A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Pedrollo Easy-Small II - 1.5 bar nyomásmérő órával

21.700 Ft (17.087 Ft + ÁFA)


Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint 10 év tapasztalat
Garanciális szervízháttér

Youtube videók

Paraméterek

Jótállás 2 év
Feszültség 230 Volt
Terhelhetőség 1500 Watt
Max folyadékáteresztő képesség 180 liter/perc
Csatlakozások 1 coll külső menet, 1 coll belső menet
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Beépítési hossz 170 mm
Kábelhossz 0 méter
Védelem IP65
Részletes ismertető

Pedrollo Easy-Small II termékismertető

Leírás

 

Pedrollo Easy Small II a Pedrollo legkedvezőbb árú áramláskapcsolója.

Easy-small II: Óvja, védje, vezérelje szivattyúját egy világszabadalom segítségével! ELEKTRONIKUS SZIVATTYÚVEZÉRLÉS!

Elsősorban felszíni szivattyúkhoz ajánljuk de használható búvárszivattyúkkal is, ebben az esetben ajánlatos a hidraulikus ütések elkeülése édekében egy kis méretű tágulási tartállyal egybeépíteni.

Az EASY-SMALL II egy olyan eszköz, amely elindítja és leállítja a szivattyút, melyre fel van szerelve, így helyettesíti a hagyományos nyomáskapcsolót, illetve a nyomáskiegyenlítő tartályt.

A szivattyút akkor indítja (a csap nyitott állása mellett), ha a rendszer nyomása az indító nyomás alá esik (Pm). Megállítja a szivattyút, ha a szükséges vízhozam nulla vagy kevesebb, mint a leállítási érték (Qa 2 liter/perc).

Az EASY-SMALL II védi a szivattyút a szárazon futás, illetve a túl gyakori indítás ellen.

Az EASY-SMALL II egy 1”-os bejövő és két 1”-os kimenő csatlakozóval rendelkezik, melyek 90°-ban helyezkednek el egymáshoz képest, így közvetlenül tágulási tartályára is  csatlakoztatható, ami hasznos a vízütések megakadályozásában (hosszú csőszakaszok esetén) és csepegés esetén, hogy elkerülhessük a vezérelt  szivattyúfolyamatos újraindítását.

Előnyök:

- többszöri automatikus újra indítás (15-30 és utána folyamatosan 60 percenként)

- kedvező ár - legkisebb helyszükséglet (a Pedrollo kínálatában, egy 1"-os közcsavar közbeiktatásával potosan a Brio 2000 mérete így egyszerűen beszerelhető csere esetén) - karbantartást nem igényel - folyamatos átfolyás - az elektromos szivattyú védelme

- akár két elmenő ág is rá köthető

- Az Easy Small 2 áramláskapcsoló speciális (szabadalmazott) szelepe biztosítja a szivattyú folyamatos üzemmódját egészen a 2 liter/perc minimális vízelvételig, és lehetővé teszi az EASY SMALL II bármilyen helyzetben történő telepítését.

FIGYELEM!!! A készüléken nem lehetséges kikapcsolási nyomást állítani. A kikapcsolási nyomás érték mindig az adott szivattyú teljesítményétől függ. Ha az adott szivattyú amivel a terméket összeépítik a felszínen 8 bar-ra képes akkor a kikapcsolási érték 8 bar lesz ha csak 3 bar-t tud a szivattyú "nyomni" akkor 3 bar-nál fog a készülék kikapcsolni. Amennyiben a kikapcsolási érték túl magas a szivattyú teljesítménye miatt, akkor egy nyomáscsökkentő beépítésével lecsökkenthetjük a rendszer nyomás terhelését.

Fórum

4.80
33 értékelés
(27)
(2)
(0)
(0)
(1)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2021. 10. 05.
Sokadik alkalommal vásároltam már meg ezt a terméket és a minősége abszolút megbízható. Öntözőrendszerek telepítőjeként fontos számomra a minőség és megbízhatóság. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az áramlásérzékelőt. A Szivattyúbolt.hu pedig partner a gyors és megbízható vásárlásban.
|
Igazolt vásárlás
2021. 05. 07.
Kiváló termék, tetszett hogy ráncfelvarrásként kiegészítették egy nyomásmérő órával. A telefonos tájékoztatás szakszerű, a szállítás gyors, ajánlom a boltot mindenkinek.
|
Igazolt vásárlás
2021. 04. 21.
Kerti öntözőrendszerhez használom, pedrollo szivattyúhoz.
Egyszerű volt felszerelni, tökéletesen, megbízhatóan működik.
|
Igazolt vásárlás
2021. 04. 20.
Kifogástalan a hozzáállásuk. Állandó vevőjük maradok.
|
Igazolt vásárlás
2021. 02. 28.
Nagyon jó ár/ érték arány, kiválóan működik! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Megbízható bolt! Gyors precíz kiszolgálás, rövid határidővel történő kiszállítás!
|
Igazolt vásárlás
2021. 01. 04.
Megbízható, praktikus termék, jó ár/érték aránnyal. Évek óta használom. Tetszőleges a beépítés iránya, kis helyet foglal, rendkívül megbízható, jó szívvel ajánlom mindenkinek.
|
Igazolt vásárlás
2020. 11. 01.
Mar értékeltem a termeket de csak ismételni tudom magamat nagyon bevált hosszútávra tervezet termek! Köszönöm az együttműködést!
|
Igazolt vásárlás
2020. 09. 08.
Gyors kiszolgálás
|
Igazolt vásárlás
2020. 05. 18.
Kiválóan működik! Már a rendelés másnapján megérkezett. Köszönöm!
|
Igazolt vásárlás
2020. 04. 29.
Nagyon jó termék
|
Igazolt vásárlás
2020. 04. 09.
Gyorsan megérkezett a termék és rendben működik. 30m mélységből termelek ki vizet a kert locsolására, sajnos nem tudom, hogy mennyit.
|
Igazolt vásárlás
2019. 09. 28.
Köszönöm szepen a termeket mar töbször rendeltem önöktől minden nagyon szuperül mukodik!
|
Igazolt vásárlás
2019. 09. 17.
Szuperül működik. Talán lehetne picit hosszabb a hideg indítás, mert igy néha nincs ideje a szivattyúnak felkapni a vizet.
|
Igazolt vásárlás
2019. 09. 11.
Egy Perdollo JSWm 2AX szivattyúhoz vettem - miután már van nyomáskapcsolóm - a szárazonfutás kivédésére. Beüzemelése a napokban lesz.
Az olvasott vélemények alapján remélem jól fog működni.
A Szivattyúbolt csapata nálam eddig jól vizsgázott, a rendelés rendben, 2 napon belül megérkezett, a termékekhez minden dokumentáció rendben volt.
Ha kell még valami a tervezett öntöző rendszeremhez, tavasszal ide biztosan visszatérek.

Rendelésem száma: 10307
|
Igazolt vásárlás
2019. 09. 07.
Pedrollo szivattyúval együtt vásároltam, üzemeltem be. Eddig nem volt probléma a működésében. Az igazi megmérettetés jövő tavasszal lesz esedékes.
|
Igazolt vásárlás
2019. 07. 27.
BEKOTES UTÁN VILÁGÍT A ZOLD ES A PIROS LED IS,TEHÁT ELVILEG UZEMELNIE KELLENE DE SEMMI,NEM KAP FESZULTSEGET A SZIVATTYU.VALAKINEK SEÍTSÉG OTLET.....

Kedves József!
Nem emlékszem, hogy lett volna hiba ilyen jelleggel. Próbálja átnézni az elektromos kötéseket, hátha valahol kontakt hiba van. Mivel nem tudom milyen szivattyúval használja ezért ellenőrzés képpen kössön be a szivattyú helyére egy próbalámpát. Amennyiben a lámpa világít és 10-15 másodperc múlva elalszik (szárazonfutást érzékel a készülék) akkor nem az Easy-Small-ban van a hiba. Hiba esetén kérem jelentkezzen valamelyik elérhetőségünkön és cseréljük.
Tisztelettel, a szivattyubolt.hu csapata!
|
Igazolt vásárlás
2019. 07. 11.
Még nem üzemeltem be,de a szállításról és a cégről csak pozitív véleményem van.
|
Igazolt vásárlás
2019. 07. 01.
Én már nem emlékszem rá, hogy hol vásároltam egy ilyen nyomáskapcsolót, de nekem pl. nem tetszik hogy ennyi pénzért még én kötözgessem rá a drótokat. Egyébként nekem nem kapcsol be az üzembe helyezés kezdetétől egyszer sem. így azonban meg tudtam azt a tényt hogy a 15 percenként viszont egyszer se kapcsolt be, azonban a minden félórai bekapcsolása tű pontosan működik. Ha esetleg valaki meg tudná mondani hogy miért nem kapcsol be 1,5 bár nyomásnál azt megköszönném ha megírná a rauschtamas19@gmail.com e-mail címre. nagyon köszönöm.
|
Igazolt vásárlás
2019. 05. 08.
Nagyon meg vagyok elégedve. Még ha nem működne is rendesen, akkor is kimagasló volt a vásárlásom . De ez felejtős, mert minden tökéletesen is működik.

Köszönöm a lehetőséget, hogy Önöknél vasarolhattam.
|
Igazolt vásárlás
2019. 04. 25.
Már több kerti öntözőrendszert szereltünk ezzel az áramláskapcsolóval, több éve működnek, általában hibátlanul.
|
Igazolt vásárlás
2019. 04. 05.
Házi vízműt váltottam ki vele. Az öntöző rendszernek is jobb, meg a kézi locsolásnál is kellemesebb, hogy egyenletes a víznyomás. A termék bekötése roppant egyszerű. Még pár napja használom, eddig tökéletes, hozza az elvártakat.
|
Igazolt vásárlás
2019. 03. 24.
köszönöm szépen!
Megrendelést követő napon megkaptam a terméket! Szuperül működik automata öntözőrendszerhez használom!
8301
|
Igazolt vásárlás
2018. 07. 29.
Meg vagyok vele elégedve.
|
Igazolt vásárlás
2018. 04. 01.
Ezt a terméket szeretném megvásárolni, kérdésem az lenne, hogy alapból nem jobban járna az ember egy házi vízművel? Abban alapból megtalálható ennek a kütyünek a lényege - NYOMÁSSZABÁLYZÁS...
Korábbi hozzászólót nem értem - Zsolt - házi vízműhöz kapcsolta ezt, miért?

Kedves Zsolti!
Zsolt valószínűleg szárazon futás elleni védelemnek szánta házi vízműhöz. Házi vízellátáshoz általában jobb a tartályos vízmű, mert nem kapcsol be minden egyes kis vízelvételre és kíméli a szivattyút valamint villanyórát is. Kerti öntözésre automata öntözésre pedig inkább az Easy-Small ajánlott mert jellemzően huzamosabb ideig fogyasztanak vizet és használatával elkerülhető a szivattyú ki-be kapcsolgatása, ellenben az Easy-Small minden egyes csap nyitásra bekapcsolja a szivattyút. Szóval, ha házi vízellátásra valamint öntözésre is használunk egy szivattyút akkor a melyik ujjamat harapjam meg áll fent:-) Házi vízműveinket már tudjuk szerelni olyan nyomáskapcsolóval ami szárazon futás védelemmel is el van látva. Hamarosan fel kerülnek a webshopba, addig egyenlőre érdeklődjön esetleg valamelyik elérhetőségünkön utánuk.
Tisztelettel: Bauer Zsolt
|
Igazolt vásárlás
2018. 03. 07.
Egyenlőre nem tudok véleményt mondani a termékről, mert csak néhány hónap múlva kerül beüzemeltetésre a kerti szivattyú, amit öntözésre kívánok használni. Remélem elégedett leszek vele. Minden esetre a webáruház nagyon készséges és segítőkész volt, a megrendelt terméket 2 nap múlva már meg is kaptam, azóta is a dobozában van. Ennél fogva a terméket nem, csak a szivattyubolt.hu webáruházat tudom értékelni maximális megelégedettséggel.
|
Igazolt vásárlás
2017. 10. 16.
Az előző ugyanilyen típusú áramláskapcsoló 3 évig működött hibamentesen, remélem az új is menni fog legalább 3 évig.....
|
Igazolt vásárlás
2017. 10. 06.
Beszereltem, s jól működik a Pedrollo házi vízművel. Jó választás volt!
|
Igazolt vásárlás
2017. 08. 18.
3-4 éves működés után már több darab cserére szorult. Lehetne hosszabb is az élettertama
|
Igazolt vásárlás
2017. 08. 03.
Jelenleg nagyon meg vagyok elégedve az eszközzel. Megszűnt a szivattyú működésének ellenőrzésére forďított idő.
|
Igazolt vásárlás
2016. 07. 15.
18 hónap után tönkrement, és mivel szivattyubolt.hu nem hajlandó a 2 éves szavatossági kötelezettségét teljesíteni, sem itt és sem ilyen terméket nem vásárolok! Nem ajánlom senkinek!
|
Igazolt vásárlás
2016. 05. 06.
Hálás darab!
A korábbi esetekben szárazonfutás miatt több szivattyúnk adta meg magát, ez most már nem fenyeget.
|
Igazolt vásárlás
2016. 04. 09.
Az egyik legjobb áramlásszabályzó mind minőségben,mind működésben.
|
Igazolt vásárlás
2015. 08. 17.
Jól működik jelenleg, remélem így is marad sokáig...

Hasonló termékek

Pedrollo Easy-Small II - 2.2 bar nyomásmérő órával

21.700 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Terhelhetőség 1500 W
Max. folyadék áteresztés 180 liter/perc
Pedrollo gari 2 év
Indítási nyomás 2,2 bar

DAB Smart Press 1,5HP Újraindítással

22.860 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Terhelhetőség 1100 W
Max. folyadék áteresztés 80 liter/perc
Jótállás 1 év
   

Lowara Genyo 8A/F12 1,2 bar

23.900 Ft
Raktáron :-)
Feszültség 230 V
Terhelhetőség 8 A
Max.folyadék áteresztés 165 liter/perc
Indítási nyomás 1,2 bar
Jótállás 2 év

Mi a különbség az Easy Small és az Easy Press között?