Barion Pixel

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom

Pedrollo Trevitech Logic TP

Rendezés:

Pedrollo Trevitech Logic TP 6

386.330 Ft (304.197 Ft + ÁFA)
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 3x400 V
Terhelhetőség 2.2 kW
Névleges áram 6 A
Jótállás 3 év

Pedrollo Trevitech Logic TP 9

506.190 Ft (398.575 Ft + ÁFA)
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 3x400 V
Terhelhetőség 3 kW
Névleges áram 9 A
Jótállás 3 év

Pedrollo Trevitech Logic TP 12

543.830 Ft (428.213 Ft + ÁFA)
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 3x400 V
Terhelhetőség 5.5 kW
Névleges áram 12 A
Jótállás 3 év

Pedrollo Trevitech Logic TP 16

595.840 Ft (469.165 Ft + ÁFA)
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 3x400 V
Terhelhetőség 7,5 kW
Névleges áram 16 A
Jótállás 3 év

Mi az a frekvenciaváltó és hol használják?

A frekvenciaváltó egy olyan elektromos eszköz, amely lehetővé teszi egy- és három fázisú váltóáramú motorok fordulatszámának szabályozását. Amennyiben készülékünket váltóáramról üzemeltetjük, frekvenciaváltó nélkül, úgy egy fix fordulatszámon képes motorunk csak üzemelni. Sokszor azonban szükségünk van a motor fordulatszámának, sebességének állítására, ebben nyújt megoldást az inverter, vagy másnéven frekvenciaváltó. Ezek előnye, hogy fokozatmentesen állíthatóvá válik általa bármilyen motor fordulatszáma közel álló helyzettől a motor maximális fordulatszámáig, ráadásul megváltoztatható vele a forgásirány is. A készülék a vízvétel függvényében szabályozza a motor fordulatszámát, hogy állandó nyomást tartson a vízvételi pontokon.

Invertereket az ipar minden területén használnak. Akár szivattyúkról, munkagépekről, szerelőszalagokról, darukról vagy anyagmozgató rendszerekről legyen szó, mára ezek nélkülözhetetlen része a frekvenciaváltó. Több féle kivitelben léteznek, attól függően, hogy falra szerelik-e őket, be vannak-e építve vagy védett kapcsolószekrénybe, dobozba kerülnek-e elhelyezésre.

A Trevitech vállalatról

Az olasz tulajdonban álló Trevitech 1991 óta foglalkozik vezérlések, frekvenciaváltók gyártásával és fejlesztésével. A Trevitech a Watertech és a Treviengineering márkanevek alatt világszerte értékesített termékeinek teljes ellátási láncát birtokolja. Minden Trevitech által piacra kerülő termékhez maga a gyártó készíti az elektronikát, így biztosítják, hogy a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfeleljenek.

Mi is az a Pedrollo Trevitech Logic frekvenciaváltó?

A Pedrollo Trevitech Logic TP egy ilyen frekvenciaváltó, három fázisú motorhoz. Víz átfolyós inverter szivattyú védelmére és irányítására, aszerint változtatja a szivattyú motor fordulatszámát, hogy mennyi víz átfolyásra van szüksége ahhoz, hogy egyenletes nyomást és áramlást érjen el. Ajánlott a víz tisztán tartása, ezért egy előszűrő beépítése javasolt, melyet rendszeresen ellenőrizni kell, hogy nincs-e eldugulva. Kisebb hidrofor tartály megléte javasolt a rendszerben a víz kalapács ütés elkerülése érdekében.

A Pedrollo Trevitech Logic előnyei:

Lehet rajta állítani a rendszer nyomását.

A rendszer tartalmaz szárazon futás elleni védelmet.

Automatikusan újraindul hiba esetén.

Leold megszorulás esetén.

Kiemelkedően energiahatékony.

Egyaránt lehet felszíni és búvárszivattyúk mellé telepíteni.

Karbantartás mentes.

A Trevitech Logic TP tulajdonságai:

Digitális nyomásmérő

Digitális Ampermérő

Szárazon futás elleni védelem

Időzített automatikus újraindítás

Megszorulás elleni védelem

Fázisvédelem

Fázisok közti rövidzárlat védelem

Túláram elleni védelem

Túlfeszültség elleni védelem

Túlmelegedés elleni védelem

Nyomásszenzor hiba védelem

Úszókapcsoló és szonda csatlakozások

Távoli ki-be kapcsolás lehetőség

Távoli riasztás lehetőség

Motor lágyindítás

IP65 védelem

A maximális üzemi hőmérséklet +60 °C fok lehet, maximális nyomás a rendszerben 16 bar. A minimális áramlás ~1 liter/perc. A Pedrollo Trevitech TP frekvenciaváltó csak függőlegesen telepíthető. A rendszernyomás 2-12 bar között állítható, újraindítási nyomás 1-11 bar. A Pedrollo Trevitech Logic frekvenciaváltó lehetővé teszi a nyomás és az újraindítás előzetes konfigurálását.

A Pedrollo Trevitech Logic frekvenciaváltó egy igazán intelligens megoldás. A Logic TP frekvenciaváltó a Trevitech-től egy valóban megbízható termék, megéri az árát. Vásárolja meg a szivattyubolt.hu-tól

Beállítási példa: