Pedrollo DG PED 3

207.950 Ft (163.740 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron :-)
Szállítási díj: Ingyenes házhoz szállítás
Gyártó cikkszám: PDGPED3
Nem értékelt
Gyártó: Pedrollo
Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint 10 év tapasztalat
Garanciális szervízháttér

Youtube videók

Paraméterek

Max emelőmagasság 55méter
Garancia 2 év
Feszültség 220 Volt
Teljesítmény 750 Watt
Emelőmagasság 55-10 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 5-80 liter/perc
Nyomó csatlakozás 1 col
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Kábelhossz 0 méter
Védelem IPX4
Súly 15kg
Részletes ismertető

Pedrollo DG PED katalógus (Katt ide!)

Leírás

A Pedrollo DG PED 3 egy automatikus nyomásfokozó rendszer, inverterrel, magas hatékonyságú önfelszívó szivattyúval, tágulási tartállyal, nyomás és áramlás érzékelővel és visszacsapó szeleppel, mely meggátolja a víz visszajuttatását annak forrásához.

A DG PED tiszta vízzel való működésre lett tervezve, lakossági, háztartási célokra. A vonzó külső fejlett technológiai megoldásokat rejt. Egyszerűen kezelhető, egyszerűsített interfésszel rendelkezik.
A készülék rendkívül halk köszönhetően a hangszigetelő technopolimer burkolatnak, szinte csak a víz csobogását lehet hallani a csövekben.

Magas hatásfokú szivattyút tartalmaz, a kifinomult elektronika által vezérelt frekvencia váltó állandó nyomást tart, az által, hogy a szivattyú teljesítményét a víz szükség igénye szerint állítja. A készülék alkalmazkodik minden féle nyomású rendszerhez továbbá korlátozza az indulási és működési áramerősséget (lágyan indul), költségkímélés céljából.

A motor egy fázisú, 750 W-os, csatlakozásai 1 colosok, melyek vertikálisan körbe forgathatók bármilyen pozícióra. Maximális teljesítménye 1 bar nyomáson 80 liter/perc (4,8 m3/h), 5.5 bar nyomáson 5 liter/perc (0.3 m3/h), melyen maximálisan 40 C fokos, kémiailag nem agresszív, tiszta folyadék továbbítására képes.  A motor vízhűtéses, a szivattyúzott folyadék szavatolja a motor megfelelő hőmérsékleten való tartását.
A készülék IPX4-eas védelemmel van ellátva, szigetelési osztály F. A rendszer maximális nyomása 10 bar, de 1 és 5 bar között állítható, gyárilag 3 barra van beállítva.

A DG PED 3-nak rengeteg előnye van a hagyományos nyomásfokozó rendszerekhez képest, köszönhetően kompakt kialakításának, hatékonyságának, fejlett irányítási rendszerének és kijelző rendszerének köszönhetően. Kis helyen elfér, forgatható csőcsatlakozásának köszönhetően bármilyen körülményekhez képes alkalmazkodni.

A termék továbbá felszerelhető egy speciális kiegészítővel, mely lehetővé teszi egy másik DG PED készülék csatlakoztatását is, az egyik készülék vezérli a másikat. Amikor a pár egyik tagja nem képes a vízigényt kielégíteni, akkor beindítja a másik szivattyút.

Magas Pedrollo minőségnek megfelelően lett tervezve, megalkotva, mely a beüzemelést követően sok évig megbízhatóan képes víz kiszolgálási feladatát ellátni.

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Pedrollo DG PED 5

262.900 Ft
2-3 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1100 W
Maximum emelőmagasság 55 m
Maximum szállítási teljesítmény 120 liter/perc
Garancia 2 év

Grundfos SCALA2 3-45

152.400 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 550 W
Emelőmagasság 45-13 m
Szállítási teljesítmény 7-70 l/perc
Garancia 2 év

Mindong ICP100F

105.283 Ft
2-3 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 680 W
Emelőmagasság 36-10 m
Szállítási teljesítmény 13-86 liter/perc
Garancia 1 év