Barion Pixel

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom
Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint húsz év tapasztalat
Garanciális szervizháttér

Pedrollo JSWm 2AX (ÁFA érték visszatérítéssel)

Feszültség 230 V
Teljesítmény 1100 W
Emelőmagasság 55-28 m
Szállítási teljesítmény 5-70 liter/perc
Jótállás 4 év
Elérhetőség: Áruházi raktáron :-)
Szállítási díj: 3.670 Ft
Gyártó cikkszám: 46JSNP7A15A1
Átlagos értékelés: (74)
Gyártó: Pedrollo
68.900 Ft (54.252 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Paraméterek

Jótállás 4 év
Feszültség 230 Volt
Fordulatszám 2900rpm
Teljesítmény 1100 Watt
Emelőmagasság 55-28 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 5-70 liter/perc
Szívó csatlakozás 1 col belső menet
Nyomó csatlakozás 1 col belső menet
Max szívómélység 9 méter
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Maximum környezeti hőmérséklet 40 °C
Beépítési hossz 389 mm
Szivattyú ház Öntvény, menetes csatlakozókkal ellátva ISO 228/1
Tengely Rozsdamentes acél EN 10088-3-1.4104
Tengelytömítés AR-14 Kerámia Grafit NBR
Járókerék Noryl FE1520PW
Kábelhossz 0 méter
Védelem IP X4
Szigetelési hőosztály F
Súly 14,6kg
Részletes ismertető Pedrollo JSWm 2AX szivattyú termékismertető (Katt ide!)

Youtube videók

Leírás

Ezen termék megrendelése esetén, az ÁFA értékét visszaadjuk oly módon, hogy azt belerakjuk az Ön onlinePénztárcájába! RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

Pedrollo JSWm 2AX szivattyú jellemzői

Első sorban 6-8 méter szívómélységű kutakhoz , víztározókhoz ajánljuk. Szállítási teljesítménye és nyomása alapján többnyire bőven elegendő esetlegesen még túl nagy teljesítményű is a legtöbb öntözési és házi vízellátási feladatra.

A szivattyú kialakításának köszönhetően nagy mennyiségű levegőt vagy gázt tartalmazó folyadék szállítására is alkalmas , így az úgynevezett gázos kutaknál is kiváló hatásfok kal tud dolgozni. A normál centrifugál szivattyúknak az üzemeltetése nagyon nehézkes vagy egyenesen lehetetlen gázos kutaknál. Természetesen normál kutaknál is energiatakarékosan nagy hatásfokkal lehet alkalmazni. Így kivallóan felhasználható háztartási és ipari célokra egyaránt , mint kertek, fóliák öntözésére, automataöntöző rendszerek ellátására, valamint házi vízművekben való alkalmazásra és nyomásfokozásra is. Nyomásfokozó szivattyúként való alkalmazásakor figyelembe kell venni, hogy a Pedrollo JSWm 2AX szivattyú maximális megengedett üzemi nyomása nem haladhatja meg a 6,5 bar-t. A szivattyúzott folyadék hőmérséklete -10 és +40 celsius fok között megengedett, a környezeti hőmérséklet pedig nem haladhatja meg a +40 celsius fok-ot.

Hazánkban már 1992-óta jelen lévő Pedrollo szivattyú márka egyik legnagyobb darabszámban eladott JSW2 sorozatának a tagja és a JSWm 2AX, talán a legkedveltebb típusa. Alkatrészellátása biztos alapokon nyugszik mivel a Pedrollo szivattyú gyár hazai leányvállalata importálja és néhány nagykereskedőn keresztül teríti országunkban a szivattyúkat. Az egész országot lefedő megbízható szerviz hálózat tal rendelkezik, melybe cégünk is beletartozik mivel Pedrollo szivattyú nagy és kiskereskedő valamint garanciális szervizpont is vagyunk. Így hozzánk bátran fordulhat, ha beüzemelési vagy üzemeltetési gondja támad, mi segítünk megoldani azt. Jó szívvel ajánljuk, ha egy nagyon jó ár-érték aránny al rendelkező megbízható minőségi szivattyú t keres kivalló hatásfokkal.

A JSWm 2AX szivattyú méretezése

A Pedrollo JSWm 2AX szivattyú kiválasztásánál vegye figyelembe a manometrikus szívó mélységet valamint távolságot melyek csökkentik a szivattyú teljesítményét és hatásfokát.

A következő felsorolásban látni fogja, hogy az eredeti 70 liter/perc szállítási teljesítmény miként alakul a szívó mélység növekedésével. Így ezt mindenképpen érdemes figyelembe venni a szivattyú méretezésekor.

Szívó mélységhez tartozó szállítási teljesítmények:

-2 méterről: 66 liter/perc 2,9 bar nyomáson

-3 méterről: 61 liter/perc 3 bar nyomáson

-4 méterről: 56 liter/perc 3,1 bar nyomáson

-5 méterről: 52 liter/perc 3,3 bar nyomáson

-6 méterről: 45 liter/perc 3,6 bar nyomáson

-7 méterről: 35 liter/perc 4 bar nyomáson

-8 méterről: 28 liter/perc 4,2 bar nyomáson

A megadott érték felett is tud a szivattyú nyomást előállítani, de akkor már a feltüntetett vízmennyiségnél kevesebbet tud szállítani. Pl. -7 méterről nem csak 4 bar-ra képes, hanem akár 4,5 bar nyomást is létre tud hozni, de ekkor már csak kb. 5 liter/perc szállítással.

Felejtse el a vízdíjat!

A jelenlegi villamos energia ár kb 40 ft/KWh mellet ez a házi vízmű mondjuk 5 méteres mélységből mindössze, kb 15.-ft/m3 áron termel vizet.

Önnek mekkora áron számláz a vízmű szolgáltatója egy köbméter vizet?

Nálunk jelenleg 735.-ft/m3, ami olcsónak számít, mert vannak települések az országban, ahol ez meghaladja az 1.200.-ft/m3-t is.

Nos, tízenöt forint vagy több száz, esetleg ezer?

Ne gazdagítsa a vízművet! Inkább költse nyaralásra, szórakozásra vízdíját!

Sokan kiadásnak tekintik egy házi vízmű beszerzését, pedig az egyik legjobb befektetés. Sok esetben már 1 éven belül megtérül. Tud ennél jobb befektetést?

A Pedrollo JSWm 2AX szivattyú szerkezeti felépítése

A villanymotor kiváló hatásfok kal rendelkező, a tekercselésbe beépített termikus védelem mel ellátott két polusú egyfázisú 230V-50Hz saját gyártású Pedrollo villanymotor.

F szigetelési osztályba tartozik

IP 44-védelemmel

A szivattyúház 1 coll-os ISO228/1 belső menetes csatlakozókkal ellátott, magas széntartalommal rendelkező öntvény. A magas széntartalomnak köszönhetően jobban ellenáll a korozoiónak, így nehezebben rozsdásodik.

A szivattyú pajzs AISI 304 rozsdamentes acélból készül.

A járókerék, diffúzor és ejektor rész Technopolimer.

A motortengely EN 10088-3-1.4104 rozsdamentes acél.

A tengelytömítés modern csúszógyűrűs tengelytömítés melynek típusa AR-14. Átmérője 14mm, a felhasznált anyagokat tekintve az álló gyűrű NBR-be foglalt kerámia, a forgó gyűrű grafit az elaszter NBR valamint rozsdamentes acélrugóval van ellátva. Élettartama jelentősen meghaladja a hagyományos szimeringes tengelytömítésekét.

Csapágyazása 2 db 6203 ZZ csapággyal van ellátva.

A kondenzátor 25uF 450VL típusú.

A szivattyú áramfelvétele 230V-on 6,6 amper, 240V-on 6,0 amper.

A szivattyú telepítése és üzemeltetése

A Pedrollo JSWm 2AX szivattyú, fröccsenés ellen védett, azonban az időjárás viszontagságaitól védett lehetőleg jól szellőző páramentes helyre kell telepíteni.

Amennyiben aknába telepíti, gondoskodjon annak szellőzéséről. Télen amennyiben fagyveszélyes helyen használja, gondoskodjon a szivattyú víztelenítéséről a leeresztő csavar kitekerésével. Több hónapos leállás esetén javasolt 1-2 deciliter étolaj betöltése a szivattyú házba ezzel elkerülhető a járókerék letapadása, és tavasszal gondmentesen újra indul. Hosszú állásidő után, ha a szivattyú indításkor csak búg, egy fogó segítségével forgassuk át a motort a hűtőventillátornál.

Folyamatos használat esetén a szivattyú karbantartást nem igényel.

Pedrollo jswm 2AX szivattyú = minőség megbízhatóság!

Még több Pedrollo kerti szivattyú és önfelszívó szivattyú!

Még több Pedrollo JSWm szivattyú!

Még több Pedrollo szivattyú!

Még több kerti és önfelszívó szivattyú!

Fórum

4.90
74 értékelés
(68)
(3)
(0)
(0)
(1)
Írja meg véleményét!
2022. 08. 30.
Igazából még annál is jobban megy, mint vártam. Csendes, nem ugrál, stabil. Kiváló szivattyú.
2022. 08. 23.
A 10 év pluszos Pedrollo JSWm15 MX szivattyúmat kellet gyorsan pótolni automata öntözésnél, hasonló paraméterű, jól működik ez is, a régit is megcsapágyazom tartaléknak.
A boltot csak ajánlani tudom!
2022. 08. 10.
Gyors kiszolgálás, korrekt ár.
2022. 08. 07.
Neten néztem jó minőségű szivattyú érdekelt, jól választottam teszi a dolgát.
2022. 07. 28.
Egy barátom tanácsára vettem,Ő már rég ezt a márkát /Pedrollo/ használja megelégedéssel!
Ahogy megkaptam be is üzemeltem dolgozik szépen hiba nélkül, remélem sokáig fogja bírni. / Én most a kert öntözésére használom. Ősszel akarok építeni egy autómata öntöző rendszert , amit szintén ez a szivattyú fog ellátni./
A szivattyúbolttal kapcsolatban : nagyon precíz cégnek tartom! A rendelés menete a tájékoztatás a szállítás
*5 !!
2022. 07. 27.
Jó szivattyú a családba 3 db van. Ami tönkre ment sajáthibából törtéánt./ellepte a viz akútba/
A szerelő is ezt ajánlotta.
2022. 06. 29.
Profi!
2022. 06. 21.
1 colos felszívócső és 4-4,5 m üzemi vízszint mellett 2,2 Bar nyomást és 35l/perc vízhozamot produkál 1 colos kimenettel. 3/4-essel 3 bar nyomásn megy. Elvisz 1 -> 2x 3/4-es csővel két bólogatós öntözőt vagy 2 forgósat (hivatalosan: szektorálható réz öntözőfej leszúró tüskével) - ekkor kb 1,5bar-ra esik a nyomás.
2022. 06. 06.
6-7m-ről szívja a vizet 1-es csövön. 13sec / 10l a vízhozam nálam. Áramláskapcsolóval van használva öntözőrendszerhez kb. 3,5 bar körül van a nyomás 4db szórófej + esőztető használata közben. Teljes mértekben megfelel az elvártaknak és a leírasnak.
2022. 05. 24.
2022. 04. 20.
2022. 04. 20.
Csak jót tudok írni a csapatról főleg azután hogy vissza kellett küldenem a szívattyút mi után rossz paramétereket adtak meg a kertészszakemberek és ezután is kedves és megértő tanácsokat kaptam.Legközelebb is itt fogok remélem jó szívattyút vásárolni.
2022. 04. 19.
A szivattyu teljesitmenye megfelelo, 1”os keresztmetszeten, gazos vagy levegos vizzel is zavartalanul mukodik. Nem hangos, megbizhato. Egyetlen hatranya, hogy halozati csatlakozo nelkul kerul forgalomba.
2022. 03. 08.
Ez nem jó termék

Válasz:
Kedves Ancik.

Köszönjük értékelését!
Ki tudná fejteni bővebben, hogy miért nem jó?
Ezzel segítené a vásárlókat is.
Több ezer darab eladásunk van belőle és hibátlanul működnek.

Köszönettel,
szivattyubolt.hu
2022. 01. 17.
Kiváló termék a vártnál jobban teljesít.
2022. 01. 07.
Volt egy kínai leo 3 Évet bírt.A pedrollot javasoltak több ismerősömnek bevalt.
2021. 12. 09.
Nagyon meggyőzőnek tűnik. 3 év garival kaptam a szivattyút, ami az öntözőrendszert hibátlanul kiszolgálja, jó nyomást ad, és meglepően csendben jár.
Viszont a kapocsdeklibe egy gumi tömítést igazán tehetnének, azon nem látom értelmét spórolni.
2021. 08. 10.
2021. 07. 09.
A szivattyúról az előttem írók, akik dicsérték, már minden szépet- jót elmondtak.
Használat:
1. 5-6 méter mélyből szív, a kertbe telepített öntözőrendszert kifogástalanul kiszolgálja.
2. és kerti locsolásra is tökéletes


2021. 07. 07.
Profi csomagolás, jól használható kézikönyv, gyors szállítás.
Kb. 20 éve használom a JSWm 10M típusú szivattyút, eddig gond nélkül működik.
Ez a típus majdnem ugyanazt tudja. Nálam 40 litert tud percenként.
2021. 06. 29.
20-éve használok Pedrolló szivattyút,most vásároltam a harmadikat.8-m,ről szívja fel a vizet,nekem tökéletes.
2021. 05. 31.
Szuper cucc!
2021. 05. 21.
Nagyon gyors kiszolgálás és szállítás!!!
2021. 05. 11.
2021. 05. 06.
Maximálisan meg vagyok elégedve a termékkel és a kiszállítással valamint a gyorsasággal. 2 munkanap alatt megérkezett a szivattyú
2021. 04. 28.
Nagyon jól teszi a dolgát. Folyamatosan 2 bár felett tartja 6 szórófejjel a nyomást. Hallatszik, hogy gázos a víz még sincs gond vele. Egy 20 éves Pedrollo szivattyút váltott le.
2021. 04. 19.
Ismertem a terméket, mert egy 80 l/perces kb 15 éve üzemel probléma mentesem.Fő szempont ez volt a tipus választásnál.
2021. 04. 19.
A vásárlás egyszerű, amit a bő választék sem zavar. Könnyen meg lehet találni a keresett terméket. A kiszolgálás meglepően gyors. Szombaton vásároltam, kedd délelőtt már a kezemben volt a szivattyú.
2021. 04. 15.
Elősször vásároltam itt. Meg vagyok elégedve szakszerű segítséget kaptam,kedves volt a kiszolgálás. Viszont személy szerint nem szeretek olyan helyről vásárolni ahol a posta végzi a szállítást. Nem hozzák ki,nekem kell bemenni érte rossz helyen van,két utcát kell cipekedni stb. A többi futár céggel nincs ilyen probléma hívnak egyeztetünk pont. Tudom ez nem az önök hibája,de még is csak az van oda írva, hogy házhoz szállítás. Ettől eltekintve tényleg csak ajánlani tudom.
2021. 04. 15.
Profi tájékoztatás, kiszolgálás, szállítás!
2021. 04. 07.
Kérdésemre gyors korrekt válasz, szállítás gyors pontos. A terméket harmadnap beszereltem az elvártnak megfelelően működik.
2021. 04. 06.
2021. 04. 06.
Szakszerű segítségnyújtás, gyors szállítás.
2021. 03. 24.
Minden tökéletes és főként gyors volt. A kiszállítás a megrendelést követő napon már meg is történt.Felbontás után a szivattyú külsőleg sértetlen állapotban volt. Még nem üzemeltem be de nem hinném, hogy bármi gond lesz vele. A boltot csak ajánlani tudom. Üdv Rétfalvi János
2021. 03. 23.
Egy kertészetben használjuk a szivattyút nagy megelégedéssel. Hasonló de régi terméket cseréltünk erre. A szállítás és az ügyfélkezelés is példa értékű. Reggel rendeltem meg a terméket, délelőtt hívott a kolléga hogy akkor aznap kihozzák. A régit pedig elvitték bevizsgálni.
2021. 03. 21.
A kapott terékkel, a lehetőség a vásárlás gyors módjára , a szállítás gyorsaságával nagyon meg voltam elégedve
2021. 01. 23.
Igazolt vásárlás
A termék kiváló! Az ügyintézés korrekt a szállítás gyors!
2020. 11. 11.
Tartaléknak vettem, nem próbáltam. Gyors szállítás!!
2020. 10. 11.
A korábban javasolt terméket rendeltem meg, gyors szállítás,kommunikáció. Most ez csak tavasszal kerül beépítésre, hiszen úgyis téliesíteni kellett volna ,így addig nem szerelik be. Nagyon ajánlom az üzletet.
2020. 09. 28.
Javaslatot és segítséget kértem pedrollo szivattyú vásárlásához. Az általam megadott információk alapján nagyon készségesek voltak, ajánlottak nagyon jó paraméterekkel rendelkező és kiváltó terméket. A munkatársak segítőkészek, nagyon korrektek voltak. A szállítás gyors és pontos volt! A szivattyúboltot jó szívvel ajánlom mindenkinek!
2020. 09. 13.
A legjobb szivattyú!
2020. 07. 18.
A Pedrollo márkával mindig meg voltam elégedve. 25 éve használom ezt a márkát. Ezt a szivattyút tartalékba vettem mert a régi már "rendetlenkedik". 42 méter mélyről fogja felhozni a vizet.
A szállítással (1 nap alatt megérkezett) és az árral is nagyon meg vagyok elégedve.
2020. 07. 12.
Az előző szivattyúm is Pedrollo volt, kb. vagy húsz éves! Megvoltam vele elégedve, a szimeringen kívül semmi gond nem volt vele. Kiváló a szervízhálózat, és az alkatrészellátás. Ezért választottam ezt a márkát. Kilenc tíz méter mélyről kert öntözésre használom. A bolt és a szállítás gyors korrekt ! Ajánlom mindenkinek!
2020. 07. 07.
2020. 07. 06.
Javaslatot kértem a régi elromlott szívattyúm kiváltására. A megadott paramterek alapján nagyon gyorsan ajánlottak kiváltó terméket. A megrendelés másnapján már itt is volt a szívattyú.
Rendben beüzemeltem (öntözőrendszerhez használom).
Köszönöm a segítséget és a nagyon gyors szállítást, ami kifejezetten fontos volt a nyári nagy melegben.
2020. 07. 06.
Teljes mértékben meg vagyok elégedve a vásárolt termékkel, gyors és pontos szállítás!
2020. 06. 15.
Gyors szállítás, segítőkészek voltak a kiválasztásban. A szivattyút öntöző rendszer (500 m2) ellátására használom ásott kútból. 7m-ről 5 bar-on tolja a vízet. Easy Press II áramláskapcsolóval használom.
2020. 06. 12.
Gyors, pontos szállítás.
2020. 05. 31.
Egy ~11-12m mély ásott kútnál dolgozik a szivattyú, kb 6-7m a szívómélység és 5m a nyomó magasság. A hidrofor 3-4 bar között dolgozik, teljesen nyitott 1/2"-os slagnál is képes elérni a 4bar-t. Csendes és gyors (persze a régihez képest minden az :) )
2020. 05. 27.
Király szivattyú, megfelelő a nyomásszint, elégedett vagyok vele.
27947574.
2020. 04. 28.
A termék tökéletesen működik. Segítőkész és gyors válaszok a kérdéseimre és gyors szállítás. Nagyon meg vagyok elégedve, ilyen egy profi szolgáltatás.
2020. 04. 27.
A szivattyú 8 méter mélyről 50 méter öntözési távolságra profi. A szállítás, szállítási idő 10/10. Köszönettel
2020. 04. 26.
Kiváló termék, remélem hosszú ideig müködik.
2020. 04. 24.
2020. 04. 18.
A szivattyú szállítással meg vagyok elégedve. Már használok egy pedrollo szivattyút (a gyümölcsös és veteményes kertemben), kisebb teljesítményű, 20 éves és még mindig működőképes, ezért ezt a márkát választottam.
2020. 04. 16.
Nagyon jó szivattyú már többet beépítettem automata öntözőrendszerhez,és tökéletesen működik.
2020. 04. 16.
Teljes mértékben meg vagyok elégedve a vásárolt termékkel.
2020. 04. 14.
The Pedrollo water pump is brilliant I think the four digit number is 1195 ??
2020. 04. 14.
The Pedrollo 2AX pump i purchased is for the garden well and is brilliant and powerful for all my needs
Thank you also for the quick responce and delivery .
Mr D Roberts
2020. 01. 22.
Nagyon jó szivattyú, teljesítménye miatt választottam ezt a típust. Van belőle egy kisebb teljesítményű változatunk az már jópár éve hibátlanul működik!
2019. 09. 17.
Sajnos a vízszállítás mennyisége elmarad a gyári adattól. 6,6 m szívómélységből csak 22 liter vizet hozott fel.
Egyéb iránt a szivattyú nagyon profi kialakítású.
Órákon keresztül zavartalanul adta az elég gázos vizet is.
Ha a vízhozam tudja a gyári 35-40 liter/percet kitűnő minősítést kapott volna a szivattyú.
2019. 09. 11.
Ez az első nem merülő szivattyúm, eddig ilyeneket használtam, mert ezeket halkabbnak véltem. Sajnos 1-2 év után mindig tönkrementek - igaz nem a magasabb árkategóriából választottam is nem is biztos, hogy jó helyről vettem azokat (piac, barkácsáruházak...)
Ez a Pedrollo rácáfolt az előbbi véleményemre, egyáltalán nem hangos, a vízszállítása pedig - 7 m-es mélységből is - lenyűgöző, a 60 l-es hidrofort pillanatok alatt feltölti és öntözéskor is bőségesen elegendő a nyomása és a vízszállítása is.
Egy hete üzemel, remélem hosszú ideig jól fog szolgálni.
2019. 08. 05.
Kiváló szivattyú,halk és még szép is. A szüleimnél is pedrollo működik már vagy 25 éve. Örülök,hogy nem hagytam magam rábeszélni a magyar „kínai” konkurens termékre. A szivattyút öntözésre,kocsi mosásra,és minden egyéb dologra hasznájuk,88 méter mély fúrott kútból úgy 30-34 liter vizet szív bődületes nyomáson! A szivattyúbolt hihetetlen gyors és precíz kiszolgálása példa értékű,a 3 év garanciát és az ajándékot külön köszönet illeti. Köszönöm! 9890.
2019. 07. 10.
Nagyon Jó termék előző szivattyú több mint húsz évig működött. Egy nap alatt megérkezett.
Köszönöm a gyorsaságot
2019. 05. 08.
Nagyon meg vagyok elégedve. Még ha nem működne is rendesen, akkor is kimagasló volt a vásárlásom . De ez felejtős, mert minden tökéletesen is működik.

Köszönöm a lehetőséget, hogy Önöknél vasarolhattam.
2019. 04. 28.
Egy Brio áramláskapcsolóval együtt vásároltam az öntözőrendszeremhez, kiválóan működik. Véleményem szerint az ár-érték arányát nézve jelenleg az egyik legjobb választás.
2019. 04. 08.
MP Rotator fúvókával szerelt öntözőrendszerhez vettem, egy 1300w/47m-es szivattyú helyére, amit 5 évig használtam, de sosem hozta a gyári paramétereit, ezért nem volt tökéletes a rendszerem. A Pedrollo hajszál pontosan hozza a gyárilag megadottakat, az eddigi 3 kört most egyszerre hajtja, tökéletesen, 200W-al kisebb fogyasztás és jóval nagyobb l/min szállítási teljesítmény mellett.
2018. 07. 09.
Jó ár-érték arányú szivattyú, csendesen, tökéletesen működik mióta beszereltük. A boltban gyorsan, kedvesen és körültekintően foglalkoztak velem, nagyon elégedett vagyok a termékkel, és az értékesítőkkel is! 7020
2017. 07. 15.
IBC tartályból esőztetőrendszer táplálására használom. 25-ös KPE csövön keresztül 30m-re és közben 6db gardena locsolófejet meghajt. Kivélóan teljesít!
2017. 05. 05.
A szivattyú rendelést követően gyorsan megérkezett annyi kellemetlenséggel, hogy a motorvédő műanyag burkolat el volt törve, nem kérdés, hogy a postás/futár dobálta.
Jeleztem a Szivattyúboltnak, küldtem fényképet és postfordultával kaptam egy új burkolatot. Nagyon korrekt, köszönöm!!
2017. 03. 29.
A megrendelt szivattyút 2 napon belül megkaptam. Rendben működik.
2015. 12. 29.
Az ár tükrözi a minőséget. Teljesen az általam kérteknek megfelelően, nagy hozzáértéssel állították össze. Elsőre, beépítés után tökéletesen működik. Fél év üzemelés után részletesen leírom tapasztalataimat.
2015. 06. 12.
Szuper termék, profiktól, szuper gyorsan, garanciával!
2015. 06. 10.
Kiváló termék. A beüzemelés óta hibátlanul működik a leírásnak megfelelően.