A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Aquastrong EJWm 100/76-50CL + DPC-10A

115.443 Ft (90.900 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: 3-4 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes házhoz szállítás
Nem értékelt
Gyártó: Aquastrong


Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint 10 év tapasztalat
Garanciális szervízháttér

Paraméterek

Max emelőmagasság 64méter
Jótállás 2 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 1500 Watt
Emelőmagasság 64-39 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 20-80 liter/perc
Szívó csatlakozás 1 1/2 col
Nyomó csatlakozás 1 col
Max folyadék hőmérséklet 60 °C
Szivattyú ház vasöntvény
Tengely AISI 304 rozsdamentes acél
Tengelytömítés Kerámia/Karbon-NBR
Járókerék Noryl műanyag
Kábelhossz 1 méter
Védelem IPX4

Leírás

Az Aquastrong EJWm DPC-10A digitális nyomáskapcsolós házi vízellátó szériája egy igazán megbízható, de kedvező árú házi vízmű széria. A szivattyú 24/50 literes fekvő hidrofor tartállyal van szerelve, rajta egy Aquastrong EJWm szivattyú, mely egy fázisú, 230 Voltos hálózatra csatlakoztatható. A szett tartalmaz egy nyomásmérő órát és egy nyomáskapcsolót. Ez utóbbi az Evak terméke, digitális, dugaljjal és dugóval ellátott. Az Evak DPC-10A egy igazán modern megoldás mely kiváltja a hagyományos nyomáskapcsolókat. A DPC-10A-ban egy nyomás alapú szárazon futás elleni védelem is található. A nyomáskapcsolót viszonylag nagy nyomás intervallum között állíthatjuk. Ez nagy előnye a hagyományos nyomáskapcsolókkal szemben. Digitális kijelzőjén egyszerűen és gyorsan állíthatjuk a ki- és bekapcsolási értéket. Hiba esetén egyértelmű jelzést ad vissza a felhasználónak.

A házi vízellátó alkalmas tiszta vizes üzemelésre, kútból, ciszternákból való házi vízellátásra. A házi vízmű szivattyú része egy önfelszívó szivattyú, kerti szivattyú, mely jet rendszerű. Minimális levegőt képes kidolgozni magából, de első használat előtt fel kell tölteni a szivattyút és a szívócsövet folyadékkal. Lábszelep megléte a rendszerben erősen ajánlott, hiszen, ha nincsen, minden indítás előtt fel kell tölteni a csövet. Amennyiben lábszelep van a szívó ág végén, úgy a víz nem folyik vissza a kútba. A házi vízmű maximálisan 9 méter szívómélységig ajánlott, az ennél mélyebben lévő vízszint esetén a szivattyú nem lesz képes felszívni a vizet. Amennyiben ennél mélyebben található a kútban a víz, úgy mindenképpen búvárszivattyúra van szükségünk annak kiemelésére.

A házi vízellátó karbantartási igénye alacsony. A tartályban lévő nyomást legalább 3 havonta ellenőrizni kell, hiszen a levegő a tartályból a gumin keresztül a vízbe oldódik ki szép lassan, így azt időközönként pótolni kell. Amennyiben ezt elmulasztjuk, úgy a víz a csapoknál pulzálni fog, és a szivattyú minden csapnyitáskor el fog indulni. Amennyiben ez több, mint óránként húsz, hosszú távon a szivattyú károsodhat, akár le is éghet, mely jelentősen megterheli a pénztárcánkat javítás esetén. Amennyiben nincs nyomás a tartályban A tartályban lévő nyomást a bekapcsolási nyomás 90%-ára állítsuk be. Ez a beállítás gondoskodik a hosszú élettartamról.

Szivattyú tekintetében az EJWm 60/41-től a legerősebb 100/76-ig vagy 180/51-ig szerelve kapható. Tartályokból kapható 24 literes és 50 literes nyomástartállyal szerelve. A tartály választásnál figyelembe kell venni, hogy abból csak kb. 30%-át tudjuk víz formájában kinyerni. Így minél nagyobb a tartály, annál ritkábban kapcsol be a szivattyú.

Házi vízmű vásárlásnál fontos szempont az alkatrész ellátottság, illetve, hogy az adott házi vízellátó javítható legyen. Az Aquastrong szivattyúhoz kapható alkatrész, illetve a házi vízmű maga könnyen szerelhető, nincsen felesleges burkolat elem rajta, így alkatrészei azonnal hozzáférhetőek, nem kell semmilyen elemet előtte lebontani.

Az Aquastrong egy Kínában gyárttató olasz vállalat, a gyártás olasz felügyelet alatt működik és csak azok a szivattyúk kerülnek eladásra, melyek a szigorú olasz követelményeknek megfelelnek. Válassza az Aquastrong termékeit!

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Aquastrong EJWm 180/51-50CL + DPC-10A

115.443 Ft
3-4 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1500 W
Emelőmagasság 40-23 m
Szállítási teljesítmény 50-180 liter/perc
Jótállás 2 év

Aquastrong EJWm 180/42-50CL + DPC-10A

109.093 Ft
3-4 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1100 W
Emelőmagasság 39-14 m
Szállítási teljesítmény 10-160 liter/perc
Jótállás 2 év

Aquastrong EJWm 100/76-24CL + DPC-10A

106.553 Ft
3-4 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1500 W
Emelőmagasság 64-39 m
Szállítási teljesítmény 20-80 liter/perc
Jótállás 2 év