A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint húsz év tapasztalat
Garanciális szervizháttér

Pedrollo UPm 2/3-GE

Feszültség 230 V
Teljesítmény 550 W
Emelőmagasság 47-25 m
Szállítási teljesítmény 10-80 liter/perc
Jótállás 2 év
Elérhetőség: Száll idő 4-5 munkanap
Szállítási díj: 6.500 Ft
Gyártó cikkszám: 48SP2115A1U
Átlagos értékelés: (1)
Gyártó: Pedrollo
217.930 Ft (171.598 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Jótállás 2 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 550 Watt
Emelőmagasság 46-23 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 10-80 liter/perc
Nyomó csatlakozás 5/4 coll
Max bemerülési mélység 20 méter
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Szivattyú átmérő 150 mm
Szivattyú ház Rozsdamentes acél AISI 304
Tengely Rozsdamentes acél EN 10088-3-1.4104
Tengelytömítés STA-17 Szilícium-karbid Grafit NBR, ST1-16 SIC Szilícium-karbid Szilícium-karbid NBR
Járókerék Noryl FE1520PW
Kábelhossz 20 méter
Védelem IP X8
Szállított mennyiség 30 méteren (3bar) 67 liter/perc
Szállított mennyiség 40 méteren (4bar) 40 liter/perc
Részletes ismertető Pedrollo UPm 2/3-GE termékismertetője

Leírás

Pedrollo UPm 2/3-GE

Forradalmi változást vezetett be a Pedrollo legújabb fejlesztésű elektromos szivattyúinál. Az új, UP névre keresztelt berendezésekben ugyanis felcserélték a motor és a hidraulika helyét.

Régi-új termék, vagyis az új Pedrollo UP

Az új szerkezet  a régi, számos esetben jól bevált és tengernyi díjat bezsebelő NK szivattyú továbbfejlesztett változata. A Pedrollo gyár radikálisan megváltoztatta az 5”-os merülő szivattyúk tervezésének mikéntjét.

Az NK szivattyúhoz képest ugyanis fordítva épül fel az új UP, vagyis a motor az alsó-, míg a hidraulika a felső részben kapott helyet. Innen kapta a nevét az új termék: up, vagyis fel.

Forradalmi erősségei között szerepel, hogy sokkal kompaktabb (20 százalékkal az NK szivattyúhoz képest, átlagosan 100 milliméterrel) és a függőleges irányban rugalmasan mozgó járókerekek rendszere, mely lehetővé teszi olyan tiszta víz szivattyúzását, melynek homoktartalma elérheti a 150 g/m³-t, így a világon egyedülálló az 5”-os szivattyúk között.

Pedrollo UP kiváló választás a családi házak víz ellátásához vagy automata öntöző rendszerek megtáplálásához.

Az UP nagy erőssége, hogy csökkentett energiafogyasztású, így megéri a belefektetett pénz, hiszen néhány éven belül behozza azt az árkülönbséget, amit egy rosszabb minőségű szivattyú megvásárlásával megspórolna.

Ezen kívül rendelkezik egy szeleppel, mely megkönnyíti a levegő távozását a szivattyútérből, ezzel elkerülve az úgynevezett “búvárharang-effektus”-t.

A szivattyútesten elhelyezett szívórács pedig megakadályozza a homok, levelek és egyéb szennyeződések szivattyúba történő bejutását, melyek eldugíthatják a hidraulikus részt és ezáltal csökkenhet a teljesítmény.

Az UP fel van szerelve egy tengelytömítéseket olajozó rendszerrel és megtalálható rajta az esetleges vízhiány esetén a szivattyút megóvó úszókapcsoló is. Üzemeltethető függőleges és vízszintes pozícióban egyaránt.

Az új UP szivattyú tehát remek választás lehet, ha éppen szeretne egy új szivattyút, vagy azon gondolkozik, hogy netán lecserélné régi szivattyúját.

Pedrollo UPm 2/3-GE minőség megbízhatóság

Fórum

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2018. 05. 15.
Már több éve használom a pedrello tip. szivattyút, előzőleg az NKm 2/2 GE tipust, de mivel ez megszünt, ezért választottam helyette az UPm 2/3 GE tipust. Jelenleg egy kb 20 m mély, cementgyűrűs ásottkutam van, melyben kb 2 m mély viz van. A kert locsolásához használom, kb 30 fm-es 3/4 "-os slaggal, valamint ami egy kertes házban szükséges (pl.medence vizzel történő feltöltés, kocsimosás, stb.). Én az előző szivattyút a kútban örököltem az előzőhasználótól. Éveken keresztül úgy működött, hogy hozzá sem kellett nyúlnom, télen-nyáron a kútban volt. Sajnos idén tavasszal nem mostuk át a szivattyút, igy valószinűleg több homok került bele, melynek következtében sajnos a motor tönkrement, és olcsóbb volt újat venni, mint megjavittatni. Lehetséges, hogy más tipusú szivattyú is jó lett volna, de én ebben a tipusban maximálisan megbizom, és reménykedem benne, hogy ezzel is hosszú időn keresztül élvezhetem a locsolás örömét.A felvilágositás, szállitás gyors, pontos és udvarias volt,egyik nap megrendeltem, másnap reggel ott volt.
(Rend az.:6514)