Barion Pixel

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom
Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint húsz év tapasztalat
Garanciális szervizháttér

Grundfos SP 3A-45N

Teljesítmény 3000 W
Fokozatok száma 45
Csőcsatlakozás Rp1 1/4
Elérhetőség: Érdeklődjön!
Szállítási díj: 2.540 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Grundfos

Paraméterek

Jótállás 3 év
Teljesítmény 3000 Watt
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Szivattyú ház Rozsdamentes acél
Járókerék Rozsdamentes acél
Kábelhossz 0 méter
Védelem IP 68
Részletes ismertető

Grundfos SP termékismertető (Katt ide!)

Leírás

A Grundfos SP szivattyú tiszta vizes kutakhoz tervezett csőbúvár szivattyú. A szivattyú test rozsdamentes acélból készült, hogy igazán ellenálló és strapabíró legyen. A szivattyú alkalmas locsolásra, házi vízellátásra, öntöző rendszerek üzemeltetésére, nyomásfokozásra, talajsüllyesztésre, valamint különböző ipari feladatok ellátásra.

A szállítandó közeg olyan nem agresszív folyadék lehet, mely nem tartalmaz szálas részecskéket, szilárd szennyeződéseket, illetve gyúlékony anyagokat. A búvárszivattyú homoktűrése maximálisan 50 g/m3.

A csőkútszivattyú magas hatásfokú motorral rendelkezik, agresszívabb folyadékokhoz, egy magasabb minőségű rozsdamentes acélból készült sorozat áll rendelkezésünkre:

SP N: DIN 1.4401 (AISI 316)
SP R: DIN 1.4539 (AISI 904L)

A teljes SP A és SP sorozat felszerelhető cinkanóddal, a katódos korrózióvédelem biztosítására, amennyiben tengervizet kell szállítanunk.

A búvárszivattyú felfüggesztésére mindig használjon kötelet, vagy acélsodronyt, hogy elkerüljük a szivattyú kábelének sérülését. Ez garanciavesztéssel jár együtt. A szivattyú telepítése egyébként egyszerű, könnyen kivitelezhető.

Minden SP és SP A csőkútszivattyú rendelkezik visszacsapó szeleppel, a szívónyílásnál pedig szűrővel van ellátva,hogy a nagyobb szennyeződések ne jussanak át rajta. A 4” -os szivattyúk továbbá rendelkeznek egy szívó spirállal, mely a csapágyak kenéséhez szükséges folyadékot állandóan biztosítja. A nagyobb SP szivattyúknál félaxiális áramlású járókerék került beépítésre, melyek biztosítják a megfelelő kenést.

A Grundfos SP motorjai újratekercselhetők, az MS motorok hűtőkamrával vannak ellátva, mely a motor körüli megfelelő hűtést biztosítja. Az MMS motorban felúszás elleni védelem is található. Az MS 402-es motor villámcsapás elleni védelemmel rendelkezik.

A Grundfos SP szivattyúk igazi prémium Grundfos minőséget képviselnek. A szivattyúgyártó nagy hangsúlyt fektet a tesztelésre is, hogy csak a legjobb szivattyúk kerüljenek ki a gyártósorról.

Az alábbi altípusok rendelhetők:

Cikkszám: 10201945
Fázisok: 3
Feszültség: 380-400-415 V
Szelep: Igen
Motortípus: MS4000
Dugó: Igen

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!