A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Aquastrong EJWm 60/41-50CL + DPC-10A

73.533 Ft (57.900 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: 3-4 munkanap
Szállítási díj: 1.990 Ft
Nem értékelt
Gyártó: Aquastrong


Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint 10 év tapasztalat
Garanciális szervízháttér

Paraméterek

Max emelőmagasság 36méter
Jótállás 1 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 500 Watt
Emelőmagasság 36-15 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 5-50 liter/perc
Szívó csatlakozás 1 col
Nyomó csatlakozás 1 col
Max folyadék hőmérséklet 60 °C
Szivattyú ház vasöntvény
Tengely AISI 304 rozsdamentes acél
Tengelytömítés Kerámia/Karbon-NBR
Járókerék Noryl műanyag
Kábelhossz 1 méter
Védelem IPX4
Szállítási teljesítmény a legjobb hatásfokon 20 méteren 30 liter/perc

Leírás

Az Aquastrong EJWm DPC-10A digitális nyomáskapcsolós házi vízellátó szériája egy igazán megbízható, de kedvező árú házi vízmű széria. A szivattyú 24/50 literes fekvő hidrofor tartállyal van szerelve, rajta egy Aquastrong EJWm szivattyú, mely egy fázisú, 230 Voltos hálózatra csatlakoztatható. A szett tartalmaz egy nyomásmérő órát és egy nyomáskapcsolót. Ez utóbbi az Evak terméke, digitális, dugaljjal és dugóval ellátott. Az Evak DPC-10A egy igazán modern megoldás mely kiváltja a hagyományos nyomáskapcsolókat. A DPC-10A-ban egy nyomás alapú szárazon futás elleni védelem is található. A nyomáskapcsolót viszonylag nagy nyomás intervallum között állíthatjuk. Ez nagy előnye a hagyományos nyomáskapcsolókkal szemben. Digitális kijelzőjén egyszerűen és gyorsan állíthatjuk a ki- és bekapcsolási értéket. Hiba esetén egyértelmű jelzést ad vissza a felhasználónak.

A házi vízellátó alkalmas tiszta vizes üzemelésre, kútból, ciszternákból való házi vízellátásra. A házi vízmű szivattyú része egy önfelszívó szivattyú, kerti szivattyú, mely jet rendszerű. Minimális levegőt képes kidolgozni magából, de első használat előtt fel kell tölteni a szivattyút és a szívócsövet folyadékkal. Lábszelep megléte a rendszerben erősen ajánlott, hiszen, ha nincsen, minden indítás előtt fel kell tölteni a csövet. Amennyiben lábszelep van a szívó ág végén, úgy a víz nem folyik vissza a kútba. A házi vízmű maximálisan 9 méter szívómélységig ajánlott, az ennél mélyebben lévő vízszint esetén a szivattyú nem lesz képes felszívni a vizet. Amennyiben ennél mélyebben található a kútban a víz, úgy mindenképpen búvárszivattyúra van szükségünk annak kiemelésére.

A házi vízellátó karbantartási igénye alacsony. A tartályban lévő nyomást legalább 3 havonta ellenőrizni kell, hiszen a levegő a tartályból a gumin keresztül a vízbe oldódik ki szép lassan, így azt időközönként pótolni kell. Amennyiben ezt elmulasztjuk, úgy a víz a csapoknál pulzálni fog, és a szivattyú minden csapnyitáskor el fog indulni. Amennyiben ez több, mint óránként húsz, hosszú távon a szivattyú károsodhat, akár le is éghet, mely jelentősen megterheli a pénztárcánkat javítás esetén. Amennyiben nincs nyomás a tartályban A tartályban lévő nyomást a bekapcsolási nyomás 90%-ára állítsuk be. Ez a beállítás gondoskodik a hosszú élettartamról.

Szivattyú tekintetében az EJWm 60/41-től a legerősebb 100/76-ig vagy 180/51-ig szerelve kapható. Tartályokból kapható 24 literes és 50 literes nyomástartállyal szerelve. A tartály választásnál figyelembe kell venni, hogy abból csak kb. 30%-át tudjuk víz formájában kinyerni. Így minél nagyobb a tartály, annál ritkábban kapcsol be a szivattyú.

Házi vízmű vásárlásnál fontos szempont az alkatrész ellátottság, illetve, hogy az adott házi vízellátó javítható legyen. Az Aquastrong szivattyúhoz kapható alkatrész, illetve a házi vízmű maga könnyen szerelhető, nincsen felesleges burkolat elem rajta, így alkatrészei azonnal hozzáférhetőek, nem kell semmilyen elemet előtte lebontani.

Az Aquastrong egy Kínában gyárttató olasz vállalat, a gyártás olasz felügyelet alatt működik és csak azok a szivattyúk kerülnek eladásra, melyek a szigorú olasz követelményeknek megfelelnek. Válassza az Aquastrong termékeit!

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Pedrollo Hydrofresh JSWm 1AX-24CL

70.900 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 550 W
Emelőmagasság 43-17 m
Szállítási teljesítmény 5-60 liter/perc
Pedrollo gari 2-év

Pedrollo Hydrofresh JSWm 1CX-24CL

79.413 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 370 W
Emelőmagasság 32-10 m
Szállítási teljesítmény 5-60 liter/perc
Pedrollo gari 2 év

Leo XJWm 60/41-24INOX

64.030 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 550 W
Emelőmagasság 32-16 m
Szállítási teljesítmény 10-50 liter/perc
Jótállás 1 év