A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Medence hőszivattyú

Rendezés:

Pontaqua Hot Splash Mini hőszivattyú 3,75 kW

228.000 Ft (179.528 Ft + ÁFA)
Érdeklődjön!
Feszültség 230 V
Fűtési teljesítmény 3,75 kW
Ajánlott medence térfogat <12 m3
Jótállás 2 év

Fairland Mini HP hőszivattyú SHP03

240.000 Ft (188.976 Ft + ÁFA)
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Névl. teljesítményfelvétel 15°C levegőnél 0,59 kW
Ajánlott medence térfogat <20 m3
Jótállás 2 év

Fairland Mini HP hőszivattyú SHP05

298.000 Ft (234.646 Ft + ÁFA)
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Névl. teljesítményfelvétel 15°C levegőnél 0,84 kW
Ajánlott medence térfogat <28 m3
Jótállás 2 év

Fairland Mini HP hőszivattyú SHP06

343.000 Ft (270.079 Ft + ÁFA)
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Névl. teljesítményfelvétel 15°C levegőnél 1,02 kW
Ajánlott medence térfogat <35 m3
Jótállás 3 év

Tavasszal, mikor újra medence szezon kezdődik, felmerülhet az igény medencénk fűtésére. Felmerülhet erre többféle módszer is, azonban a leghatékonyabb a hőszivattyú. A medence fűtés olyan luxus, amelyet egyre többen megengedhetnek maguknak, hiszen ezek a hőszivattyúk egyre több fejlesztésen esnek át, így egyre energiahatékonyabbak, elérhetőbbek a lakosság számára. A hőszivattyú a környezet levegőjét szívja be, és minimális ráfordítással, energiatakarékosan tovább melegíti azt a kívánt hőmérsékletre, és azt adja tovább. A hőszivattyú viszonylag megfizethető, és egyszeri beruházást jelent, és akkor is működik, amikor az idő borúsra változik.

Miért olyan nagyszerűek a hőszivattyúk?

Rendkívül sok előnye mellett a hőszivattyúk alacsony fogyasztásukkal tűnnek ki. A hőenergia nagy részét a levegőből állítják elő, mint a légkondicionáló berendezések. Előfordulhat pl., hogy 15 °C fokos levegő esetén, 2,4 kW energiát a készülék 0,59 kW fogyasztással éri el. Ez hosszú távon rengeteg energiát spórol villanyszámlánkon.

A hőszivattyúk telepítése nem igényel különösebb szakértelmet. Szerkezetüket tekintve kompakt és kis méretűek, telepítésük végtelenül egyszerű.

Működésük közben nincs károsanyag kibocsátás, a hőszivattyúk viszonylag halk működésűek. Külső borításuk miatt ellenállóak az időjárással szemben.

A hőszivattyúk úgy lettek tervezve, hogy ellenálljanak a medencében lévő vegyszereknek, hőcserélőjük általában titániumból készülnek.

Működését tekintve a hőszivattyúk rendkívül hatékonyak. Általánosságban, 75%-ban a levegőből nyerik hőenergiát és csak 25%-ban a villamosenergiából, így a hőszivattyúk üzemeltetése rendkívül költséghatékony.

A hőszivattyú a szűrő után kell, hogy legyen beépítve, így nem kell különösebb mértékben módosítanunk a csőrendszerünket. A készülékek kompakt kivitelűek, nem foglalnak sok helyet.

A vezérlőpanelen beállítható a kívánt hőfok, melyet a készülékbe beépített termosztát automatikusan szabályoz. Maximálisan általában 35-40 °C fokot lehet beállítani.

Lehet, hogy a hőszivattyúk nagyobb kiadást jelentenek, mint pl. egy gáz fűtéses rendszer, azonban ez egyszeri költség, a hőszivattyú költsége hosszú távon megtérül. A hőszivattyúkkal hosszabb távon lehet tervezni, nem igényelnek különösebb karbantartást.

Amennyiben biztos megoldást keres medencéje fűtésére és nem szeretne rendszeresen sokat kiadni villanyszámlájára, úgy a hőszivattyú az Önnek való legjobb megoldás.

Beépítési példa: