A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint húsz év tapasztalat
Garanciális szervizháttér

Elpumps BP 10

Feszültség 230 V
Teljesítmény 1400 W
Emelőmagasság 60-5 m
Szállítási teljesítmény 15-85 liter/perc
Jótállás 2 év
Elérhetőség: Száll idő 2-3 munkanap
Szállítási díj: 3.490 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Elpumps
146.280 Ft (115.181 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Jótállás 2 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 1400 Watt
Emelőmagasság 60-5 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 15-85 l/perc
Csatlakozások 5/4
Max bemerülési mélység 10 méter
Max folyadék hőmérséklet 35 °C
Szivattyú ház Rozsdamentes acél
Tengely Rozsdamentes acél
Járókerék Technopoliomer
Kábelhossz 20 méter
Súly 16kg

Leírás

Az Elpumps BP 10 egy mélykúti szivattyú, csőkút szivattyú, ivóvíz szállítására is használható. A szivattyú átmérője 4 col, így 120 mm-es kút átmérőtől fölfelé ajánlott, hiszen abban már nem tud leengedés közben megakadni. Alkalmas lakossági használatra, csőkutak talajvíz csökkentésére. A BP 10 tiszta vizű kutakhoz ajánlott.

Magyar termék! Az Elpumps 1994-ben alakult. A Fogyasztói igények folyamatos monitorozásának és a korszerű technológiák alkalmazásának köszönhetően Magyarország legnagyobb szivattyúgyártójává nőtte ki magát. Gyártásuk során a legkorszerűbb anyagokat használják fel, melyek megfelelnek a hatályos európai szabványoknak. A legkiválóbb alapanyagokból készült motorok nagy teljesítményük mellett hosszú élettartamra lehet számítani, megállják a helyüket nehéz körülmények között is. Az Elpumps ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

Az Elpumps BP 10 6 bar nyomásra képes maximálisan. Az egy fázisú motor 1400 W teljesítményű, benne található egy hővédelem, mely védi a készüléket a túlmelegedéstől. Az Elpumps BP 10 IPX8-as védelemmel rendelkezik. A szivattyú 85 liter/perc maximális szállítóteljesítményre képes. A szállítandó közeg nem lehet több +35 °C foknál. Az Elpumps BP 10 nagy homoktűréssel rendelkezik. Megbízhatóságával és egyszerű kezelhetőségével kitűnik társai közül. A szivattyút a víz szint alá maximálisan 10 méter mélyre telepítsük.

A készülék gyárilag 20 méter kábellel van szerelve, de kérésre meg tudjuk azt toldani. A szivattyúhoz általában tartozik egy indítódoboz, melyben a szivattyú indításához szükséges kondenzátor található, azonban az Elpumps átáll a belső kondenzátoros megoldásra, így az indítódobozt szép lassan elhagyja. Amikor a szivattyú gyakran kapcsol ki-be, az első dolog, ami meghibásodik a kondenzátor szokott lenni. Ezt mivel nem a szivattyúban található, könnyen tudjuk cserélni. Fontos, hogy amennyiben ezt mi magunk végezzük, ugyanolyan μF értékű kondenzátort válasszunk. Ellenkező esetben ez a szivattyú motorjának károsodásához vezet.

Anyagát tekintve a szivattyúház maga rozsdamentes acélból készült, a lapátkerekek technopolimerből. Ezek igen kopásállóak, hosszú élettartamot szavatolnak. Az Elpumpsnak kiépült szervízhálózata van, motorja újratekercselhető, így, ha javításra van szükség, ez lehetségessé válik. A tengely anyaga rozsdamentes acél. A szivattyú nyomócsonkja 5/4” belső menet. Amennyiben a készüléket vezérléssel együtt használjuk, úgy mindenképpen ajánlott egy visszacsapó szelep megléte a rendszerben. Az indítódobozt (kapcsolódobozt) az időjárási elemektől védett helyre kell telepíteni, hiszen az csak fröccsenő víztől védett, fontos, hogy ne ázzon el, mert az zárlatot is okozhat. Az Elpumps BP 10 karbantartási igénye alacsony. Amennyiben hangos, sikító hangja van, úgy a tengelytömítésnél beázott és eljutott a víz így a csapágyhoz. Ebben az esetben ezek cseréjére van szükség.

A szivattyú leengedéséhez mindig használjon függesztőkötelet, vagy acélsodronyt. Mind a kettő kapható webáruházunkban. Nyomóágnak megfelelő lehet KPE cső, vagy nagy nyomásálló slag is.

Vásároljon a szivattyubolt.hu-tól magyarországi garanciával! Szükség esetén szervizeljük is a szivattyúkat. Forduljon hozzánk bátran! Készséggel segítünk.

Még több Elpumps BP szivattyú

Még több Elpumps szivattyú

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!