A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Wilo-Isar BOOST5-E-3

199.990 Ft (157.472 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Száll idő 4-5 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes házhoz szállítás
Gyártó cikkszám: 4243583
Nem értékelt
Gyártó: Wilo


Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint 10 év tapasztalat
Garanciális szervízháttér

Paraméterek

Max emelőmagasság 55méter
Jótállás 3 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 750 Watt
Emelőmagasság 55-10 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 30-80 liter/perc
Szívó csatlakozás 1 col
Nyomó csatlakozás 1 col
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Kábelhossz 0 méter
Védelem IPX4
Súly 15kg
Részletes ismertető

Wilo-Isar BOOST5 termékismertető (Katt ide!)

Leírás

A Wilo-Isar BOOST5 egy kompakt és intelligens nyomásfokozó rendszer, okosvízmű. Használható lakossági célokra, házi vízellátásra, ház körüli vízellátó feladatokra, locsolásra, irrigálásra, nyersvíz vételi helyen, esővíz újra hasznosításában, nyomásfokozásra, ipari és kis társasház vízigényének kielégítésére egyaránt alkalmas. A készülék kompakt kivitele miatt kis helyen elfér. Beépített frekvencia váltójának köszönhetően képes szabályozni a motor fordulatszámát, hogy a csapnyitásoknál fellépő bármely nyomásigényt ki tudja elégíteni. A házivízellátó rendszer alkalmas lakossági használatra, olyan esetben, amikor állandó víznyomást szeretnénk, akár több fogyasztó esetén is. A modern hidraulikának köszönhetően energia- és költséghatékony. A zajszűrő burkolatnak köszönhetően szinte teljesen hangtalan, IPX 4-es védelme pedig véd a fröccsenő víztől.

A motor egy fázisú, 230 Voltos, 50 Hz-es, 750 W teljesítményű, névleges áram felvét 7.5 A. Szigetelési osztály F. Képes folyamatos üzemelésre. A szállítandó közeg és a környezet hőmérséklete 0-40 °C fok között kell, hogy legyen, tehát olyan helyre telepítsük, mely az időjárási elemektől védett. A készülékben maximálisan 10 bar nyomás lehet, ez alatt még biztonságosan használható. A készülék kompakt kivitelének köszönhetően nem foglal nagy helyet. Csatlakozását tekintve forradalmian új megoldással állt elő a gyártó. A szívó- és nyomócsonkja 360 fokban forgatható, így abban az esetben is telepíthető, ha a kiépített csőcsatlakozások nem lennének ideális szögben.

A Wilo-Isar BOOST5 rendkívül felhasználóbarát, kezelése igen egyszerű, köszönhetően nyomógombos rendszerének és LEDes kijelzőjének. A kívánt nyomást gombnyomással állíthatjuk be, melyet a készülék folyamatosan tartani fog, attól függetlenül, hogy hány csapot nyitunk ki, mennyi lesz a vízfogyasztás. A készülék úgy lett tervezve, hogy állandó nyomást tartson, nyomásingadozás nélkül. Mindezt a beépített frekvenciaváltónak köszönhetjük, mely olyan fordulatszámon járatja a szivattyú motort, amilyenre éppen szükség, igény van. Teszi mindezt automatikusan, halkan és észrevétlen módon.

Amennyiben egy készülék nem képes ellátni a feladatot, úgy egy külön megvásárolható keret segítségével két okosvízmű összeszerelhető, melyet az elektronika automatikusan felismer, és összehangolja működésüket. Így nagyobb vízellátási feladatokra is alkalmassá tehetjük okosvízművünket. A tervezésnél fontos szempont volt, hogy a vízmű működés közben halk legyen, hiszen sokszor a házon belül kerül beépítésre. A robosztus külső hangszigetelésként is szolgál.

A Wilo-Isar BOOST 5 egy igazán jó választás, ha házában állandó nyomást szeretne tartani, vagy hálózati vizének nyomásást szeretné növelni. Hosszú távra lehet vele tervezni, ideális választás lakossági közegbe, társasházakhoz. A Wilo új terméke jó választásnak bizonyul, válassza a minőséget!

Telepítési példák:

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Grundfos SCALA2 3-45

204.084 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 550 W
Emelőmagasság 45-13 m
Szállítási teljesítmény 7-70 l/perc
Jótállás 2 év

Pedrollo DG PED 3

208.600 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 750 W
Maximum emelőmagasság 55 m
Maximum szállítási teljesítmény 80 liter/perc
Jótállás 2 év

Leo MAC550

138.430 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 550 W
Emelőmagasság 40-15 m
Szállítási teljesítmény 16-66 liter/perc
Garancia 2 év