A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Aquastrong ES

Az Aquastrong ES egy egy és három fázisú centrifugál szivattyú mely alkalmas tiszta vízzel való használatra, amely nem tartalmaz koptató részecskéket és folyadékokat, kémiailag nem agresszív azokkal az anyagokkal szemben, amelyekből a szivattyú készült. Megbízhatóságának és egyszerű használhatóságának köszönhetően ideális választás lakossági, mezőgazdasági és ipari célokra egyaránt. tovább olvas >>>

Rendezés:

Aquastrong Es-80

0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Hamarosan!
Feszültség 400 V
Teljesítmény 2200 W
Emelőmagasság 32-8 m
Szállítási teljesítmény 50-530 liter/perc
Jótállás 2 év

Aquastrong Esm-60

0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Hamarosan!
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1100 W
Emelőmagasság 22-6 m
Szállítási teljesítmény 50-475 liter/perc
Jótállás 2 év

Aquastrong Esm-70

0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Hamarosan!
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1100 W
Emelőmagasság 26-8 m
Szállítási teljesítmény 50-500 liter/perc
Jótállás 2 év

Aquastrong Esm-80

0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Hamarosan!
Feszültség 230 V
Teljesítmény 2200 W
Emelőmagasság 32-8 m
Szállítási teljesítmény 50-530 liter/perc
Jótállás 2 év

Az Aquastrong vállalat egy olasz vállalat, mely az 1990-es években alakult, célja, hogy minden feladatra kiterjedő szivattyúkat gyártson, lakossági használatra. Az Aquastrong jelenleg tervez és gyárt szivattyúkat locsolásra, házi vízellátásra, mezőgazdasági feladatok ellátásra. Az Aquastrong cég nagy hangsúlyt fektet a minőség ellenőrzésre, alaposan letesztelik a szivattyúkat mielőtt azok kikerülnének a gyárból a forgalmazóhoz.

A szivattyú kapható 1100-2200 Wattos, réztekercses motorral, beépített hővédelemmel rendelkezik egy fázisnál, mely megvédi a motort a túlmelegedéstől. Maximálisan 32 méteres emelőmagasságra képes. A maximális szívómélység 8 méter lehet. A szállítandó közeg + 60 C fok, a környezeti hőmérséklet maximálisan +40 C fok, lehet, ezt betartva hosszú élettartamra számíthatunk. A készülék 06Cr 19Ni 10 lapátkerékkel van felszerelve, a tengely rozsdamentes acél, hogy igazán időtálló legyen, az öntvény szivattyútest pedig speciális rozsdásodást gátló anyaggal van bevonva. IPX4-es védelemmel rendelkezik, szigetelési osztály F.

Az Aquastrong ES centrifugál szivattyú alkalmas lakossági, mezőgazdasági és ipari használatra egyaránt. Használható tartályokból, csatornából, folyókból, tavakból, medencékből folyadékok szivattyúzására, átemelésére. A szivattyú nem önfelszívó, használatához erősen ajánlott lábszelep megléte a rendszerben. A készülék léghűtéses, melyért a szivattyú ház oldalán lévő bordák, és a tengelyre erősített ventilátor gondoskodik.

Válassza Ön is kedvező árú, de megbízható Aquastrong minőséget!

Még több Aquastrong szivattyú