Barion Pixel

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom

Aquastrong EQm

Az Aquastrong EQm egy egy fázisú periférikus szivattyú mely alkalmas tiszta vízzel való használatra, amely nem tartalmaz koptató részecskéket és folyadékokat, kémiailag nem agresszív azokkal az anyagokkal szemben, amelyekből a szivattyú készült. Megbízhatóságának és egyszerű használhatóságának köszönhetően ideális választás lakossági célokra, különösen kerti locsolásra, víz elosztásra, kis nyomású szettekkel együtt. tovább olvas >>>

Rendezés:

Aquastrong EQm 60

31.407 Ft (24.730 Ft + ÁFA)
3-4 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 370 W
Emelőmagasság 43-1 m
Szállítási teljesítmény 3-33 liter/perc
Jótállás 2 év

Az Aquastrong vállalat egy olasz vállalat, mely az 1990-es években alakult, célja, hogy minden feladatra kiterjedő szivattyúkat gyártson, lakossági használatra. Az Aquastrong jelenleg tervez és gyárt szivattyúkat locsolásra, házi vízellátásra, mezőgazdasági feladatok ellátásra. Az Aquastrong cég nagy hangsúlyt fektet a minőség ellenőrzésre, alaposan letesztelik a szivattyúkat mielőtt azok kikerülnének a gyárból a forgalmazóhoz.

A szivattyú kapható 110-700 Wattos, réztekercses motorral, beépített hővédelemmel rendelkezik, mely megvédi a motort a túlmelegedéstől. Akár 62 méteres emelőmagasságra is képes. A maximális szívómélység 8 méter lehet. A szállítandó közeg és a környezeti hőmérséklet maximálisan +40 C fok, lehet, ezt betartva hosszú élettartamra számíthatunk. A készülék bronz lapátkerékkel van felszerelve, a tengely rozsdamentes acél, hogy igazán időtálló legyen, a szivattyútest pedig speciális rozsdásodást gátló anyaggal van bevonva. IPX4-es védelemmel rendelkezik, szigetelési osztály F.

Az Aquastrong EQm periférikus szivattyú alkalmas kis vízhozamú kutaknál, esetleg hidrofor tartállyal üzemeltetve, kisebb házak ellátására. A szivattyút zárt helyre telepítsük, fedett helyre, mely védve van az elemektől, a szélsőséges időjárástól. A készülék alkalmas presscontrollal való üzemeltetésre. A szivattyú nem önfelszívó, használatához erősen ajánlott lábszelep megléte a rendszerben. A készülék léghűtéses, melyért a szivattyú ház oldalán lévő bordák, és a tengelyre erősített ventilátor gondoskodik.

Válassza Ön is kedvező árú, de megbízható Aquastrong minőséget!

Még több Aquastrong szivattyú