Termékek Menü
0
ZDS QS4P.2-5 O2  Katt rá a felnagyításhoz

A képek alatti pozíció termékoldalon

Olcsóbban látta valahol?

Mondja meg hol, és tőlünk még olcsóbban megkaphatja!

Tovább

Kérdése van? Hívja fel

 

kollégáinkat az ingyenhívóval!

ZDS QS4P.2-5 O2

Ár:
109.300 Ft (86.063 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Száll idő 4-5 munkanap
Várható szállítás: 2017. július 04.
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1093

Termékoldal kosár gomb alatti képek

Fórum
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Leírás

Q&P QS4P.2-5 O2.025

230 V, 50 Hz, 250 W, Qmax: 2,4m3/óra (17m-en), Hmax: 31 m, szivattyú átmérő 4"

Jellemzői:

4” búvár kútszivattyú 2-vezetékes, egyfázisú, olajhűtéses motorral ésbeépített kondenzátorral.

Rendelhető még olaj vagy vízhűtéses egy illetve háromfázisú, külső vagybelső kondenzátorral szerelt motorokkal is.

A szivattyú minden egyes darabját különös gonddal tervezték. A szivattyúrozsdamentes acél belső menetes csatlakozójával könnyen kapcsolható bármelycsővezetékhez.A visszacsapó szelep a felső részben található, ami ellenáll a ránehezedővízoszlop súlyának és a kosütéseknek, így megóvja a járókerekeket és adiffúzereket, ellenálló műanyag, mely 37bar (370 m vízoszlop) nyomás mellett 600.000zárást bír ki.

HIDRAULIKUS RÉSZA Norylból készült hidraulikus részek különleges tervezése miatt még a leghomokosabbkutaknál is alkalmazható. A Q&P kútszivattyúkat hosszú időre (10-15 év),karbantartás-mentes üzemre tervezték. Ezért a maximális megengedett homokmennyiséget120g/m3–re korlátozták. A töréstesztek az olaszországi gyárban2000g/m3– homoktartalom mellett készültek. Az eredmények a jólkiválasztott anyagok (járókerék, vezetőkerék, lebegőtárcsa!) és a tervezésifolyamat együttes eredménye.

 A szivattyú alacsony indításinyomatékkal rendelkezik, így garantálható a hosszú élettartam és megbízhatóságanélkül, hogy az áramfelvétel nagyobb mértékben megugrana.A pontos - 2850 min-1 - fordulatszám állandó szinten tartja ateljesítményt még homokos víz esetén is.- a szivattyú járó- és vezetőkerekei könnyű Norylból vannak, melynekkövetkezménye a megnövelt teljesítmény és hatásfok, valamint a korrózióállóság.-a vastag, ellenálló és merev műanyag kábelvédő a beépítéskor védi a kábeleket-szivattyúfej és tartó technopolimer, mely erős és ellenáll a savas korróziónak(alacsony pH) és a vasas víznek.

 ROZSDAMENTES ACÉL TENGELYKAPCSOLÓA víz alatti szivattyúk különösen fontos része a tengelykapcsoló (kuplung), amia motort és a szivattyú tengelyét köti össze. A sérülések elkerülése végett atengelykapcsolót túlméretezték. Ez garantálja a megbízható működést.

OLAJHŰTÉSES MOTOR- Üzemi feszültség 220-230 V~, 230-240 V~ 50Hz egyfázisú 0,25kW-1,1kWmotorokkal.- Újratekercselhető motor, melynek hűtőközege nem toxikus dielektrikus folyadék- Cserélhető motorkábel tömített csatlakozóval a szivárgás elkerülése végett- A rozsdamentes acél köpeny ellenáll a korróziónak- A tengelyirányú és sugárirányú terhelést megfelelően méretezettgolyóscsapágyak viselik- Gumi kompenzáló membrán biztosítja a külső és a belső nyomás tökéleteskiegyenlítését.- Megfelelő méretű mechanikus tömítés van elhelyezve a szivattyú felső részén- A tengely és tengelykapcsoló méretei megfelelnek a NEMA szabványnak- A különleges tervezésnek köszönhetően a motor függőlegesen és vízszintesenkútba és tartályba is beépíthető.

Miért válasszon kútszivattyút önfelszívó szivattyú helyett?Mert:- Nincs szükség környezeti hatások elleni védelemre- Nincs probléma a felszívással, légtelenítéssel- Nem kérdés a szabadtéri telepítés- Alacsonyabb az energiafogyasztása- Teljesen zajtalan- Nincs áramütésveszély- Könnyű telepíteni- Kiváló hidraulikus hatásfokkal rendelkezik- Nincs fagyveszély

Hasonló termékek

109.250 Ft
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 750 W
Emelőmagasság 82-18 m
Szállítási teljesítmény 10-45 liter/perc
Garancia 1 év
108.712 Ft
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 3x400 V
Teljesítmény 370 W
Emelőmagasság 48-14 m
Szállítási teljesítmény 5-45 liter/perc
Garancia 2 év
108.712 Ft
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 3x400 V
Teljesítmény 370 W
Emelőmagasság 46-14 m
Szállítási teljesítmény 10-60 liter/perc
Garancia 2 év
Összehasonlítás
Kérdése van? Sürgős segítséget szeretne?

Szakértőink visszahívják Önt, hogy szempontjait, problémáját megismerhessük, és a legjobb megoldást nyújthassuk!
Vagy adja meg adatait a visszahívásunkhoz, vagy hívja most kollégánkat az ingyen-hívóval!