A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Blog

2022. 03. 01. 12:49:38
ÁFA érték visszatérítés - onlinePénztárcába

A webáruházunkban megjelölt termékek megrendelése esetén, az ÁFA értékét visszaadjuk oly módon, hogy azt belerakjuk az Ön onlinePénztárcájába!

A megrendelésen túl csupán annyi a teendője, hogy írjon nekünk emailt az onlinepenztarca@szivattyubolt.hu címre. 

Az emailben tüntesse fel a megrendelés visszaigazolásában található megrendelési számot és azt a mail címet, mellyel az onlinePénztárcába regisztrált.

Jellemzően április elejétől augusztus végéig kollégáink komoly leterheltséggel dolgoznak. Mivel a jóváírás folyamata "manuális módon" történik, így hosszabb idő is eltelhet a lezárulásig. Türelmüket kérjük! 

2022. 02. 07. 11:32:58
Mi a súrlódási veszteség és mit jelent a kavitáció?

Egyszerűen, érthetően, túlbonyolítások nélkül.

Amikor nagy áramlási sebességgel szivattyúz vizet a csöveken, fellép a nagy súrlódási veszteség és a kavitáció kockázata.

Most megnézzük, hogy miért fontos ezeknek a jelenségeknek az ismerete. Elmagyarázzuk, hogyan okozhatja a súrlódási veszteség a hatékonyság csökkenését, valamint hogyan károsítja a kavitáció jelensége a szivattyúkat, és elmondunk néhány megoldást, hogy hogyan csökkentheti mindkét jelenség kockázatát.

2021. 12. 22. 10:00:00
Milyen áramláskapcsolót vegyek?

Az alábbi cikkünkkel igyekszünk Önnek segíteni, így megpróbáljuk teljes mértékben körbejárni, hogy mire kell odafigyelnie áramláskapcsoló választásakor.

2021. 12. 15. 12:13:32
Az áramláskapcsoló működése

Az áramláskapcsoló, vagyis Presscontroll tulajdonképpen egy kombinált vezérlő, ami nyomásérzékelővel és áramlásérzékelővel van ellátva. A köznyelv nevezte el áramláskapcsolónak, így általában mi is ezt használjuk. Működését tekintve a két érzékelő által nyújtott jelekből egy elektronika dekódolja az aktuális üzemállapotot és annak megfelelően vezérli a szivattyút.

2021. 11. 29. 10:03:36
ÚTMUTATÓ BÚVÁRSZIVATTYÚ VÁLASZTÁSHOZ

Képzelje el, hogy alig pár perc olvasással olyan jól megismeri a búvárszivattyúkat, hogy nemcsak a saját vásárlását könnyítheti meg, de még ismerőseinek is jó tanácsokat adhat.

2021. 11. 11. 10:45:06
Jimten Ciclon FIT szennyvízátemelők

2021. novemberétől elérhetők nálunk a Jimten Ciclon FIT szennyvízátemelő berendezései. Magyarországon jelenleg csak nálunk.

2019. 04. 07. 11:58:39
Forgat, szűr és tisztán tart – mi az?

Medence szivattyúk a szivattyubolt.hu kínálatában

 

A kerti medence sok gonddal is járhat, a víz tisztítása és forgatása különös figyelmet igényel. Speciálisan erre a célra tervezett vízforgatóink gondoskodnak arról, hogy a víz mozgásban tartása mellett a tisztaság is biztosítva legyen, erre nemcsak a víztükör szépsége, hanem a fürdőzők egészsége miatt is szükség van.

2019. 03. 31. 19:55:15
Melyik szivattyú lesz ideális számomra?
Gyakran megesik, hogy szivattyúra van szükség a háznál vagy éppen az aktuális kerti munkákhoz kell egy efféle berendezés. A legideálisabb szivattyú kiválasztása azonban nem könnyű feladat, különösképpen úgy, hogy a szaküzletek is megkérik az árát a megbízható, jó minőségű termékeknek.
2018. 04. 13. 05:01:30
Homokszűrős szivattyú medencéhez

Ha medencét építtet a kertjében, hogy nyáron ne kelljen strandra menniük ahhoz, hogy csobbanhasson egyet a család, így ingyen élvezhessék a víz kellemes hűvösét; gondoskodnia kell a medence vizének folyamatos tisztán tartásáról, szűréséről.

2017. 09. 24. 15:46:31
Bemutatjuk a Pedrollo Spa 2017-es újdonságait.
A Pedrollo Spa alakulása óta óriási figyelmet fordít termékei megalkotására, megújítására. Folyamatosan bővíti szivattyú kínálatát, javítja megbízhatóságukat és teljesítményüket valamint szélesíti termékeinek körét. Szeretne megfelelni a vásárlók egyre nagyobb igényeinek.
2017. 07. 29. 18:44:54
Új Pedrollo szivattyúk a láthatáron!

A Pedrollo Spa mindig elhivatott volt a szivattyúk fejlesztésében. Időt pénzt nem sajnálva fejleszti szivattyúit, hogy azok minél megbízhatóbbak és energia hatékonyabbak legyenek. Így most is egy új rozsdamentes Pedrollo típussal bővül a termékválaszték.

2017. 04. 07. 06:28:24
Hogyan telepítsünk kerti szivattyút otthonunkban?

Otthonukban a különböző szivattyúkat számtalan munkára befoghatjuk, és legyen szó vízellátásról, szennyvízkezelésről vagy a fűtésrendszerek irányításáról, egy minőségi és sok ezer üzemórát bíró eszközzel rengeteget nyerhetünk.