A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Pedrollo SKR

A Pedrollo SKR szivattyú vagy Sprinkler, egy jet szivattyú, tiszta víz szivattyúzására, illetve olyan folyadékokhoz, melyek nem agresszívek, a szivattyú alkatrészeire nem hatnak koptatólag. A szivattyú önfelszívó, úgy lett tervezve, hogy akkor is ki tudja magából dolgozni a folyadékot, ha az levegős, légbuborékos. Megbízhatóságának és egyszerű használhatóságának köszönhetően lakossági, háztartási közegben ajánlott használata, hidrofor tartállyal való működtetéssel vízellátásra, illetve locsolásra, farmok vízellátásra alkalmas. tovább olvas >>>

 

Rendezés:

Pedrollo SKR 1.5

száll idő 2-3 hét
Feszültség 3x400 V
Teljesítmény 1500 W
Emelőmagasság 25-15 m
Szállítási teljesítmény 50-300 liter/perc
Jótállás 2 év

Pedrollo SKRm 1.5

száll idő 2-3 hét
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1500 W
Emelőmagasság 25-15 m
Szállítási teljesítmény 50-300 liter/perc
Jótállás 2 év

A Pedrollo SKR 9 méteres mélységig képes felszívni a vizet. +40 C fokos környezeti hőmérséklet mellett -10 és +40 C fok közötti folyadékok továbbítására alkalmas biztonságosan. A szivattyú S1 folyamatos működésű. Maximális nyomás 10 bar lehet.

A széria szivattyúi képesek akár 300 liter/perc teljesítményre, és akár 25 méter emelőmagasságra. A készülékhez erősen ajánlott lábszelep beépítése a rendszerbe, így az nem ereszti el a vizet leállás esetén. A szivattyú ventilátor hűtéses, mely a tengely hátoldalán található.

A szivattyú háza vas öntvény, azonban epoxy elektromos bevonó kezelésnek van alávetve, az ISO 228/1 szabványnak megfelelően. A járókerék noryl műanyag, a tengely AISI 431 rozsdamentes acélból készült, hogy igazán időtálló és strapabíró legyen. Egy fázis esetén beépített hőkioldóval rendelkezik, mely megvédi a túlmelegedéstől. Három fázis esetén IE3 osztályú motorral van egybe építve. Védettség IP X4, szigetelési osztály F.

A szivattyút az időjárástól védett, zárt, de jól szellőző helyre telepítsük. Erre figyelve, hosszú élettartara számíthatunk. A készüléknek rendkívül alacsony a karbantartási igénye.

Ezzel a szivattyúval hosszú távra lehet számítani. Megbízható és halk működésre képes. Válassza Ön is a minőséget, válassza a Pedrollo-t!