Grundfos PM2

48.292 Ft (38.025 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron :-)
Szállítási díj: 1.990 Ft
Gyártó cikkszám: 96848740
1
Gyártó: Grundfos

Olcsóbban látta valahol?

Mondja meg hol, és tőlünk még olcsóbban megkaphatja!

Tovább
Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint 10 év tapasztalat
Garanciális szervízháttér

Paraméterek

Garancia 2 év
Feszültség 230 Volt
Terhelhetőség 2000 Watt
Szívó csatlakozás 1" KM
Nyomó csatlakozás 1" KM
question_markMax. megengedett nyomás a házban 10 bar
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Beépítési hossz 171 mm
Kábelhossz 0 méter
Védelem IP 65
Részletes ismertető A Grundfos PM2 áramláskapcsoló rövid ismertetője

Leírás

GRUNDFOS PM 2 EGY OLYAN NYOMÁS-ÁTFOLYÁS ÉRZÉKELŐ AMI SZIVATTYÚK AUTOMATIKUS VEZÉRLÉSÉRE LETT MEGALKOTVA. FIGYELEM A KÉSZÜLÉK NEM SZIVATTYÚ!

A GRUNDFOS PM 2 ELEKTROMOS SZIVATTYÚRA SZERELVE EGY EGYSÉGKÉNT KIVÁLTJA A VÍZELLÁTÓ RENDSZEREKBEN HASZNÁLT NYOMÁSKAPCSOLÓT ÉS TARTÁLYT, MIKÖZBEN A KÖVETKEZŐ ELŐNYÖKKEL RENDELKEZIK MINT, MINIMÁLIS HELYSZÜKSÉGLET, SEMMIFÉLE BEÁLLÍTÁST ÉS KARBANTARTÁST NEM IGÉNYEL, VALAMINT VÉDI A SZIVATTYÚT SZÁRAZON FUTÁS ELLEN ÉS BEÉPÍTETT SZIVÁRGÁS FELÜGYELETTEL VAN ELLÁTVA.

A GRUNDFOS PM 2 MEGFELELŐ ELEKTROMOS SZIVATTYÚRA SZERELVE ALKALMAS KIS HÁZI VÍZMŰVEK, ÖNTÖZŐRENDSZEREK STB. ELLÁTÁSÁRA.

A GRUNDFOS PM 2 A SZIVATTYÚT NYOMÁS HATÁSÁRA BE ÉS ÁRAMLÁS ÉRZÉKELÉSÉVEL KIKAPCSOLJA. A KÖVETKEZŐKÉPPEN TÖRTÉNIK MINDEZ. HA VÍZELVÉTEL TÖRTÉNIK A RENDSZERBEN, VAGYIS MONDJUK KINYITNAK EGY CSAPOT, AKKOR MIVEL A SZIVATTYÚ ÁLL EZÉRT A RENDSZER NYOMÁSA LEESIK. AMENNYIBEN A NYOMÁS ELÉRI A GYÁRILAG BEÁLLÍTOTT 1,5 BAR-T (0,5 BAR-OS LÉPÉSENKÉNT LEHET ÁLLÍTANI 5 BAR-IG AZ INDÍTÁSI NYOMÁST) A GRUNDFOS PM 2 BEKAPCSOLJA A SZIVATTYÚT ÉS MINDADDIG ÜZEMELTETI AMÍG VÍZELVÉTEL TÖRTÉNIK. HA ELZÁRJUK A CSAPOT AKKOR A SZIVATTYÚ ADDIG MŰKÖDIK AMÍG TUD VIZET SZÁLLÍTANI A RENDSZERBE. MIKOR MÁR NEM TUD TÖBBET SZÁLLÍTANI AZ ÁRAMLÁS MEGSZŰNIK AMIT ÉRZÉKEL EGY MIKROKAPCSOLÓ ÉS LEÁLLÍTJA A SZIVATTYÚT. ÚJABB VÍZELVÉTEL ESETÉN ISMÉT KEZDŐDIK MINDEN ELÖLRŐL.

AMENNYIBEN MEGFELELŐ MÉRETŰ MEMBRÁNOS HIDROFOR TARTÁLLYAL ALKALMAZZUK LEHETŐSÉG VAN AZ INDÍTÁS/MEGÁLLÍTÁS 1 BAR NYOMÁSKÜLÖNBSÉGGEL FUNKCIÓ BEKAPCSOLÁSÁRA IS.

SZÁRAZON FUTÁS ELLENI VÉDELEM:

HA ÜZEM KÖZBEN ELFOGY A VÍZ AKKOR IS MEGSZŰNIK AZ ÁRAMLÁS, ÉS AMENNYIBEN EZ MEGHALADJA A 40 MÁSODPERCET A MIKROKAPCSOLÓ SZINTÉN LEÁLLÍTJA A SZIVATTYÚT, EZZEL MEGVÉDVE A SZÁRAZON FUTÁSTÓL. VÍZ HIÁNYT KÖVETŐ LEÁLLÁSKOR MÁR NEM KAPCSOL BE ÚJRA AUTOMATIKUSAN, HANEM A FELHASZNÁLÓNAK KELL ÚJRAINDÍTANI A RESET GOMB MEGNYOMÁSÁVAL.

LEHETŐSÉG VAN AUTOMATIKUS NYUGTÁZÁSRA IS. EBBEN AZ ESETBEN SZÁRAZON FUTÁS MIATTI LEÁLLÁS UTÁN 30 PERCCEL A KÉSZÜLÉK AUTOMATIKUSAN ÚJRAINDÍTJA A SZIVATTYÚT. AMENNYIBEN TOVÁBBRA SEM ÁLL RENDELKEZÉSRE SZIVATTYÚZHATÓ FOLYADÉK, A KÉSZÜLÉK 24 ÓRÁN KERESZTÜL, 30 PERCENKÉNT MEGKÍSÉRLI ÚJRAINDÍTANI A SZIVATTYÚT. A 24 ÓRA ELTELTÉVEL MÁR CSAK 24 ÓRÁNKÉNT PRÓBÁLJA AZT ÚJRAINDÍTANI.

SZIVÁRGÁS FELÜGYELET               

A GRUNDFOS PM 2 BEÉPÍTETT SZIVÁRGÁS ELLENI VÉDELEMMEL IS EL VAN LÁTVA. AMENNYIBEN A RENDSZERBEN SZIVÁRGÁS (CSEPEGŐ CSAP ESETLEG CSŐ TÖMÍTETLENSÉG OKOZZA) JÖNNE LÉTRE, A PM 2 EGYSÉG A SZIVATTYÚT PERIODIKUSAN KI MAJD BE KAPCSOLNÁ, ENNEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBENnbsp; A SZIVÁRGÁS FELÜGYELET MEGÁLLÍTJA A SZIVATTYÚT ÉS HIBÁT JELEZ. SZIVÁRGÁS MIATTI LEÁLLÁS ESETÉN SZINTÉN A RESET GOMB MEGNYOMÁSÁVAL LEHET A RENDSZERT ÚJRAINDÍTANI. HA AZ AUTOMATIKUS NYUGTÁZÁS ENGEDÉLYEZVE VAN, A SZIVATTYÚ AUTOMATIKUSAN ÚJRAINDUL A HIBAJELZÉS UTÁN 12 ÓRÁVAL.

30 PERC MAXIMÁLIS ÜZEMIDŐ FUNKCIÓ:

HA A FUNKCIÓ ENGEDÉLYEZVE VAN, A KÉSZÜLÉK 30 PERC FOLYAMATOS ÜZEM UTÁN LEÁLLÍTJA A SZIVATTYÚT. ÚJRAINDÍTÁS A RESET GOMB MEGNYOMÁSÁVAL LEHETSÉGES. A FUNKCIÓ HASZNÁLATÁVAL MEGAKADÁLYOZHATÓ A SZÜKSÉGTELEN VÍZ ÉS ÁRAM FOGYASZTÁS, PÉLDÁUL CSŐTÖRÉS, VAGY JELENTŐSEBB MÉRTÉKŰ SZIVÁRGÁS ESETÉN.

A GRUNDFOS PM 2 TELEPÍTÉSEKOR FIGYELEMBE KELL VENNI HOGY FÜGGŐLEGES ÉS VÍZSZINTES HELYZETBEN IS TELEPÍTHETŐ VISZONT A BEÁZÁS ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN A GRUNDFOS PM 2 EGYSÉGET NEM SZABAD A KÁBELCSATLAKOZÁSOKKAL FELFELÉ BESZERELNI. AZ ELŐLAP 90 FOKONKÉNT ELFORGATHATÓ.

MŰSZAKI ADATOK:

FESZÜLTSÉG: 230V, MAX KAPCSOLÁSI ÁRAM: 10A, MAX KIMENETI TELJ: 2000W, MAX FOLYADÉK HŐM: 40 ºC, BEKAPCSOLÁSI NYOMÁS: 1,5-5 BAR ÁLLÍTHATÓ, MAX ÜZEMI NYOMÁS: 10 BAR

FIGYELEM!!! A készüléken nem lehetséges kikapcsolási nyomást állítani. A kikapcsolási nyomás érték mindig az adott szivattyú teljesítményétől függ. Ha az adott szivattyú amivel a terméket összeépítik a felszínen 8 bar-ra képes akkor a kikapcsolási érték 8 bar lesz ha csak 3 bar-t tud a szivattyú "nyomni" akkor 3 bar-nál fog a készülék kikapcsolni. Amennyiben a kikapcsolási érték túl magas a szivattyú teljesítménye miatt, akkor egy nyomáscsökkentő beépítésével lecsökkenthetjük a rendszer nyomás terhelését.

GRUNDFOS PM 2

Fórum

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2016. 10. 04.

Hasonló termékek

Lowara Genyo 16A/R15-30

35.000 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Terhelhetőség 16 A
Max.folyadék áteresztés 165 liter/perc
Állítható kapcsolási érték 1,5-3 bar
Garancia 2 év

Grundfos PM1

27.683 Ft
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 230 V
Terhelhetőség 1200 W
Max. folyadék áteresztés 180 liter/perc
Garancia 2 év
   

Pedrollo Easypress II

24.900 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Terhelhetőség 1500 W
Max. folyadék áteresztés 200 liter/perc
Pedrollo gari 2 év
Indítási nyomás 1,5 bar