Barion Pixel

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom

Aquastrong EGP

Az Aquastrong EGP egy benzin motoros szivattyú, robbanómotoros szivattyú, olajszenzorral, szilikon-karbid tengelytömítéssel, ami gondoskodik a hosszú élettartamról. Használható vízellátásra, ürítésre gyárakban, bányákban, városi létesítményekben, locsolásra. A motor egy hengeres, léghűtéses. A lapátkerék és a diffúzor kataforézises öntött vas. A szivattyú motorjával együtt egy megerősített keretben került elhelyezésre.

Abban az esetben, ha a benzines szivattyút sokáig nem használjuk, pl. fél évig, akkor friss benzint kell öntenünk a tankba, ugyanis az ólommentes benzinben alkohol származékkal állítják be a megfelelő oktánszámot, és amennyiben az alkohol elpárolog, a motor nem fog elindulni.

Motor indítás előtt mindig ellenőrizzük az olajszintet. Ha a szivattyú szárazon fut, azonnal állítsa le. Ellenkező esetben, a készülék tengelytömítésének károsodásához vezet. A szivattyút használat előtt fel kell tölteni vízzel. Amennyiben a robbanómotoros szivattyú ilyenkor sem nyom, állítsa le és töltse fel újra. Szükség esetén kétszer, háromszor ismételje a folyamatot. Ha ilyenkor sem veszi fel a vizet, akkor előfordulhat, hogy a csatlakozásoknál szivárog el a víz. Lábszelep megléte a rendszerben erősen ajánlott. Arra figyeljünk, hogy a kút aljától legalább egy méterre legyen a lábszelepes szívócső alja.

Szívó oldalra spirál merevítésű cső ajánlott, hiszen ezt nem tudja a szivattyú összeszívni. Ajánlott figyelni arra, hogy ne szűk keresztmetszetű csövet válasszunk, hiszen minél kisebb az átmérő, annál nagyobb lesz a súrlódási veszteség.

Amennyiben az elektromos hálózati ellátás nem megoldható, úgy egy kiváló opció a robbanómotoros szivattyú. Ezek a szivattyúk kaphatók kis és közepes teljesítményben, hogy minden igényt kiszolgáljanak. Az Aquastrong EGP egy ilyen széria, mely akár 81 méteres emelőmagassággal is képes szolgálni. Az Aquastrong egy Kínában gyártó olasz vállalat, a gyártó termékei olasz felügyelet alatt készülnek, és csak azok a szivattyúk kerülnek ki a gyárból eladásra, melyek megfelelnek a szigorú olasz követelményeknek. Éppen ezért az Aquastrong robbanómotoros szivattyú rendkívül megbízható, ám kedvező árú.

Rendezés:

Aquastrong EGP 10 tiszta víz szivattyú

104.419 Ft (82.220 Ft + ÁFA)
Áruházi raktáron :-)
Max emelőmag 38 m
Max vízszállítás 100 liter/perc
Max teljesítmény 1,6 LE
Jótállás 2 év

Aquastrong EGP 20 tiszta víz szivattyú

126.314 Ft (99.460 Ft + ÁFA)
3-4 munkanap
Max emelőmag 32 m
Max vízszállítás 500 liter/perc
Max teljesítmény 6,5 LE
Jótállás 2 év

Aquastrong EGP 30 tiszta víz szivattyú

138.481 Ft (109.040 Ft + ÁFA)
3-4 munkanap
Max emelőmag 32 m
Max vízszállítás 1000 liter/perc
Max teljesítmény 6,5 LE
Jótállás 2 év

Aquastrong EGP 20-2H tiszta víz szivattyú

184.722 Ft (145.450 Ft + ÁFA)
3-4 munkanap
Max emelőmag 81 m
Max vízszállítás 333,3 liter/perc
Max teljesítmény 6,5 LE
Jótállás 2 év

Aquastrong EGP 30-W tiszta víz szivattyú

235.826 Ft (185.690 Ft + ÁFA)
3-4 munkanap
Max emelőmag 29 m
Max vízszállítás 1000 liter/perc
Max teljesítmény 6,5 LE
Jótállás 2 év