A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Pedrollo szivattyú karbantartás

A Pedrollo szivattyú minőséget képvisel. A garanciája az eredetiség. A Pedrollo szivattyú mára már világmárkává nőtte ki magát. A gyártása során a legmagasabb minőségi követelményeknek kell megfelelnie. A cég saját kutató laborral van felszerelve, ahol állandóan tökéletesítik a már meglévő modelleket. 

Az ellenőrzés során odafigyelnek arra, hogy csakis a csúcsminőségű termékek jussanak el a vevőkhöz. A Pedrollo szivattyú karbantartása éppen ezért annyira egyszerű. Ha időszakonként le van ellenőrizve a működése, akkor meg lehet akadályozni a komolyabb meghibásodásokat.

A rendszeres ellenőrzésekkel meg lehet hosszabbítani a Pedrollo szivattyú élettartamát. Az üzemeltetése sokkal inkább lesz költséghatékony és az üzemi biztonsága is garantálható. A Pedrollo szivattyú működése határozza meg azt, hogy milyen sűrűn kell karbantartani a berendezést. Sok esetben a megrendelő kéri, hogy rendszeres ellenőrzéseket végezzenek a szivattyún.

A szakértők szerint a Pedrollo szivattyú karbantartási ideje a típusától és a felhasználási területtől is függ, de ez soha ne legyen 6 hónapnál több. A karbantartási díjakat is ez alapján lehet meghatározni, tehát minden egyedi eset más áron kerül számlázásra. A karbantartás során felmerülő problémákat azonnal ki kell javítani, vagy fel kell újítani egyes alkatrészeket.

A jó szakértő a nap 24 órájában elérhető, és ha kell, akkor ünnepnapokon és hétvégén is elvégzi a munkáját. A Pedrollo szivattyú karbantartása során átvizsgálják az elektromos működés minden részletét, a kapcsolószekrényt, az áramfelvétel nagyságát, az érintésvédelmet, valamint a szelepeket. 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog Pedrollo szivattyúk