A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Ismerjen meg minket!

20 évesek lettünk. 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásként, 2003-ban nyitottuk meg szivattyúboltunkat Pilisvörösváron. Az üzlet megnyitásakor a cég vezetői mögött már több mint 10 éves, szivattyúkkal kapcsolatos tapasztalat állt, így alapvetően nem kellett nulláról indulnunk.

Eleinte kifejezetten a lakossági igények kiszolgálására összpontosítottunk, de ahogy múltak a hónapok, az évek, egyre távolabbra jutott el a hírünk és a beérkező megkereséseknek köszönhetően, nyitottunk az ipari és mezőgazdasági felhasználók felé.

Ma már szinte minden szivattyúzási feladatra tudunk megoldást kínálni. Ügyfeleink között tudhatunk nagy cégeket az olajiparból, a bányaiparból, de rendszeresen szolgálunk ki vegyipari cégeket, mezőgazdasági- és állattartó vállalatokat. Egyre több hazai kútfúró szakemberrel, kertésszel, öntözőrendszer telepítővel kerülünk kapcsolatba, akik újra és újra nálunk szerzik be a munkájukhoz szükséges szivattyúkat.

Vásárlóink visszajelzései szerint leginkább a nagy raktárkészlet, a gyors termék kiszállítás és a szakszerű tanácsadás miatt választanak minket újabb és újabb szivattyú vásárlási igényük esetén. Gyorsaságunk egyik titka, hogy nem csak hazai forgalmazókkal, de számos gyártóval is kapcsolatban állunk, így a lehető legrövidebb időn belül, akár közvetlenül a gyárból szállítunk vásárlóinknak.

Bár nagy utat tettünk meg az indulás óta, nem pihenünk. Hiszünk a fejlődés fontosságában. Folyamatosan keressük az új üzleti kapcsolatokat és dolgozunk az ügyfélszolgálati rendszerünk tökéletesítésén annak érdekében, hogy vásárlóinkat egyre magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni.

Top termékek

Pedrollo JSWm 2AX (ÁFA érték visszatérítéssel)

78.100 Ft
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1100 W
Emelőmagasság 55-28 m
Szállítási teljesítmény 5-70 liter/perc
Jótállás 3 év

Lowara 2GS05M-4OS 30MT (ÁFA érték visszatérítéssel)

174.443 Ft
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 550 W
Emelőmagasság 67-27 m
Szállítási teljesítmény 20-50 liter/perc
Jótállás 2 év

WILO ACTUN SPU4 214

247.072 Ft
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 750 W
Emelőmagasság 90-40 m
Szállítási teljesítmény 6,6-50 liter/perc
Jótállás 2 év

Pedrollo Hydrofresh JSWm 2AX-24CL (ÁFA érték visszatérítéssel)

120.800 Ft
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1100 W
Emelőmagasság 55-28 m
Szállítási teljesítmény 5-70 liter/perc
Jótállás 2 év

Pedrollo 4Blockm 4/8 (ÁFA érték visszatérítéssel)

185.360 Ft
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 750 W
Emelőmagasság 59,5-20 m
Szállítási teljesítmény 20-100 liter/perc
Jótállás 3 év

Pedrollo TOP MULTI 2

110.380 Ft
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 550 W
Emelőmagasság 40-5 m
Szállítási teljesítmény 10-80 liter/perc
Jótállás 3 év

Pedrollo Easypress II (ÁFA érték visszatérítéssel)

39.570 Ft
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Terhelhetőség 1500 W
Max. folyadék áteresztés 200 liter/perc
Jótállás 2 év
Indítási nyomás 1,5 bar

J&T Príma V1300DF

111.125 Ft
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1300 W
Emelőmagasság 12 m
Szállítási teljesítmény 300 liter/perc
Jótállás 1 év

Kopro WQ 15-7-1,1 230V

206.990 Ft
Áruházi raktáron :-)
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1100 W
Max.emelés 18 m
Szállítási teljesítmény 305 liter/perc
Jótállás 2 év

Aquasystem VAV 500 hidrofor tartály

266.690 Ft
Áruházi raktáron :-)
Névl. térfogat 500 liter
Magasság 1490 mm
Átmérő 750 mm
Csatlakozás 5/4" KM
Jótállás                  2 év                

Aquasystem VAV 150 hidrofor tartály

104.890 Ft
Áruházi raktáron :-)
Névl. térfogat 150 liter
Magasság 975 mm
Átmérő 550 mm
Csatlakozás 1" KM
Jótállás                  1 év                

Aquasystem VAV 100 hidrofor tartály (ÁFA érték visszatérítéssel)

76.680 Ft
Áruházi raktáron :-)
Névl. térfogat 100 liter
Magasság 849 mm
Átmérő 495 mm
Csatlakozás 1" KM
Jótállás                  1 év                

Miért válasszon minket?

Szállítás akár
24 órán belül
Több száz
szivattyú raktárról
Több mint
húsz év tapasztalat
Garanciális
szervizháttér

Szivattyú blog

Miért van szükség motorvédelemre elektromos szivattyúk esetében?
2023. 01. 30. 13:54:04
Miért van szükség motorvédelemre elektromos szivattyúk esetében?

A szivattyúk meghibásodásának jelentős része elkerülhető lenne egy megfelelően kiválasztott és - most egy fontos szó következik - “beállított” motorvédelemmel. A modern védelmek a szivattyúk különféle vezérlését is képesek ellátni.

Egy motorvédő egységgel megvédheti a szivattyú motort bizonyos meghibásodásoktól, valamint akár vezérelheti is a szivattyú működését.

Ebben a bejegyzésben be fogjuk mutatni, hogy miért fontos a motorvédelem, és kiemelünk néhány gyakran előforduló problémát, ami akkor történhet meg, ha a szivattyúmotor nincs védve.

Fontos javaslatokat is megosztunk arról, miként optimalizálható a motorvédelem.

ÁFA érték visszatérítés - onlinePénztárcába
2022. 03. 01. 12:49:38
ÁFA érték visszatérítés - onlinePénztárcába

A webáruházunkban megjelölt termékek megrendelése esetén, az ÁFA értékét visszaadjuk oly módon, hogy azt belerakjuk az Ön onlinePénztárcájába!

A megrendelésen túl csupán annyi a teendője, hogy írjon nekünk emailt az onlinepenztarca@szivattyubolt.hu címre.

Az emailben tüntesse fel a megrendelés visszaigazolásában található megrendelési számot és azt a mail címet, mellyel az onlinePénztárcába regisztrált.

Jellemzően április elejétől augusztus végéig kollégáink komoly leterheltséggel dolgoznak. Mivel a jóváírás folyamata "manuális módon" történik, így hosszabb idő is eltelhet a lezárulásig. Türelmüket kérjük! 

Mi a súrlódási veszteség és mit jelent a kavitáció?
2022. 02. 07. 11:32:58
Mi a súrlódási veszteség és mit jelent a kavitáció?

Egyszerűen, érthetően, túlbonyolítások nélkül.

Amikor nagy áramlási sebességgel szivattyúz vizet a csöveken, fellép a nagy súrlódási veszteség és a kavitáció kockázata.

Most megnézzük, hogy miért fontos ezeknek a jelenségeknek az ismerete. Elmagyarázzuk, hogyan okozhatja a súrlódási veszteség a hatékonyság csökkenését, valamint hogyan károsítja a kavitáció jelensége a szivattyúkat, és elmondunk néhány megoldást, hogy hogyan csökkentheti mindkét jelenség kockázatát.

Márkák
manufactirer logo

Pedrollo

manufactirer logo

Foras szivattyú

manufactirer logo

Leo

manufactirer logo

Lowara

manufactirer logo

Grundfos

manufactirer logo

Tsurumi

manufactirer logo

Calpeda

manufactirer logo

AL-KO

manufactirer logo

WILO

manufactirer logo

Elpumps

Pedrollo szivattyúk

Az 1974-es indulás óta a Pedrollo az elektromos szivattyúgyártó vállalatok közül a világ egyik legjelentősebbjévé nőtte ki magát, és a célja azóta is töretlen: a vízhiányt megoldani és a víz továbbításával kapcsolatos műveleteket elvégezni. Pedrollo gyárában évente 2 millió új szivattyú készül el és indul el rendeltetési helyére, hogy elvégezze a rá szabott feladatát. Ilyen gyártási teljesítmény természetesen csak hatalmas területen képzelhető el, a Pedrollo vállalat a rendíthetetlen fejlődésnek és növekedésnek köszönhetően ma már több mint 100.000 m2-en terül el, ez majdnem 14 szabványméretű focipályát tesz ki.

Foras szivattyú

Az olasz Foras cég a szakterületén szerzett több évtizedes tapasztalattal tervez, gyárt és forgalmaz elektromos víz-szivattyúkat háztartási, mezőgazdasági és ipari célokra. A széles termékskála, az elektromos kivitel, és a 0,3kW-tól 37kW-ig terjedő teljesítmény tartomány lehetővé teszi a Foras szivattyúk felhasználását a folyadékkezelés összes nagy csoportjában. A Foras évente több mint 250 ezer készüléket gyárt, és - optimalizálva a pénzügyi és emberi erőforrásait - az egyik legkedvezőbb ár / érték arányú terméket nyújtja ügyfeleinek.

Leo szivattyúk

A Leo szivattyúk gyártója és jogelődje az ötvenes évek óta foglalkozik szivattyúk gyártásával. A Leo Co., Ltd. Kína legnagyobb szivattyúgyártójává nőtte ki magát. Csúcs minőségű alapanyagokból, magasan képzett szakemberekkel és fejlett technológiákkal folyik a gyártás, melynek köszönhetően a Leo szivattyúi megbízhatóak és egyedül állóak.

Lowara szivattyúk

A Lowara cég már számtalanszor bebizonyította, hogy képes a tökéletes konstrukcióval rendelkező szivattyúk és átemelő rendszerek megalkotására. Nem véletlen, hogy a gyártó által elért sikereket nemzetközi szinten is elismerik, és a vállalkozás már az egész világra kiterjedő hírnevet szerzett magának. A Lowara szivattyúk maximálisan kielégítik a vásárlók igényeit, ami legfőképpen a magas minőségű alkatrészeknek, és a modern gyártási technológia alkalmazásának köszönhető.

Grundfos szivattyúk

A Grundfos azért lett a világ egyik legnagyobb és legpatinásabb márkája, mert olyan szivattyúkat gyárt, amelyek képesek arra, hogy hibátlanul kielégítsék a vásárlók igényeit. Nem olcsó, hanem ár-érték arányában egyedülálló szivattyúkat szerelnek össze a gyártó több tucat nemzetközi üzemeiben.

Tsurumi szivattyúk

A Tsurumi cég 1924 óta foglalkozik szivattyúk gyártásával. a nagy múltú cég jelenlegi gyártókapacitása több mint 1 millió szivattyú évente. A vállalat nagy súlyt fektet a szivattyúk tesztelésére is. A Tsurumi építőipari víztelenítő szivattyúk nehéz, ipari körülményekre lettek tervezve, megbízhatóak és hosszú élettartamot kínálnak. Főbb felhasználási területei: építési területek, bányászat, betongyártás, alagútfúrás, csapadékvíz, belvíz szivattyúzása stb.

Calpeda szivattyúk

A Calpeda egy olyan olasz vállalat, amely a szivattyú rendszerek kutatásával, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Jelenleg több mint 250 alkalmazottal dolgozik. Több mint 2.000 típusú szivattyú gyártását végzi. A vevőknek ezzel biztosítva a széles és specifikus termékválasztékot a különféle alkalmazási területekhez. Palettáján háztartási, ipari, polgári, mezőgazdasági és uszodatechnikai szivattyú egyaránt található. A Calpeda nagy hangsúlyt fektet a minőségre, éppen ezért, csak és kizárólag kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozik a gyártás során. Minden egyes gyártási folyamat szigorú ellenőrzésen esik át, továbbá az elkészült késztermékek is csak tesztelést követően kerülnek csomagolásra.

AL-KO szivattyúk

Az AL-KO márka több mint 90 éve világszerte ismert a német márkaminőségről. És jó okkal – ez a hagyományokban gazdag kkv mindezen éveken át a minőségre, az innováció szellemére és a műszaki funkcionalitásra törekedett, kortárs dizájnnal, kényelemmel és megbízhatósággal párosítva.

WILO szivattyúk

A Wilo egy európai központú cég, melynek profilja az épülettechnika, a vízgazdálkodás és különböző ipari területi tevékenységek. Összetett technológiákat használ, melyeket igyekszik felhasználó baráttá tenni, egyszerűsíteni. Céljuk az energiahatékonyság és a kiváló teljesítmény. A Dortmundi székhelyű céget 1872-ben alapították, mint réz és bronz gyár működött sokáig, több, mint 60 leányvállalattal rendelkezik több, mint 50 országban, és kb. 7800 embert alkalmaz világszerte.

Elpumps szivattyúk

Az Elpumps egy magyar szivattyú gyártó, mely 1994-ben alakult. A gyártás Fehérgyarmaton történik, Magyarország északi részén. A folyamatosan fejlődő cég figyelembe veszi fogyasztóinak igényeit, és igyekszik azokat ki is elégíteni.