Barion Pixel

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom

Wilo Yonos Pico-D

Rendezés:

Wilo Yonos PICO-D 30/1-6

Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 40 W
Emelőmagasság 5-1 m
Szállítási teljesítmény 13-50 liter/perc
Garancia 2 év

Wilo Yonos PICO-D 30/1-8

Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 75 W
Emelőmagasság 7-2 m
Szállítási teljesítmény 16-66 liter/perc
Garancia 2 év

A Wilo Yonos Pico-D egy magas hatékonyságú fűtési keringető ikerszivattyú, elektromosan vezérelt. A kétfejű szivattyúban blokkolóáram-biztos szinkron motor van, az ECM technológiának megfelelően, és beépített elektronikus teljesítményszabályozás a változó nyomáskülönbség szabályozásához.

Alkalmas minden fűtési rendszerhez és légkondicionálókhoz. A vezérlési módot aszerint kell kiválasztani, hogy fűtőtestes vagy padlófűtéses rendszerben üzemel-e. A készülék vezérelhető egy szivattyús módban is, így a másik szivattyú lesz a tartalék egység, illetve ikerszivattyúként is meghajtható, ilyenkor párhuzamosan működik a másikkal együtt. Az automatikus átkapcsoláshoz a helyszínen megfelelő kapcsolóberendezést kell biztosítani.

Az terhelés optimális beállításához előre választható vezérlőmódok vannak, ezek állandó fordulatszám, nyomáskülönbség állandó (Δp-c), nyomáskülönbség változó (Δp-v).

A motor beépített védelemmel rendelkezik. LED kijelző jelzi a munkapont beállítását, a konkrét fogyasztást és az áramlási mennyiséget. Manuális légtelenítő funkcióval rendelkezik. A fűtési keringető szivattyú maximálisan 10 bar nyomásnak áll ellent, ennyi lehet maximum a rendszerben lévő nyomás. A készülék alkalmas -10 és +110 C fokos folyadék keringetésére, +25 C fokos maximális környezeti hőmérséklet mellett.

A fűtés keringető szivattyú A energiaosztályú, egy fázisú, 230 Voltos motorral van szerelve. Energia hatékonysági index (EEI) 0,23. Védelem IPX2D, szigetelési osztály F.

A Yonos Pico-D A wilo Yonos Pico szériájának dupla szivattyús verziója, modernizált külsővel és belsővel, tervezésénél a főbb szempont az egyszerűség, átláthatóság és hatékonyság volt. Válassza Ön is Wilo szivattyúját, megbízhatóságot, kedvező áron!