Termékek Menü
0
ZDS QS4P.2-24 O2  Katt rá a felnagyításhoz

A képek alatti pozíció termékoldalon

Olcsóbban látta valahol?

Mondja meg hol, és tőlünk még olcsóbban megkaphatja!

Tovább

Kérdése van? Hívja fel

 

kollégáinkat az ingyenhívóval!

ZDS QS4P.2-24 O2

Ár:
139.900 Ft (110.157 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Száll idő 4-5 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes házhoz szállítás
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Termékoldal kosár gomb alatti képek

Leírás

Q&P QS4P.2-24 O2.110

230 V, 50 Hz, 1100 W, Qmax. 2,4 m3/óra (81m-en), Hmax:150 m, szivattyú átmérő 4"

Jellemzői:

4” búvár kútszivattyú 2-vezetékes, egyfázisú, olajhűtéses motorral ésbeépített kondenzátorral.

Rendelhető még olaj vagy vízhűtéses egy illetve háromfázisú, külső vagybelső kondenzátorral szerelt motorokkal is.

A szivattyú minden egyes darabját különös gonddal tervezték. A szivattyúrozsdamentes acél belső menetes csatlakozójával könnyen kapcsolható bármelycsővezetékhez.A visszacsapó szelep a felső részben található, ami ellenáll a ránehezedővízoszlop súlyának és a kosütéseknek, így megóvja a járókerekeket és adiffúzereket, ellenálló műanyag, mely 37bar (370 m vízoszlop) nyomás mellett 600.000zárást bír ki.

HIDRAULIKUS RÉSZA Norylból készült hidraulikus részek különleges tervezése miatt még a leghomokosabbkutaknál is alkalmazható. A Q&P kútszivattyúkat hosszú időre (10-15 év),karbantartás-mentes üzemre tervezték. Ezért a maximális megengedett homokmennyiséget120g/m3–re korlátozták. A töréstesztek az olaszországi gyárban2000g/m3– homoktartalom mellett készültek. Az eredmények a jólkiválasztott anyagok (járókerék, vezetőkerék, lebegőtárcsa!) és a tervezésifolyamat együttes eredménye.

 A szivattyú alacsony indításinyomatékkal rendelkezik, így garantálható a hosszú élettartam és megbízhatóságanélkül, hogy az áramfelvétel nagyobb mértékben megugrana.A pontos - 2850 min-1 - fordulatszám állandó szinten tartja ateljesítményt még homokos víz esetén is.- a szivattyú járó- és vezetőkerekei könnyű Norylból vannak, melynekkövetkezménye a megnövelt teljesítmény és hatásfok, valamint a korrózióállóság.-a vastag, ellenálló és merev műanyag kábelvédő a beépítéskor védi a kábeleket-szivattyúfej és tartó technopolimer, mely erős és ellenáll a savas korróziónak(alacsony pH) és a vasas víznek.

 ROZSDAMENTES ACÉL TENGELYKAPCSOLÓA víz alatti szivattyúk különösen fontos része a tengelykapcsoló (kuplung), amia motort és a szivattyú tengelyét köti össze. A sérülések elkerülése végett atengelykapcsolót túlméretezték. Ez garantálja a megbízható működést.

OLAJHŰTÉSES MOTOR- Üzemi feszültség 220-230 V~, 230-240 V~ 50Hz egyfázisú 0,25kW-1,1kWmotorokkal.- Újratekercselhető motor, melynek hűtőközege nem toxikus dielektrikus folyadék- Cserélhető motorkábel tömített csatlakozóval a szivárgás elkerülése végett- A rozsdamentes acél köpeny ellenáll a korróziónak- A tengelyirányú és sugárirányú terhelést megfelelően méretezettgolyóscsapágyak viselik- Gumi kompenzáló membrán biztosítja a külső és a belső nyomás tökéleteskiegyenlítését.- Megfelelő méretű mechanikus tömítés van elhelyezve a szivattyú felső részén- A tengely és tengelykapcsoló méretei megfelelnek a NEMA szabványnak- A különleges tervezésnek köszönhetően a motor függőlegesen és vízszintesenkútba és tartályba is beépíthető.

Miért válasszon kútszivattyút önfelszívó szivattyú helyett?Mert:- Nincs szükség környezeti hatások elleni védelemre- Nincs probléma a felszívással, légtelenítéssel- Nem kérdés a szabadtéri telepítés- Alacsonyabb az energiafogyasztása- Teljesen zajtalan- Nincs áramütésveszély- Könnyű telepíteni- Kiváló hidraulikus hatásfokkal rendelkezik- Nincs fagyveszély

Fórum
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

139.954 Ft
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 3x400 V
Teljesítmény 750 W
Emelőmagasság 140-50 m
Szállítási teljesítmény 5-30 liter/perc
Garancia 2 év
140.081 Ft
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1100 W
Emelőmagasság 130-39 m
Szállítási teljesítmény 10-60 liter/perc
Garancia 2 év
140.250 Ft
Száll idő 4-5 munkanap
Feszültség 230 V
Teljesítmény 750 W
Emelőmagasság 100-54 m
Szállítási teljesítmény 10-40 liter/perc
Garancia 2 év
Összehasonlítás
Kérdése van? Sürgős segítséget szeretne?

Szakértőink visszahívják Önt, hogy szempontjait, problémáját megismerhessük, és a legjobb megoldást nyújthassuk!
Vagy adja meg adatait a visszahívásunkhoz, vagy hívja most kollégánkat az ingyen-hívóval!