A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom
Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint húsz év tapasztalat
Garanciális szervizháttér

Leo Ajm 75S

Feszültség 230 V
Teljesítmény 750 W
Emelőmagasság 40-23 m
Szállítási teljesítmény 5-50 liter/perc
Jótállás 2 év
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető
Szállítási díj: 3.670 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Leo
54.380 Ft (42.819 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Max emelőmagasság 40méter
Jótállás 2 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 750 Watt
Emelőmagasság 40-23 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 5-50 liter/perc
Szívó csatlakozás 1 col belső menet
Nyomó csatlakozás 1 col belső menet
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Szivattyú ház INOX
Tengely Rozsdamentes acél
Tengelytömítés szén/kerámia
Járókerék INOX
Kábelhossz 1.3 méter
Védelem IPX4
Súly 10,1kg
Részletes ismertető

Leo AJm S termékismertető (Katt ide!)

Leírás

A Leo AJm S egy olyan egy fázisú kerti szivattyú, mely önfelszívó, INOX szivattyúházzal, kerti feladatok ellátására. Alkalmas házi vízmű részeként házi vízellátásra, kertek, üvegházak locsolására, automata öntözőrendszerek vízellátására. Használható nyomásfokozó szivattyúként is, hiszen a szivattyú 4/4,5 bar nyomásra képes még 5 liter/percen. Nyomásfokozóként arra kell figyelni, hogy a nyomás a szivattyú belsejében ne haladja meg az 5 bart.

A Leo egy kínai szivattyú gyártó cég, mára Ázsia legnagyobb szivattyúgyártó cégévé nőtte ki magát. A cég több, mint 150 országba exportál szivattyúkat és vezérléseket. A gyártó minden terméket alaposan letesztel, hogy csak a legjobb termékek kerüljenek ki a gyártósorról. A Leo igyekszik mindent megtenni, hogy megtörje azt a tévképzetet, hogy Kínából csak rossz minőségű árú kerülhet ki. A Leo rendelkezik európai raktárral is, hogy szükség esetén gyorsan ki tudjanak szállítani, és el tudják látni az európai viszonteladókat.

A Leo AJm S motorja egy fázisú, réz tekercselésű, beépített hővédelemmel rendelkezik, mely túlmelegedés esetén leold, így megvédi a szivattyút a túlhevüléstől, és csak akkor engedi újra elindulni, ha az már visszahűlt a biztonságos szintre. Járókereke rozsdamentes acél AISI 304, mely nem fog elkopni akkor sem, ha a kutunk nagyon homokolna. A szivattyú tengelye is rozsdamentes acélból készült. Maximális közeg hőmérséklet +40 °C fok lehet. A készülék maximálisan +40 °C fokos környezetben üzemelhet. A szivattyút használat előtt fel kell tölteni vízzel! Ezt a szivattyú feltöltő csavarának eltávolítása után azon a lyukon keresztül tudja megtenni.

A Leo AJm S, mint minden kerti szivattyú 9 méterig képes a folyadék felszívására. Ez alatt a vízoszlop leszakad, és nem képes annak kitermelésére. A szivattyúhoz ajánlott a szívócső végére egy lábszelep telepítése, mely megakadályozza, hogy a víz visszafelé szivárogjon a kútba. Ez több okból is fontos lehet. Előszőr is, nem kell a szivattyút minden indítás előtt újra és újra vízzel feltölteni. Azon kívül, ha házi vízellátásra használjuk, akkor mindenképpen kell egy lábszelep, hogy a víz ne szivárogjon vissza a kútba, hiszen a nyomást nem lesz képes a rendszer megtartani.

A Szivattyú IPX4-es védelemi szinttel rendelkezik, szigetelési osztály F. A szívó- és nyomócsonk egyaránt 1 col belső menetes.

Példa a jelölésre és annak magyarázata:

AJm 75 S:

A: Leo termék típus
J: kerti szivattyú
m: egy fázisú motor
75: Teljesítmény (X10W)
S: Rozsdamentes szivattyú test

Szivattyúháza rozsdamentes acél, mely igen időtálló. Ha kerti szivattyút keres locsoláshoz, és nem akar a szivattyú korrodálódása miatt aggódni, akkor válassza a Leo AJm S szivattyút.

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!