Barion Pixel

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom
Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint húsz év tapasztalat
Garanciális szervizháttér

Elpumps BP 10

Feszültség 230 V
Teljesítmény 1400 W
Emelőmagasság 60-5 m
Szállítási teljesítmény 15-85 liter/perc
Jótállás 2 év
Elérhetőség: Áruházi raktáron :-)
Szállítási díj: 4.445 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Elpumps
129.830 Ft (102.228 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Jótállás 2 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 1400 Watt
Emelőmagasság 60-5 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 15-85 l/perc
Csatlakozások 5/4
Max bemerülési mélység 10 méter
Max folyadék hőmérséklet 35 °C
Szivattyú ház Rozsdamentes acél
Tengely Rozsdamentes acél
Járókerék Technopoliomer
Kábelhossz 20 méter
Súly 16kg

Leírás

Az Elpumps BP 10 egy mélykúti szivattyú, csőkút szivattyú, ivóvíz szállítására is használható. A szivattyú átmérője 4 col, így 120 mm-es kút átmérőtől fölfelé ajánlott, hiszen abban már nem tud leengedés közben megakadni. Alkalmas lakossági használatra, csőkutak talajvíz csökkentésére. A BP 10 tiszta vizű kutakhoz ajánlott.

Magyar termék! Az Elpumps 1994-ben alakult. A Fogyasztói igények folyamatos monitorozásának és a korszerű technológiák alkalmazásának köszönhetően Magyarország legnagyobb szivattyúgyártójává nőtte ki magát. Gyártásuk során a legkorszerűbb anyagokat használják fel, melyek megfelelnek a hatályos európai szabványoknak. A legkiválóbb alapanyagokból készült motorok nagy teljesítményük mellett hosszú élettartamra lehet számítani, megállják a helyüket nehéz körülmények között is. Az Elpumps ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

Az Elpumps BP 10 6 bar nyomásra képes maximálisan. Az egy fázisú motor 1400 W teljesítményű, benne található egy hővédelem, mely védi a készüléket a túlmelegedéstől. Az Elpumps BP 10 IPX8-as védelemmel rendelkezik. A szivattyú 85 liter/perc maximális szállítóteljesítményre képes. A szállítandó közeg nem lehet több +35 °C foknál. Az Elpumps BP 10 nagy homoktűréssel rendelkezik. Megbízhatóságával és egyszerű kezelhetőségével kitűnik társai közül. A szivattyút a víz szint alá maximálisan 10 méter mélyre telepítsük.

A készülék gyárilag 20 méter kábellel van szerelve, de kérésre meg tudjuk azt toldani.

Anyagát tekintve a szivattyúház maga rozsdamentes acélból készült, a lapátkerekek technopolimerből. Ezek igen kopásállóak, hosszú élettartamot szavatolnak. Az Elpumpsnak kiépült szervízhálózata van, motorja újratekercselhető, így, ha javításra van szükség, ez lehetségessé válik. A tengely anyaga rozsdamentes acél. A szivattyú nyomócsonkja 5/4” belső menet. Amennyiben a készüléket vezérléssel együtt használjuk, úgy mindenképpen ajánlott egy visszacsapó szelep megléte a rendszerben. Az Elpumps BP 10 karbantartási igénye alacsony. Amennyiben hangos, sikító hangja van, úgy a tengelytömítésnél beázott és eljutott a víz így a csapágyhoz. Ebben az esetben ezek cseréjére van szükség.

A szivattyú leengedéséhez mindig használjon függesztőkötelet, vagy acélsodronyt. Mind a kettő kapható webáruházunkban. Nyomóágnak megfelelő lehet KPE cső, vagy nagy nyomásálló slag is.

Vásároljon a szivattyubolt.hu-tól magyarországi garanciával! Szükség esetén szervizeljük is a szivattyúkat. Forduljon hozzánk bátran! Készséggel segítünk.

Még több Elpumps BP szivattyú

Még több Elpumps szivattyú

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!