Termékek Menü
ZDS QS4P.5-4 O2 mélykúti szivattyú Katt rá a felnagyításhoz

A képek alatti pozíció termékoldalon

Olcsóbban látta valahol?

Mondja meg hol, és tőlünk még olcsóbban megkaphatja!

Tovább

Kérdése van? Hívja fel

 

kollégáinkat az ingyenhívóval!

ZDS QS4P.5-4 O2

Ár:
133.500 Ft (105.118 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Száll idő 4-5 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes házhoz szállítás
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Termékoldal kosár gomb alatti képek

További képek

Paraméterek

Garancia 2 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 370 Watt
Emelőmagasság 23-12 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 30-100 liter/perc
Nyomó csatlakozás 5/4 coll belső menet
Max bemerülési mélység 100 méter
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Szivattyú átmérő 98 mm
Járókerék 4 db Noryl
Kábelhossz 1.5 méter
Szállított mennyiség 10 méteren (1bar) 100 liter/perc
Szállított mennyiség 20 méteren (2bar) 50 liter/perc
Részletes ismertető ZDS QS4P.5-4 O2 szivattyú termékismertető

Leírás

ZDS QS4P 5-4 O2 rövid leírása:

ZDS QS4P 5-4 O2 csőkút szivattyú az olasz ZDS gyár kiváló minőségű 4”-os QS4P csőbúvár szivattyú sorozatából. 

A szivattyú egyszerűen telepíthető, beépített kondenzátorának köszönhetően. 

A hidraulika magas 120 g/m3 homoktűréssel rendelkezik. Átmérő 120 mm vagy annál nagyobb kutakhoz ajánljuk. (A hűtéshez a motor mellett minimálisan 8 cm/s vízáramlási sebességre van szükség.) Néhány 110 mm belső átmérőjű csőkútban is elfér, de már kockázatos a telepítése beszorulás miatt.

Jó választás ha megbízható mélykúti szivattyút szeretne választani. A ZDS QS4P típusai, teljesítmény skálájuk alapján, a házi vízellátástól a mezőgazdasági öntözésen keresztül akár állattartó telepek vízellátására vagy ipari alkalmazásokra is megfelelőek.


Fontos, kérem olvassa el!

A szivattyúnak 3,5 amper az áramfelvétele mivel 370 watt a teljesítménye. Gyárilag 1,5 méter kábellel van szerelve, ezért az alábbi felsorolásban látja a toldás esetén ajánlott kábel keresztmetszeteket a megengedett maximális hosszal. (Kizárólag H07RNF kV-os kábelt használjon búvárszivattyúk esetében!)

    •    119m-ig 3X1,5mm2 H7RNF gumikábel

    •    197m-ig 3X2,5mm2 H7RNF gumikábel

Kisebb méretű kábel használata esetén túl nagy lesz a feszültségesés ami a motor leégését okozza.

A biztonságos kábeltoldáshoz mivel 3x1,5mm2 lapos, horony nélküli tápkábellel rendelkezik a szivattyú, a műgyantás zsugorcsöves kábeltoldás ajánlott amit lentebb a kapcsolódó termékek között talál. A kábeltoldást megrendelés esetén elvégezzük.

ZDS QS4P 5-4 O2 bővebb leírása:

A ZDS családi vállalkozás, csak és kizárólag 4”-os búvárszivattyúkat  és néhány kapcsolódó terméket gyárt, és folyamatosan fejleszti azokat. Külön fejlesztő laboratóriumot tart fenn, hogy a legnagyobb gondossággal tudják fejleszteni és a tökélyre csiszolni szivattyúikat melyeket a világ nagy részére szállítanak. Így egy nagyon megbízható mélykúti szivattyúnak lehet tulajdonosa.

ZDS QS4P 5-4 O2 csőkút szivattyú egyik fontos eleme (a ZDS nagyon büszke rá:) a saját fejlesztésű és gyártású kondenzátor amelyet a szivattyú teljes élettartamára terveztek. Több százezer indítást bír ki, ennek köszönhető a motor kimagaslóan magas óránkénti akár 150 megengedett indítása. Az indítások számát más szivattyúgyártók 20-30 indítás/órában határozzák meg.

Ebben a típusban a kondenzátor a motorral van egybeépítve így egyszerűen telepíthető mert csak egy háromeres kábellel van szerelve. A kábelt csak be kell kötni a szivattyút vezérlő nyomáskapcsolóba, átfolyásérzékelőbe vagy bármilyen elektronikába ami vezérelni fogja azt.

A hidraulika végén található rozsdamentes acél 5/4 coll belső menetes csatlakozójával könnyen kapcsolható bármely csővezetékhez. A beépített visszacsapó szelep a csatlakozó alatt található amely a gondos tervezésnek köszönhetően 37 bar nyomás mellett 600.000 zárást bír ki. Nagy ellenállásának köszönhetően megóvja a járókerekeket valamint a diffuzorokat a kosütések, vízkalapácsok hatásaitól.

A hidraulika további részei is a gondos tervezés miatt nagy homoktűréssel rendelkeznek így a magas homoktartalmú kutaknál is megállják helyüket.

A ZDS szivattyúkat hosszú időre, akár 10-15 év karbantartásmentes üzemre tervezik ezért a maximális homokmennyiséget 120g/m3-re korlátozzák. A ZDS gyári laboratóriumában tesztelték 2000g/m3 homoktartalom mellett is a készüléket. A jól kiválasztott anyagoknak (járókerék, vezetőkerék, lebegőtárcsa stb.) és a gondos tervezési folyamatnak köszönhetően kiválóan vizsgázott.

A szivattyú alacsony indítási nyomatékkal rendelkezik, így garantálható a hosszú élettartam és megbízhatóság anélkül, hogy az áramfelvétel nagyobb mértékben megnőne. A pontos 2850 min-1 fordulatszám állandó szinten tartja a teljesítményt még homokos víz esetén is. A szivattyú járó és vezető kerekei könnyű ám nagyon ellenálló Noryl anyagból készülnek, melynek a következménye a megnövelt teljesítmény és hatásfok. 

A szivattyú fej valamint a vastag ellenálló kábelvédő burkolat magas üvegszáltartalmú technopolimer anyagból készül amely ellenáll a savas korróziónak (alacsony PH) valamint a vasas víznek.

A rozsdamentes acél tengelykapcsoló a búvárszivattyúk egyik kiemelkedően fontos része. A ZDS szivattyúk kuplungja a sérülések és meghibásodások érdekében erősen túlméretezett ezzel is garantálva a megbízhatóságot, hosszú üzemidőt.

A saját fejlesztésű és gyártású olajhűtéses O2 belső kondenzátoros búvármotor 0,37kW-os. Újratekercselhető, melynek hűtőközege nem toxikus az FDA ( Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hatóság) által jóváhagyott dielektromos folyadék.

Cserélhető, kiválóan tömített motorkábellel van szerelve az esetleges kábelsérülések egyszerű javítása érdekében.

A rozsdamentes acél köpeny ellenáll a korróziónak.

A gondos tervezésnek és a megfelelően méretezett tengely és sugár irányú terhelést jól bíró olajkenésű golyóscsapágyaknak köszönhetően a szivattyú vízszintesen és függőlegesen is beépíthető. A szén kerámia tengelytömítést egy speciális homokvédelem is óvja a kopástól. A motor belső nyomáskiegyenlítéséért egy speciális belső membrán a felelős, így az esetlegesen előforduló túlmelegedés sem okoz nagyobb problémákat. 

Beépített hővédelme sem mindennapi. Túlmelegedés esetén leállítja a motort és csak kézi beavatkozás után indítja újra azt. Az újraindítás az áram le és újra fel kapcsolásával végezhető el.

Más belső kondenzátoros motorok esetében ha a tekercsbe épített hővédelem beavatkozik, a visszahűlés után automatikusan vissza is kapcsol. Amennyiben a túlmelegedést okozó hibát nem veszik észre és nem szüntetik meg azt, a folyamat állandóan ismétlődik addig míg a hővédelem elromlik és a szivattyú motor leég.

A ZDS szivattyúk többféle kialakítással rendelhetőek, mint: beépített szivattyúvédelem (DRP), teljesen rozsdamentes hidraulika, külső kondenzátoros motor, három fázisú motor, vízhűtésű egy és három fázisú motor, teljesen automata működésű a vezérlést is tartalmazó komplett szivattyú, stb.

Végezetűl a ZDS ajánlása, hogy miért is érdemes búvárszivattyút választani felszíni szivattyú helyett:

  • Nincs szükség környezeti hatások elleni védelemre.
  • Nincs probléma a felszívással, légtelenítéssel.
  • Nincs fagyveszély.
  • Alacsonyabb az energiafogyasztása.
  • Teljesen zajtalan.
  • Nincs áramütés veszély.
  • Könnyű telepíteni.
  • Kiváló hidraulikus hatásfokkal rendelkezik.

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

350 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Típus H7RNF
     
                                                      
   
4.001 Ft
Raktáron :-)
   
   
     
                                                      
   
490 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Típus H7RNF
     
                                                      
   

Hasonló termékek

133.477 Ft
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 3x400 V
Teljesítmény 1500 W
Emelőmagasság 53,5-16 m
Szállítási teljesítmény 30-200 liter/perc
Garancia 2 év
133.350 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1100 W
Emelőmagasság 88-35 m
Szállítási teljesítmény 20-100 liter/perc
Pedrollo gari 3 év
133.780 Ft
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 370 W
Emelőmagasság 31-17 m
Szállítási teljesítmény 10-40 liter/perc
Garancia 2 év
Összehasonlítás
Kérdése van? Sürgős segítséget szeretne?

Szakértőink visszahívják Önt, hogy szempontjait, problémáját megismerhessük, és a legjobb megoldást nyújthassuk!
Vagy adja meg adatait a visszahívásunkhoz, vagy hívja most kollégánkat az ingyen-hívóval!

Google vélemények
 
Sándor Papik
2 hete
Nagyon elégedetett vagyok a vásárolt termékekkel és a vásárlás körülményeivel is. Két napon belül le is szállították a kiválasztott temékeket. Nagyon örülök, hogy egy jó üzleti Partnerre találtam.
Edit Draviczkyné Szabó
5 napja
"Az árut vasárnap délután rendeltük és kedden már kézhez is kaptuk. Azt hiszem ez mindent elmond! Köszönjük. "
mihály somaji
4 hete
Maximálisan ELÉGEDETT voltam. A keresett terméket könnyen megtaláltam a boltban, a megrendelés zökkenőmentes zajlott, a kiszállítás gyors, pontos volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom
Ottó Sipos
egy hónapja
Hozzáértő, szakmailag felkészült, vásárlóbarát bolt, amivel ilyen szinten ritkán lehet találkozni. Nem a termék ára, hanem ez miatt vásároltam itt.
Gábor Dénes
egy hónapja
Tisztelt Partnerünk!
Egyelőre csak egyszerű vásárlásunk volt, melynél gyorsak voltak, semmilyen probléma nem merült fel.
Karoly Juhasz
egy hónapja
"Mindenkinek ajánlom a szivattyúbolt. hu-t Gyors szállítás, kiváló minőségű termék. "
István Papp
egy hete
Készséges ügyfélszolgálat, udvarias és segítőkész kiszolgálás...kell ennél több?
Annamária Horváth
8 hónapja
Nagyon segítőkész volt a Szivattyubolt.hu munkatársa. Egyáltalán nem értek a szivattyúkhoz, csak annyit tudtam, hogy nem akarok egy olcsó "egy szezonos" szivattyút venni. Kb. 30-40e Ft közötti modellt kerestem, és kiválasztottam 3 nagyon hasonlónak tűnő Pedrollo modellt (erről jókat olvastam a fórumokon). Amikor felhívtam az ügyfélszolgálatot és elmondtam, hogy jelenleg milyen szivattyúnk van (ami elromlott), annak alapján segítettek kiválasztani a megfelelő készüléket. 1 nap alatt ideért. 1 napja használom, nagyon jól működik. Csendes és erős. Arra nem figyeltem, hogy tápkábel nincs a szivattyúhoz, így azt át kellett szerelni a régi modellről. Szerencsére a szakember, aki beszerelte, megoldotta. Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással és a termékkel is. A 3 év garancia is biztató - ez amúgy döntési szempont volt. Csak ajánlani tudom a szivattyubolt.hu-t.
Károly Tóth
2 hónapja
"Ajánlom a céget mindenkinek, aki hozzáértő, segítőkész helyről szeretne vásárolni. Tóth Károly"
Kontor János
3 hete
"Minden rendben volt a vásárlással, a megrendelt termék gyorsan pontosan megérkezett."
 
László Posztós
7 hónapja
"Minden rendben volt. Időben megkaptam a megrendelt árút, annak útjáról folyamatosan tájékoztatást kaptam. Csomagolás rendben. A nyomáskapcsoló jól működik. Az interneten található beállításról szóló videót zene helyett hangos magyarázattal kísérném.
László Németh
2 hónapja
"A webáruház gyorsan, hiánytalanul elküldte a megrendelt tételeket. Összességében elégedett vagyok."
Sandor Lelkes
9 hónapja
"RITKA AZ OLYAN ÁRUHÁZ AHOL VÁSÁRLÁS ELŐTT MEGFELELŐ TÁJÉKOZTATÁST KAPNA A WEBES FELÚLETEN A VÁSÁRLÓ,HOGY MILYEN KÉSZÜLÉKET VEGYEN ÉS FELESLEGESEN NE ADJON KI TÖBBET MINT AMENNYIT KELL."
Zsolt Kárpáti
10 hónapja
Átlátható weboldal nagy választékkal. Az ügyfélszolgálat nem csak segítőkész de még szakmailag is lehet velük egyeztetni, segítséget kérni. A pletykák szerint létezik olcsóbb weboldal ami szivattyúkkal foglalkozik. Pár ezer forintos …Tovább
János Zoltánné Fodor
9 hónapja
"Nagyon egyszerű volt a honlapon a keresés és a további árú rendelés. A kiszállítás gyorsasága is kellemes meglepetést okozott, ezért ajánlom mindenki figyelmébe aki szivattyút szeretne vásárolni. Egyszerű kényelmes és korrekt a weboldal általi rendelés
Király Csaba
egy hónapja
"Tisztességes, korrekt üzlet, mindenkinek bátran ajánlom!"
Tibor Tuba
3 hete
Jól átlátható,felhasználóbarát webáruház,szupi logisztika!"
István Varga
4 hónapja
"Kiváló webáruház :) Gyors, áttekinthető és könnyen zökkenőmentesen ment a rendelés!"
Zsom Béka
7 hónapja
Egyszerű vásárlás, jól használható weboldal. Gyors kiszállítás a raktáron lévő termékből.
Megbízható korrekt bolt. (Bankkártyás előre fizetéssel vásároltam)
Gabi Nagyné
8 hónapja
10 csillagot kapna, ha lehetne. Mit mondhatnék? A weboldal világos, telefonon elérhetőek és segítőkészek, email-ben a kommunikáció tisztelettudó, a termékük jó áron van.
 
Imre Csúz
5 hónapja
"Megírtam az előző rublikában, de leírom mégegyszer; Az önök vállalkozása gyors, korrekt, megbízható!"
Tom Kamaras
6 hónapja
"Csak ajánlani tudom mindenkinek az Önök cégét! Gyors, precíz és segítőkész csapat veszi körűl."
István Bazsika
8 hónapja
"Mindenkinek csak ajánlani tudom. Gyors , pontos volt a kiszolgálás . minden web áruháznak így kéne működni... Gratulálok sok vásárlót , sok sikert a vállalkozásához.."
Orsolya és Olivér Dr. Orovecz
9 hónapja
"Csak ajánlani tudom! Szivattyúvezérlést vettem aminek kivitele és előkészítettsége teljesen korrekt és mindenben megfelel a szabványoknak. A kiszállítás extra gyors volt mindenféle probléma nélkül. "
Balint Jozsef
2 hónapja
"Probléma nem volt, ok" rendben küldték jól működik
Krisztián Tamáskovits
8 hónapja
"Nagyon jó csapat, segítőkész, felkészült, kedves, türelmes, betartják amit ígérnek, visszahívnak, gyorsan, hatékonyan végzik a munkájukat. Szívesen ajánlom bárkinek, nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatásukkal."
Lajos Takács
egy hónapja
"Minden rendben volt, és a szállítás is gyorsan lezajlott"
Bajna Hungaro-fett09Kft
2 hete
Korrekt, gyors partner, másnapi szállítással, kedves kommunikációval.
a. b.
2 hete
"Gyors, pontos, jól kezelhető webáruház."
János Árpád Kovács
10 hónapja
"Jó szívvel ajánlom a szivattyúbolt.hu webáruházat azoknak, akik szivattyút, vagy alkatrészeket akarnak vásárolni. Az árak megfelelők, óriási a választék, a szállítás valamint az ügyintézés gyors és korrekt."
Válasz a tulajdonostólegy éve
Köszönjük szépen az ajánlást kedves Árpád!
 
László Kupás
egy éve
Minden civódónak és már elhatározott leendő vásárlónak ajánlom!A weboldal könnyen kezelhető és minden információ ami kelhet ,megtalálható!Ilyen flottul nem ment sehol máshol a rendelés és kiszállítás!Dicséret mindenkinek és köszönöm!(Megrendelés leütésétől számított 24 órán belül a kezemben volt a termék)
Válasz a tulajdonostólegy éve
Kedves László!
Nagyon szépen köszönjük a dicsérő szavakat, jólesik olvasni őket.
Minden jót!
Jenő Szilasy
egy hónapja
"Ajánlom az oldalt bárkinek gyors és korrekt. "
Zsolt Feke
3 hónapja
"Teljes mértékig elégedett vagyok az Önök munkájával!"
Péter Gyula Varga
egy éve
"Nagyon segitokesz es szakmailag jol felkeszult a telefonos ugyfelszolgalat. En egy hidrofor rendszer kiepitesehez rendeltem termekeket. A feladat osszetett volt, de minden reszletet kimerito volt a tajekoztatas es a szukseges alkatreszek meglete. Igy utolag is koszonom a segitseget!"
Válasz a tulajdonostólegy éve
Mi köszönjük, hogy segíthettünk Önnek kedves Péter!
Köszönjük azt is, hogy másokkal is megosztotta véleményét!
Laszlo Koos
5 hónapja
A vásárlás, a kiszállítás gördülékenyen ment. Az ár versenyképes. Ajánlom másoknak is a webáruházat.
Etele Tóth
10 hónapja
"Rugalmas, vevőközpontú, precíz kis csapat! Személyre szabott, gyors kiszolgálás, kedvező árak. Ajánlom: ha szivattyú, akkor keresse a szivattyubolt.hu-t!"