem azokat (piac, barkácsáruházak...)
Ez a Pedrollo rácáfolt az előbbi véleményemre, egyáltalán nem hangos, a vízszállítása pedig - 7 m-es mélységből is - lenyűgöző, a 60 l-es hidrofort pillanatok alatt feltölti és öntözéskor is bőségesen elegendő a nyomása és a vízszállítása is.
Egy hete üzemel, remélem hosszú ideig jól fog szolgálni.
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 05.
Kiváló szivattyú,halk és még szép is. A szüleimnél is pedrollo működik már vagy 25 éve. Örülök,hogy nem hagytam magam rábeszélni a magyar „kínai” konkurens termékre. A szivattyút öntözésre,kocsi mosásra,és minden egyéb dologra hasznájuk,88 méter mély fúrott kútból úgy 30-34 liter vizet szív bődületes nyomáson! A szivattyúbolt hihetetlen gyors és precíz kiszolgálása példa értékű,a 3 év garanciát és az ajándékot külön köszönet illeti. Köszönöm! 9890.
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 10.
Nagyon Jó termék előző szivattyú több mint húsz évig működött. Egy nap alatt megérkezett.
Köszönöm a gyorsaságot
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 08.
Nagyon meg vagyok elégedve. Még ha nem működne is rendesen, akkor is kimagasló volt a vásárlásom . De ez felejtős, mert minden tökéletesen is működik.

Köszönöm a lehetőséget, hogy Önöknél vasarolhattam.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 28.
Egy Brio áramláskapcsolóval együtt vásároltam az öntözőrendszeremhez, kiválóan működik. Véleményem szerint az ár-érték arányát nézve jelenleg az egyik legjobb választás.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 08.
MP Rotator fúvókával szerelt öntözőrendszerhez vettem, egy 1300w/47m-es szivattyú helyére, amit 5 évig használtam, de sosem hozta a gyári paramétereit, ezért nem volt tökéletes a rendszerem. A Pedrollo hajszál pontosan hozza a gyárilag megadottakat, az eddigi 3 kört most egyszerre hajtja, tökéletesen, 200W-al kisebb fogyasztás és jóval nagyobb l/min szállítási teljesítmény mellett.
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 09.
Jó ár-érték arányú szivattyú, csendesen, tökéletesen működik mióta beszereltük. A boltban gyorsan, kedvesen és körültekintően foglalkoztak velem, nagyon elégedett vagyok a termékkel, és az értékesítőkkel is! 7020
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 15.
IBC tartályból esőztetőrendszer táplálására használom. 25-ös KPE csövön keresztül 30m-re és közben 6db gardena locsolófejet meghajt. Kivélóan teljesít!
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 05.
A szivattyú rendelést követően gyorsan megérkezett annyi kellemetlenséggel, hogy a motorvédő műanyag burkolat el volt törve, nem kérdés, hogy a postás/futár dobálta.
Jeleztem a Szivattyúboltnak, küldtem fényképet és postfordultával kaptam egy új burkolatot. Nagyon korrekt, köszönöm!!
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 29.
A megrendelt szivattyút 2 napon belül megkaptam. Rendben működik.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 29.
Az ár tükrözi a minőséget. Teljesen az általam kérteknek megfelelően, nagy hozzáértéssel állították össze. Elsőre, beépítés után tökéletesen működik. Fél év üzemelés után részletesen leírom tapasztalataimat.
| 5 / 5 csillag!
2015. 06. 12.
Szuper termék, profiktól, szuper gyorsan, garanciával!
| 5 / 5 csillag!
2015. 06. 10.
Kiváló termék. A beüzemelés óta hibátlanul működik a leírásnak megfelelően.

Hasonló termékek

42.672 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 480 W
Emelőmagasság 34-12 m
Szállítási teljesítmény 5-60 liter/perc
Pedrollo gari 3 év
34.000 Ft 41.275 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 550 W
Emelőmagasság 43-17 m
Szállítási teljesítmény 5-60 liter/perc
Pedrollo gari 3 év
40.640 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 370 W
Emelőmagasság 32-10 m
Szállítási teljesítmény 5-60 liter/perc
Pedrollo gari 3 év
Összehasonlítás
Loading...
Kérdése van? Sürgős segítséget szeretne?

Szakértőink visszahívják Önt, hogy szempontjait, problémáját megismerhessük, és a legjobb megoldást nyújthassuk!
Vagy adja meg adatait a visszahívásunkhoz, vagy hívja most kollégánkat az ingyen-hívóval!