A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Szállítás

Szállítási feltételek, termék átvételi lehetőségek

 

Házhoz szállítás díjszabása

Megrendelések szállításának díja normál méretű csomag esetében, bruttó kilencvenkilencezer forint (99.000.-Ft) értékig az alábbi módon alakul.

  • Előre utalással vagy Simplepay-en keresztüli fizetés esetén bruttó egyezerkilencszázkilencven forint (1.990.-Ft) a szállítási díj.
  • Utánvétes fizetés esetén a bruttó egyezerkilencszázkilencven forint (1.990.-Ft) szállítási díjhoz adódik hozzá a bruttó háromszázkilencven forintos (390.-Ft) kezelési költség.

Bruttó kilencvenkilencezer forint (99.000.-Ft) érték feletti rendelés esetén, normál méretű csomag esetében a szállítás díjmentesen (0.-Ft) történik, de utánvétes fizetés esetén itt is jelentkezik a bruttó háromszázkilencven forintos (390.-Ft) kezelési költség.

XL-es méretű csomagok esetében a szállítási díjak egyedileg kerülnek megállapításra, a szállító partnertől kapott adatok alapján. Ezekben az esetekben a szállítási díj pontos összegét a rendelés véglegesítése előtt tudjuk megadni megrendelőinknek.

 

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetési módozatai

Utánvétes fizetés esetén a megrendelt terméket valamint a szállítási díjat és kezelés költséget a csomag átvételekor a futárnak, készpénzben kell megfizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Kérjük, amennyiben lehetséges pontos összeggel várja a futárt!

Biztosítunk lehetőséget a csomag (rendelt tételek valamint az esetleges szállítási költség) értékének előre történő kiegyenlítésére. Utalás esetében Díjbekérőt küldünk elektronikus úton és az összeg beérkezése után kezdjük meg a megrendelés feldolgozását. Megrendelést követő azonnali, bankkártyás (Simplepay) fizetés esetén a Simplepay-től érkező, sikeres fizetésre vonatkozó információt követően kezdjük el a megrendelés feldolgozását.

A számlát és a Jótállási jegyet mindig a csomagban helyezzük el. 

Kérjük a csomag sértetlenségét kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a csomagon észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye azt át. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Hungary valamint az MPL (Magyar Posta Zrt.) szállítja házhoz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kérjük, utánvétes vásárlás esetén kizárólag abban az esetben adja le a rendelését, amennyiben biztos benne, hogy a csomag átvételekor készpénzben ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

Személyes átvétel

Megrendelt termékek átvételére boltunkban (2085 Pilisvörösvár, Fő út 2/H), személyesen is van lehetőség. Személyes átvétel esetén természetesen szállítási díj és kezelési költség sincs. Kérjük, hogy amennyiben webáruházunkban a személyes átvételt jelölte meg, csak akkor induljon el hozzánk, ha elektronikus úton visszaigazoltuk a csomag átvételének lehetőségét!

Személyes átvétel során van lehetőség készpénzes és bankkártyás fizetésre is.

 

 

Szállítunk többek között:

Szivattyú szállítás Debrecen