A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Aquastrong EGm

Az Aquastrong EGm egy egy fázisú centrifugál szivattyú, félig nyitott lapátkerékkel, mely alkalmas tiszta vízzel való használatra, amely nem tartalmaz koptató részecskéket és folyadékokat, kémiailag nem agresszív azokkal az anyagokkal szemben, amelyekből a szivattyú készült. Megbízhatóságának és egyszerű használhatóságának köszönhetően ideális választás lakossági, mezőgazdasági és ipari célokra egyaránt. tovább olvas >>>

Rendezés:

Aquastrong EGm/1B

0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Hamarosan!
Feszültség 230 V
Teljesítmény 600 W
Emelőmagasság 14-5 m
Szállítási teljesítmény 25-220 liter/perc
Jótállás 2 év

Aquastrong EGm/1A

82.512 Ft (64.970 Ft + ÁFA)
4-5 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 750 W
Emelőmagasság 17-6 m
Szállítási teljesítmény 25-260 liter/perc
Jótállás 2 év

Az Aquastrong vállalat egy olasz vállalat, mely az 1990-es években alakult, célja, hogy minden feladatra kiterjedő szivattyúkat gyártson, lakossági használatra. Az Aquastrong jelenleg tervez és gyárt szivattyúkat locsolásra, házi vízellátásra, mezőgazdasági feladatok ellátásra. Az Aquastrong cég nagy hangsúlyt fektet a minőség ellenőrzésre, alaposan letesztelik a szivattyúkat mielőtt azok kikerülnének a gyárból a forgalmazóhoz.

A szivattyú kapható 600/750 Wattos, réztekercses motorral, beépített hővédelemmel rendelkezik, mely megvédi a motort a túlmelegedéstől. Maximálisan 20 méteres emelőmagasságra képes, félig nyitott járókerekének köszönhetően 0,2 mm átmérőjű részecskéket még képes magából kidolgozni. A maximális szívómélység 8 méter lehet. A szállítandó közeg + 60 C fok, a környezeti hőmérséklet maximálisan +40 C fok, lehet, ezt betartva hosszú élettartamra számíthatunk. A készülék bronz lapátkerékkel van felszerelve, a tengely rozsdamentes acél, hogy igazán időtálló legyen, az öntvény szivattyútest pedig speciális rozsdásodást gátló anyaggal van bevonva. IPX4-es védelemmel rendelkezik, szigetelési osztály F.

Az Aquastrong EGm centrifugál szivattyú alkalmas lakossági, mezőgazdasági és ipari használatra egyaránt. Használható tartályokból, csatornából, folyókból, tavakból, medencékből folyadékok szivattyúzására, átemelésére. A szivattyú nem önfelszívó, használatához erősen ajánlott lábszelep megléte a rendszerben. A készülék léghűtéses, melyért a szivattyú ház oldalán lévő bordák, és a tengelyre erősített ventilátor gondoskodik.

Válassza Ön is kedvező árú, de megbízható Aquastrong minőséget!

Még több Aquastrong szivattyú