Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

A képek alatti pozíció termékoldalon

Olcsóbban látta valahol?

Mondja meg hol, és tőlünk még olcsóbban megkaphatja!

Tovább

Kérdése van? Hívja fel

 

kollégáinkat az ingyenhívóval!

Grundfos PM2

Ár:
46.415 Ft (36.547 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Száll idő kb 2 hét
Szállítási díj: 1.990 Ft
Gyártó cikkszám: 96848740
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Gyártó: Grundfos

Termékoldal kosár gomb alatti képek

Paraméterek

Garancia 2 év
Feszültség 230 Volt
Terhelhetőség 2000 Watt
Szívó csatlakozás 1" KM
Nyomó csatlakozás 1" KM
question_markMax. megengedett nyomás a házban 10 bar
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Beépítési hossz 171 mm
Kábelhossz 0 méter
Védelem IP 65
Részletes ismertető A Grundfos PM2 áramláskapcsoló rövid ismertetője

Leírás

GRUNDFOS PM 2 EGY OLYAN NYOMÁS-ÁTFOLYÁS ÉRZÉKELŐ AMI SZIVATTYÚK AUTOMATIKUS VEZÉRLÉSÉRE LETT MEGALKOTVA. FIGYELEM A KÉSZÜLÉK NEM SZIVATTYÚ!

A GRUNDFOS PM 2 ELEKTROMOS SZIVATTYÚRA SZERELVE EGY EGYSÉGKÉNT KIVÁLTJA A VÍZELLÁTÓ RENDSZEREKBEN HASZNÁLT NYOMÁSKAPCSOLÓT ÉS TARTÁLYT, MIKÖZBEN A KÖVETKEZŐ ELŐNYÖKKEL RENDELKEZIK MINT, MINIMÁLIS HELYSZÜKSÉGLET, SEMMIFÉLE BEÁLLÍTÁST ÉS KARBANTARTÁST NEM IGÉNYEL, VALAMINT VÉDI A SZIVATTYÚT SZÁRAZON FUTÁS ELLEN ÉS BEÉPÍTETT SZIVÁRGÁS FELÜGYELETTEL VAN ELLÁTVA.

A GRUNDFOS PM 2 MEGFELELŐ ELEKTROMOS SZIVATTYÚRA SZERELVE ALKALMAS KIS HÁZI VÍZMŰVEK, ÖNTÖZŐRENDSZEREK STB. ELLÁTÁSÁRA.

A GRUNDFOS PM 2 A SZIVATTYÚT NYOMÁS HATÁSÁRA BE ÉS ÁRAMLÁS ÉRZÉKELÉSÉVEL KIKAPCSOLJA. A KÖVETKEZŐKÉPPEN TÖRTÉNIK MINDEZ. HA VÍZELVÉTEL TÖRTÉNIK A RENDSZERBEN, VAGYIS MONDJUK KINYITNAK EGY CSAPOT, AKKOR MIVEL A SZIVATTYÚ ÁLL EZÉRT A RENDSZER NYOMÁSA LEESIK. AMENNYIBEN A NYOMÁS ELÉRI A GYÁRILAG BEÁLLÍTOTT 1,5 BAR-T (0,5 BAR-OS LÉPÉSENKÉNT LEHET ÁLLÍTANI 5 BAR-IG AZ INDÍTÁSI NYOMÁST) A GRUNDFOS PM 2 BEKAPCSOLJA A SZIVATTYÚT ÉS MINDADDIG ÜZEMELTETI AMÍG VÍZELVÉTEL TÖRTÉNIK. HA ELZÁRJUK A CSAPOT AKKOR A SZIVATTYÚ ADDIG MŰKÖDIK AMÍG TUD VIZET SZÁLLÍTANI A RENDSZERBE. MIKOR MÁR NEM TUD TÖBBET SZÁLLÍTANI AZ ÁRAMLÁS MEGSZŰNIK AMIT ÉRZÉKEL EGY MIKROKAPCSOLÓ ÉS LEÁLLÍTJA A SZIVATTYÚT. ÚJABB VÍZELVÉTEL ESETÉN ISMÉT KEZDŐDIK MINDEN ELÖLRŐL.

AMENNYIBEN MEGFELELŐ MÉRETŰ MEMBRÁNOS HIDROFOR TARTÁLLYAL ALKALMAZZUK LEHETŐSÉG VAN AZ INDÍTÁS/MEGÁLLÍTÁS 1 BAR NYOMÁSKÜLÖNBSÉGGEL FUNKCIÓ BEKAPCSOLÁSÁRA IS.

SZÁRAZON FUTÁS ELLENI VÉDELEM:

HA ÜZEM KÖZBEN ELFOGY A VÍZ AKKOR IS MEGSZŰNIK AZ ÁRAMLÁS, ÉS AMENNYIBEN EZ MEGHALADJA A 40 MÁSODPERCET A MIKROKAPCSOLÓ SZINTÉN LEÁLLÍTJA A SZIVATTYÚT, EZZEL MEGVÉDVE A SZÁRAZON FUTÁSTÓL. VÍZ HIÁNYT KÖVETŐ LEÁLLÁSKOR MÁR NEM KAPCSOL BE ÚJRA AUTOMATIKUSAN, HANEM A FELHASZNÁLÓNAK KELL ÚJRAINDÍTANI A RESET GOMB MEGNYOMÁSÁVAL.

LEHETŐSÉG VAN AUTOMATIKUS NYUGTÁZÁSRA IS. EBBEN AZ ESETBEN SZÁRAZON FUTÁS MIATTI LEÁLLÁS UTÁN 30 PERCCEL A KÉSZÜLÉK AUTOMATIKUSAN ÚJRAINDÍTJA A SZIVATTYÚT. AMENNYIBEN TOVÁBBRA SEM ÁLL RENDELKEZÉSRE SZIVATTYÚZHATÓ FOLYADÉK, A KÉSZÜLÉK 24 ÓRÁN KERESZTÜL, 30 PERCENKÉNT MEGKÍSÉRLI ÚJRAINDÍTANI A SZIVATTYÚT. A 24 ÓRA ELTELTÉVEL MÁR CSAK 24 ÓRÁNKÉNT PRÓBÁLJA AZT ÚJRAINDÍTANI.

SZIVÁRGÁS FELÜGYELET               

A GRUNDFOS PM 2 BEÉPÍTETT SZIVÁRGÁS ELLENI VÉDELEMMEL IS EL VAN LÁTVA. AMENNYIBEN A RENDSZERBEN SZIVÁRGÁS (CSEPEGŐ CSAP ESETLEG CSŐ TÖMÍTETLENSÉG OKOZZA) JÖNNE LÉTRE, A PM 2 EGYSÉG A SZIVATTYÚT PERIODIKUSAN KI MAJD BE KAPCSOLNÁ, ENNEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBENnbsp; A SZIVÁRGÁS FELÜGYELET MEGÁLLÍTJA A SZIVATTYÚT ÉS HIBÁT JELEZ. SZIVÁRGÁS MIATTI LEÁLLÁS ESETÉN SZINTÉN A RESET GOMB MEGNYOMÁSÁVAL LEHET A RENDSZERT ÚJRAINDÍTANI. HA AZ AUTOMATIKUS NYUGTÁZÁS ENGEDÉLYEZVE VAN, A SZIVATTYÚ AUTOMATIKUSAN ÚJRAINDUL A HIBAJELZÉS UTÁN 12 ÓRÁVAL.

30 PERC MAXIMÁLIS ÜZEMIDŐ FUNKCIÓ:

HA A FUNKCIÓ ENGEDÉLYEZVE VAN, A KÉSZÜLÉK 30 PERC FOLYAMATOS ÜZEM UTÁN LEÁLLÍTJA A SZIVATTYÚT. ÚJRAINDÍTÁS A RESET GOMB MEGNYOMÁSÁVAL LEHETSÉGES. A FUNKCIÓ HASZNÁLATÁVAL MEGAKADÁLYOZHATÓ A SZÜKSÉGTELEN VÍZ ÉS ÁRAM FOGYASZTÁS, PÉLDÁUL CSŐTÖRÉS, VAGY JELENTŐSEBB MÉRTÉKŰ SZIVÁRGÁS ESETÉN.

A GRUNDFOS PM 2 TELEPÍTÉSEKOR FIGYELEMBE KELL VENNI HOGY FÜGGŐLEGES ÉS VÍZSZINTES HELYZETBEN IS TELEPÍTHETŐ VISZONT A BEÁZÁS ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN A GRUNDFOS PM 2 EGYSÉGET NEM SZABAD A KÁBELCSATLAKOZÁSOKKAL FELFELÉ BESZERELNI. AZ ELŐLAP 90 FOKONKÉNT ELFORGATHATÓ.

MŰSZAKI ADATOK:

FESZÜLTSÉG: 230V, MAX KAPCSOLÁSI ÁRAM: 10A, MAX KIMENETI TELJ: 2000W, MAX FOLYADÉK HŐM: 40 ºC, BEKAPCSOLÁSI NYOMÁS: 1,5-5 BAR ÁLLÍTHATÓ, MAX ÜZEMI NYOMÁS: 10 BAR

FIGYELEM!!! A készüléken nem lehetséges kikapcsolási nyomást állítani. A kikapcsolási nyomás érték mindig az adott szivattyú teljesítményétől függ. Ha az adott szivattyú amivel a terméket összeépítik a felszínen 8 bar-ra képes akkor a kikapcsolási érték 8 bar lesz ha csak 3 bar-t tud a szivattyú "nyomni" akkor 3 bar-nál fog a készülék kikapcsolni. Amennyiben a kikapcsolási érték túl magas a szivattyú teljesítménye miatt, akkor egy nyomáscsökkentő beépítésével lecsökkenthetjük a rendszer nyomás terhelését.

GRUNDFOS PM 2

Fórum

| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 04.

Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

35.000 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Terhelhetőség 16 A
Max.folyadék áteresztés 165 liter/perc
Állítható kapcsolási érték 1,5-3 bar
Garancia 2 év
26.919 Ft
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 230 V
Terhelhetőség 1200 W
Max. folyadék áteresztés 180 liter/perc
Garancia 2 év
   
23.990 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Terhelhetőség 10 A
Védelmi osztály IP 65
Garancia 2 év
   
Összehasonlítás

Kedves Vásárlók!

A telefonos megkereséseket ügyfélszolgálatunk túlterheltsége miatt csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket! Ügyfélszolgálatunk igyekszik minél hamarabb válaszolni kérdéseikre!

Kérdése van? Sürgős segítséget szeretne?

Szakértőink visszahívják Önt, hogy szempontjait, problémáját megismerhessük, és a legjobb megoldást nyújthassuk!
Vagy adja meg adatait a visszahívásunkhoz, vagy hívja most kollégánkat az ingyen-hívóval!