Barion Pixel

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom
Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint húsz év tapasztalat
Garanciális szervizháttér

AL-KO Dive 5600/44

Feszültség 230 V
Teljesítmény 1200 W
Max emelőmagasság 44 m
Max szállítási telejsítmény 93 liter/perc
Jótállás 3 év
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető
Szállítási díj: 4.445 Ft
Gyártó cikkszám: 113883
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AL-KO
109.900 Ft (86.535 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Max emelőmagasság 44méter
Jótállás 3 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 1200 Watt
Emelőmagasság maximum 44 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények maximum 93 liter/perc
Nyomó csatlakozás 1 1/2 col
Max bemerülési mélység 7 méter
Max folyadék hőmérséklet 35 °C
Max szemcseméret 0.5 mm
Szivattyú ház Műanyag / rozsdamentes acél
Tengely Rozsdamentes acél
Járókerék Technopolymer
Kábelhossz 10 méter
Súly 11kg

Leírás

A megújult Al-ko Dive széria merülő szivattyúja, ásott kutakhoz lett tervezve. A szivattyú egy fázisú, automata működésű, a beépített áramláskapcsolójának köszönhetően. A készülékben beépített szivárgás érzékelő is található. Az integrált elektronika révén, a szivattyú beépített szárazon futás elleni védelemmel is fel van vértezve. Belső hővédelemmel ellátott, ami védi a szivattyút a túlmelegedéstől. 

Az Al-ko Dive 5600/44, illetve Al-ko Dive 6500/34 lakossági használatra, ásott kutak, ciszternák vizének kiszivattyúzására lett megalkotva. Használható kertek, díszkertek, üvegházak locsolására, de házi vízellátásra is. Aknákból, víztározókból víz továbbítására, konténerek át és kiszivattyúzására, gyepszórók működtetésére, komplex öntözőrendszerek ellátására, minden olyan feladatra alkalmas, ahol tiszta vizet kell szivattyúznunk, továbbítanunk. A készülék nagy áramlási sebességre képes, állandó nyomás mellett.

Az Al-ko Dive széria 4X-es tömítéssel rendelkezik, melyek nyomásállóak, erősen megnövelik az élettartamot, és védik a motorba való víz bejutásától a szivattyút. Járókereke 4 fokozatú, technopolimerből készült, mely kopásálló. A szivattyú bemeneténél szűrőrács található, mely kiszűri a szennyeződések nagy részét.

A szivattyú nevében lévő 5600, illetve 6500 jelzés a szivattyú maximális teljesítményére vonatkozik l/h-ban. A per jel utáni szám a névben pedig a maximális emelőmagasságot jelzi. pl 5600/44, ahol 5600 l/h szállítási maximummal és 44 méter maximális emelőmagassággal, vagyis 4,4 bar nyomással rendelkezik.

Hogy teljesítményét ne csökkentsük le nagyon, ajánlott 6/4 colos tömlővel működtetni a készüléket. Ennél kisebb keresztmetszetű tömlőn ugyanis jóval nagyobb a súrlódás, ezáltal a nyomás veszteség. Ez a szállított mennyiség csökkenésével is jár.

A szivattyú anyagát figyelembe véve kiváló minőségű alapanyagokból készül, a szívórésznél nemesacél szűrő található, mely a nagyobb szennyeződéseket eleve kiszűri, hogy az ne dugítsa el a szivattyút. Amennyiben ez nem lenne, a nagyobb részecskék megakasztanák a hidraulikát, amely a motor leégéséhez vezethetne.

A szivattyú nem tolerálja a magas homoktartalmat, ezek a koptató részecskék azon felül, hogy eldugíthatják, eltömíthetik a készüléket, a készülék tömítését is elkoptathatják, mely esetében víz juthat be a motorba, mely így valószínűleg tekercselésre szorulhat. A motor réz tekercses, tehát újratekercselhető, viszonylag halk működést tesz lehetővé. 

Az Al-ko Dive 5600/44 és 6500/34 német fejlesztés, melyet Ausztriában szerelnek össze. A német minőség szavatolt, a gyártó több év jótállást vállal szivattyúira, melyek gyártási hibákból eredően hibásodnak meg.

A szivattyú nyomócsatlakozás 6/4 colos külső menetű.

Az Al-ko Dive fogantyúval szerelt, kompakt szivattyú. Alacsony súlya miatt mobilis, könnyen mozgatható. Korrózió ellenálló anyagokból összeszerelt.

FONTOS INFORMÁCIÓK

A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvíz továbbítására, csak maximum +35°C alatti vízhez!
Nem alkalmas sós vízre, sűrű folyadékokra, agresszív vegyszerekkel teli, vagy homok tartalmú víz továbbítására sem.

A szivattyú és a legmagasabb vízvételi hely között nem lehet 18 méternél nagyobb szintkülönbség, különben a vezérlése nem fogja elindítani a készüléket!

A szivattyú megbirkózik 0,5 mm-es szemcsékkel, ennél nagyobb szemcse nem jut át a szűrőn sem. A készülék 10 méter kábellel szerelt, amennyiben ez kevés lenne, kérésre kábel toldást vállalunk.

Az Al-ko Dive szivattyú szériája kiváló választás, ha jó ár-érték arányú szivattyút keres, hosszútávú működését az Osztrák-Német minőség szavatolja.

Vásárolja meg tőlünk, a szivattyubolt.hu-tól, magyarországi jótállással!

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!