Barion Pixel

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom

Wilo ACTUN First SPU4

Rendezés:

WILO ACTUN SPU4 207

205.022 Ft (161.435 Ft + ÁFA)
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 750 W
Emelőmagasság 45-20 m
Szállítási teljesítmény 6,6-50 liter/perc
Jótállás 2 év

WILO ACTUN SPU4 210

220.497 Ft (173.620 Ft + ÁFA)
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 550 W
Emelőmagasság 65-30 m
Szállítási teljesítmény 24-50 liter/perc
Jótállás 2 év

WILO ACTUN SPU4 409

233.491 Ft (183.851 Ft + ÁFA)
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 750 W
Emelőmagasság 55-25 m
Szállítási teljesítmény 16-93 liter/perc
Jótállás 2 év

WILO ACTUN SPU4 214

247.072 Ft (194.545 Ft + ÁFA)
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 750 W
Emelőmagasság 90-40 m
Szállítási teljesítmény 6,6-50 liter/perc
Jótállás 2 év

WILO ACTUN SPU4 414

264.926 Ft (208.603 Ft + ÁFA)
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1100 W
Emelőmagasság 85-40 m
Szállítási teljesítmény 16-93 liter/perc
Jótállás 2 év

WILO ACTUN SPU4 418

290.440 Ft (228.693 Ft + ÁFA)
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1500 W
Emelőmagasság 110-50 m
Szállítási teljesítmény 16-93 liter/perc
Jótállás 2 év

A Wilo ACTUN széria egy 4 colos átmérőjű csőbúvár szivattyú. Használható minimum 120-as csőkutakból és esővíz tárolókból való házi vízellátásra, kertek, üvegházak öntözésére, irrigálására, nyomásfokozásra, vízszint csökkentésére. A Wilo az igényeket felmérve olyan szivattyút készített, mely lakossági használatra tökéletesen megfelel, minden igényt kielégít. Olyan közeg továbbítására alkalmas, mely nem agresszív, nem tartalmaz a szivattyú alkatrészeire koptató hatású részecskéket. Használható vízszintes és függőleges helyzetben is.

A Wilo egy méltán ismert és népszerű márka. A cég 1872-ben alakult Dortmundban, Németországban. Mára az intelligens megoldások úttörőjévé vált, neve ismert az épülettechnika, a vízgazdálkodás, és az ipar területén is. Olyan technológiákat használ és fejleszt ki melyek felhasználóbarátok, egyszerűen alkalmazhatók és kitűnő energiahatékonyságúak. A Wilo folyamatosan innovatív megoldásokon dolgozik, hogy az emberiség jövőjét még egyszerűbbé tegye, különös figyelmet fordítva a globalizációra, az éghajlatváltozásra, és a technológiai fejlődésre, digitalizálásra. A Wilo célkitűzése, hogy olyan intelligens megoldásokkal álljanak elő, melyek megkönnyítik embertársaik életét, egyszerűbbé és kényelmesebbé téve azokat. Olyan termékeket, rendszereket és szolgáltatásokat hoz létre, melyek megelőzik korukat. Ennek a felfogásnak köszönhetően olyan népszerű a Wilo.

Ebben a felfogásban született meg a Wilo ACTUN SPU4 szériája.

Példa a típusjelre: Wilo ACTUN FIRST SPU4 410. Az Actun a termékcsalád, a First a gyártási sorozat megnevezése. Az SPU típus megnevezés a „Submersible pump for universal use”, vagyis a „merülő szivattyú univerzális használatra” kifejezés rövidítése. A 4-es jelölés pedig azt jelenti, hogy az átmérője 4 col. Az utána lévő szám a névleges térfogatáramot jelöli m3/h-ban, az ez utáni pedig a fokozatok számát.

A Wilo ACTUN SPU4 szivattyú hidraulikája több fokozatú, radiális és félaxiális járókerekekkel van szerelve. A szivattyú tetejébe egy visszacsapó szelep került beépítésre. A motor újratekercselhető, olajjal feltöltött. Kapható egy- és három fázisú kivitelben is. A szivattyúval hosszú távra lehet tervezni, hiszen hosszú élettartamú, köszönhető ez annak, hogy a legkiválóbb alapanyagokból készült, nagy kopásállóság jellemzi.

A Wilo ACTUN SPU4 szivattyú külső kondenzátoros, mely egy külső dobozban, indítódobozban foglal helyet. A motorból így 4 eres kábel jön ki, melyet be kell kötni az indítódobozba, ahonnan három eres kábel megy tovább a 230 V-os áramforrás felé. Az indítódobozt olyan helyre kell telepíteni, ahol az időjárási elemektől védve van. Fröccsenő víznek ellenáll, azonban hosszabb ideig tartó esőzésnél akár be is ázhat. A külső kondenzátor előnye, hogy meghibásodás esetén, akár mi magunk is ki tudjuk azt cserélni. Ha a szivattyú valamilyen oknál fogva túl sokszor kapcsol ki és be, előfordulhat, hogy a kondenzátor meghibásodik. Ilyenkor az indítódoboz fedelének eltávolításával mi magunk is hozzáférünk a kondenzátorhoz és szükség esetén tudjuk azt cserélni.

A Wilo ACTUN szivattyú telepítése és karbantartása viszonylag egyszerű. Leengedéshez mindig használjon kötelet vagy drótot, acélsodronyt, hiszen a szivattyú kábelénél leengedve annak szakadásához, sérüléséhez vezethet. Áruházunkban kapható acélsodrony és PP vitorlakötél is, mind a kettő megfelelő erre a célra. Leengedésnél arra kell vigyázni, hogy a kút aljától minimum 1 méterre legyen az alja, de legjobb, ha a kút beszűrőzött része fölé kerül telepítésre, így a motort a beáramló víz hűti is. Erre azért van szükség mert figyelnünk kell arra, hogy ne tudjon homokot beszívni, mivel az eltömítheti és megszorulhat a hidraulika. A szivattyú homoktűrése viszonylag alacsony, maximálisan 50 g/m3, amivel még biztonságosan üzemeltethető. A Wilo ACTUN szivattyú viszonylag nagy nyomásnak ellenáll, maximálisan 200 méterre a vízszint alá telepíthető. Motorja folyamatosan működhet terhelés alatt anélkül, hogy a megengedett hőmérsékletet túllépné. (Folyamatos S1 működés) A készülék két részből áll, melyet csavarok fognak össze. A motor a hidraulikától ezeknek a csavaroknak a segítségével különválasztható és szükség esetén külön-külön cserélhetők, javíthatók.

A Wilo ACTUN nyomócsonkja 1 ¼ col belső menetes. A hidraulika- és a motorház 1.4104 nemesacélból készült, a járókerék Noryl műanyag. A tengely 1.4104 és 1.4305 nemesacél. A szállítandó közeg hőmérséklete 3-30 °C fok lehet, ezt semmiképpen nem szabad túllépni. A szállítandó közeggel érintkező alkatrészek mind korrózióálló anyagból készültek. Opcionális, azonban a hosszú élettartam biztosítása érdekében ajánlott egy szárazon futás elleni védelem beépítése, különösen erősen változó szintmagasságok esetén.

A Wilo ACTUN ideális választás családi házak, nyaralók esetén is. Használható tavakból, ciszternákból való víz kiemelésére is, bármilyen házkörüli feladatra alkalmas és megállja a helyét. A Wilo szivattyú szériája egyet jelent a megbízhatósággal és a hatékonysággal. Mind ehhez jó ár-érték aranyosság társul.

Válassza Ön is a Wilo-t, csatlakozzon az elégedett vásárlók egyre bővülő tömegéhez. Amennyiben a megfelelő típus választásához segítségre van szüksége, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon nekünk emailt. Készséggel segítünk!